Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių kalbos mokytojos

QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 01 11, 20:31)
ernoja, ryt mokyklinė pas mus...

Labutis,
Gal galite pasidalinti lietuvių olimpiados užduotimis 5-6 kl.?
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2011 01 11, 20:15)
Labs vakars,pykstu gun_bandana.gif
Kiek gali lituanistas dar pakelti- lietuviu olimpiada, epistolinis ra6inys, meninis skaitymas, dar kr8va pa6alini7 darb7. blink.gif
Nu blyn- jau stoga rauna blink.gif  blink.gif
Ar aš durna teisingai supratau- epistolinį rašinį rašyti tik medžio vardu ir į kažką kreiptis?

Taigi nebūtina dalyvauti blush2.gif

Taip, teisingai supratai. Iki kada reikia darbus siųsti? Tingiu ieškoti blush2.gif Aš daviau rašyti tik tiems, kas norėjo, tokių atsirado 5, tinkamas tik vienas. Dar paredaguosim ir GAL siųsiu...
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 01 11, 21:19)
Taigi nebūtina dalyvauti blush2.gif

Taip, teisingai supratai. Iki kada reikia darbus siųsti? Tingiu ieškoti blush2.gif Aš daviau rašyti tik tiems, kas norėjo, tokių atsirado 5, tinkamas tik vienas. Dar paredaguosim ir GAL siųsiu...

Pas mus rajone iki sausio 20, o į centrą lyg iki vasario 7 g.gif
Atsakyti
Sveikos, lituanistės, labai reikia jūsų pagalbos.
Gal žinot (be abejo, žinot biggrin.gif ) tikslų šaltinį, iš kurio paimti šie Justino Marcinkevičiaus žodžiai: „Baisu būtų, Lietuva, pametus tave iš akių. Kaip vaikystėje turgaus aikštėj ar per atlaidus Prienų bažnyčios šventoriuj baltą motinos galvą perkeline skarele..“ ir t. t.
Būčiau labai dėkinga:4u:
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 01 11, 21:17)
Labutis,
Gal galite pasidalinti lietuvių olimpiados užduotimis 5-6 kl.?

Persiuntė man kolegė 8 kl. 2008 metų, berods. Tai mokyklinei atrankai tiks rolleyes.gif , o 5-okams daug ką ėmiau iš savo kūrybos, GŽ gruodžio mėn. kaip tik spausdintas tas testas.
Atsakyti
QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 09, 22:50)
ooooooo. mano draugė.  doh.gif  dar viena, kuri už viską atsakinga.  doh.gif

Tai mano tokios pareigos, negaliu skųstis, kad darbai primesti, bet dėl to ne lengviau 4u.gif

QUOTE(ernoja @ 2011 01 09, 22:55)

O vietoj tavęs dirbus be darbo liko ar pasidalinot kažkaip kitaip krūvį?

Mane pavadavusi kolegė grįžo į savo vietąą, o kitą mergina į dekretą išėjo, nes ji buvo pasirašiusi termintuotą darbo sutartį... O aš į senas klumpes įšokau biggrin.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 01 11, 19:31)
ernoja, ryt mokyklinė pas mus...

Pas mus irgi rytoj 4u.gif
Atsakyti
Gal kas netyčia turit nusiskanavęs Marcelijaus Martinaičio ŽEMĖS DUKRA? unsure.gif
Atsakyti
Aš su kitokiu klausimu g.gif
kaip ruošiatės rytojaus dienai? Ar minėsite kaip nors? paprašiau saviškių paruošti pristatymą laisva forma kas kaip ir kada.. jau girdėjau kaip spektakliuką ruošiasi suvaidinti, bet kažin kažin.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2011 01 11, 22:24)
Pas mus rajone iki sausio 20, o į centrą lyg iki vasario 7  g.gif

taip, į centrą iki vasario 7. O jūs pirma siunčiate į rajoną, o jau iš ten ką jie atsirenka? g.gif Ir aš su 1 mokine dalyvausiu, jei spės parašyti, nes artėja gripo epidemija unsure.gif

Atsakyti
dar klausimas blush2.gif

esu visiskai "zalia" kvalifikacijos kelimu klausimu, direktorius liepe numatyti ateinanciu metu planus, ko noretume, kur noretume ir panasiai. Gal galit pasakyti kur man visą sita info rasti? kokios galimybės yra... doh.gif
Papildyta:
ar klausimas blush2.gif

esu visiskai "zalia" kvalifikacijos kelimu klausimu, direktorius liepe numatyti ateinanciu metu planus, ko noretume, kur noretume ir panasiai. Gal galit pasakyti kur man visą sita info rasti? kokios galimybės yra... doh.gif
Atsakyti
dar klausimas blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2011 01 12, 11:39)
taip, į centrą iki vasario 7. O jūs pirma siunčiate į rajoną, o jau iš ten ką jie atsirenka? g.gif Ir  aš su 1 mokine dalyvausiu, jei spės parašyti, nes artėja gripo epidemija unsure.gif

Taip
Atsakyti