Torentuose, linkomanijoje...
QUOTE(Kleoja @ 2010 12 08, 11:30)
Torentuose, linkomanijoje...
a aa

gal kas gali atsiusti pakvietima registruotis ten?(linkomanija)

Sveikutes,
as taip pat lietuve filologe:) Tik ne pedagoge, dirbau redaktore, o dabar auginu vaikuti. Vis dazniau pamastau apie mokytojos darba. Siaip man turetu saugoti darbo vieta po atostogu, bet realiai dirbau pagal autorine tikrai kvailoj imonej, tiksliau su super kvailu direktorium, tad visai nenoriu grizti i ta nesamone

Beje, turiu dauguma lietuvisku senuju filmu. Galeciau pasidalinti, tik nezinau kaip, gyvenu Vilniuje... O ar einate i teatrus, pastatytus pagal literaturos kurinius? Manau, tai irgi paivairintu mokymasi. Tik, be abejo, suorgaizuoti sudetingiau sita reikala

Be pedagoginio išsilavinimo nepriima į mokyklą, ypač dabar, kai retai kur reikia mokytojų, galima, aišku, kursus baigti, jie trunka vienerius metus.
Į spektaklius einam, jei tik būna ir tinka.
Į spektaklius einam, jei tik būna ir tinka.
QUOTE(reicel @ 2010 12 08, 13:20)
Sveikutes,
as taip pat lietuve filologe:) Tik ne pedagoge, dirbau redaktore, o dabar auginu vaikuti. Vis dazniau pamastau apie mokytojos darba. Siaip man turetu saugoti darbo vieta po atostogu, bet realiai dirbau pagal autorine tikrai kvailoj imonej, tiksliau su super kvailu direktorium, tad visai nenoriu grizti i ta nesamone
Noriu paklausti - ar jus baiget pedagogini, ar tiesiog filologija? Nes is tiesu net nezinociau nuo ko pradet mokyti vaikus... suprantu, kad yra vadoveliai, sistema, bet kai nueisiu i koki pokalbi ir pasakysiu va taip, kaip jums dabar savo situacija, tai tikrai parodys duris
Gal galit tiesiog pakomentuoti, kazka patarti?
Beje, turiu dauguma lietuvisku senuju filmu. Galeciau pasidalinti, tik nezinau kaip, gyvenu Vilniuje... O ar einate i teatrus, pastatytus pagal literaturos kurinius? Manau, tai irgi paivairintu mokymasi. Tik, be abejo, suorgaizuoti sudetingiau sita reikala

Labas, reikia pabandyti, kad zinotum, kaip pavyksta, ar patinka dirbti su vaikais. Dabar daznai mokyklose nori, kad mokytojas turėtų pedagoginį išsilavinimą, bet tai pataisoma, yra pedagogikos islyginamosios studijos ir daznai mokykla suteikia sąlygas to pasiekti. Pabandyti verta, jei tokių minčių turi ir, jei zinai, kad kazkur yra laisva darbo vieta. Sėkmės, optimizmo ir malonių pokyčių

o jau filmais tai tikrai reikia kaip nors pasidalinti
mielai priimsiu visus kokius turi

QUOTE(ernoja @ 2010 12 02, 13:35)
Pas I.Minkevičienę.
QUOTE(Tarškutė @ 2010 12 02, 19:57)
Labukas, ačiū už informaciją

Reik vest man savo klecką patikrinti. Turiu siuntimą, tik nesinori pas bet ką eiti.
QUOTE(jurgutele @ 2010 12 12, 23:07)
Kolegės, kur Jūs?? Kiba apsnigo???
Atsigaunam po trimestro

QUOTE(ernoja @ 2010 12 12, 23:11)
arba kaupiamės semestrui

Aš vėl noriu paklaust - gal kuri užmatėt konkurso ,,Lietuvos vaikai kuria pasakas" nuostatus? Nes valdžia nieko nežino, pati nerandu, o turiu rašančių penktokų....