Atidaviau

aš noriu aš noriu aš noriu, jei žinoma įmanoma

Mergaitės, gal pasiūlytumėtė kokių kūrinėlių Meninio skaitymo konkursui.
QUOTE(perkūnija @ 2011 01 10, 22:35)
Mergaitės, gal pasiūlytumėtė kokių kūrinėlių Meninio skaitymo konkursui.

La...
Oi, kiek intrigų užvirė
Aš turiu tokias klases, kad nekyla ranka net mokyti tų rašinių... ir iš viso, apie kokį rašinį gali būti kalba, kai tekstų neskaito ir t.t.t..t
Oi, kiek intrigų užvirė

Aš turiu tokias klases, kad nekyla ranka net mokyti tų rašinių... ir iš viso, apie kokį rašinį gali būti kalba, kai tekstų neskaito ir t.t.t..t
Ar žadat dalyvaut lietuvių kalbos ir literatūros olimpiadoje?
ernoja, ryt mokyklinė pas mus...
QUOTE(ernoja @ 2011 01 11, 19:31)
Ar žadat dalyvaut lietuvių kalbos ir literatūros olimpiadoje?
ne,nes neturiu su kuo

QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 01 11, 19:31)
ernoja, ryt mokyklinė pas mus...
Gal užduotis turi? Mano tik 12, bet kai pažiūrėjau pernykštes užduotis, tai plaukai pasišiaušė. Neturiu aš tokių vaikų...
Skelbiamas kalbų kengūros lyderių turnyras, surinkusiems 197-200 taškų. Turiu porą, gal kas pavyks.
http://www.vkif.lt/i...nt01returnid=58
sakė duos tik rašinius rašyti 9-12 kl. mokykloje, vėliau žiūrės... O užduotys su visais raiškiaisiais skaitymais
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 01 11, 19:46)
sakė duos tik rašinius rašyti 9-12 kl. mokykloje, vėliau žiūrės... O užduotys su visais raiškiaisiais skaitymais
tai kad su raiškiuoju skaitymu ir kalbėjimu užsienio mokyklų mokiniams

Užsienio lietuviškų mokyklų ir Vilniaus vidurinės mokyklos Lietuvių namai mokiniai atlieka keturias užduotis:7.1. pirmoji užduotis deklamavimas. Dalyviai deklamuoja pasirinktą lietuvių poeto eilėraštį arba lietuvių autoriaus prozos kūrinio ištrauką (trukmė 45 min);
7.2. antroji užduotis kalbos vartojimo (gramatikos ir žodyno) testas (trukmė 60 min). Kalbos vartojimo testų tipai aptarti Lietuvių valstybinės kalbos valstybinio brandos egzamino, vykdomo Lietuvoje, programoje;
7.3. trečioji užduotis rašymas. Dalyviai, remdamiesi savo sociokultūrine patirtimi ir pateikta medžiaga, rašo tekstą: argumentuotai atsako į klausimą, apsvarsto problemą, pagrindžia ar paneigia teiginį. 1112 klasių mokiniai rašo 300 žodžių apimties tekstą, 910 klasių mokiniai 240 žodžių tekstą (rašymo trukmė 90 min.);
7.4. ketvirtoji užduotis kalbėjimas. Dalyviai kalba ir bendrauja su komisijos nariais pasirinkta tema. Šia užduotimi tikrinami dalyvio gebėjimai kalbėti lietuviškai monologu ir dialogu bei pasakoti ir reikšti savo nuomonę, argumentuoti, apibūdinti, lyginti reiškinius, kelti hipotezes ir pan. (trukmė 10 min.).
Lietuviškų mokyklų nemini

O pernykščių užduočių pavyzdžiai čia http://www.lmitkc.lt/lt/lietuviu_k_ yra