Vis dar liūdžiu dėl Jut. Marcinkevičiaus išėjimo. Žiūrėjau TV ir verkiau.
QUOTE(Nuotaikele @ 2011 02 22, 13:34)
galima

QUOTE(verdi @ 2011 02 23, 22:14)
Sveikutės.
Gal galite padėti? Koks čia yra sakinys,ir ką išskiriame tais kableliais? Labai ačiū.
Izabelė apsigręžė ir klausydamasi, ar niekas nesiveja, šmurkštelėjo į verandą.
Gal galite padėti? Koks čia yra sakinys,ir ką išskiriame tais kableliais? Labai ačiū.
Izabelė apsigręžė ir klausydamasi, ar niekas nesiveja, šmurkštelėjo į verandą.
Sudėtinis, išskiriamas šalutinis sakinys

Merginos, kaip sekasi su "Švaria galva..." konkursu

Panos, gėda, bet turiu paklaust - gal kas prisimenat, kurioj pasaulio vietoj yra Stivensono lobių sala (geografija, škias, ima domint)?

QUOTE(jurgutele @ 2011 02 24, 08:21)
Maniškiai purkštauja, susiraukę, nes tai prisijungti negali, tai ryšio nėra, tai labai lėtas internetas, žodžiu... 

Maniškiams irgi ne visiems pavyko prisijungti.
QUOTE(dangiuk @ 2011 02 24, 09:13)
Panos, gėda, bet turiu paklaust - gal kas prisimenat, kurioj pasaulio vietoj yra Stivensono lobių sala (geografija, škias, ima domint)?

Na, aš irgi nežinau...

Parėjo raštas, kad "Švarioj galvoj..." galės visi sudalyvaut vasario 28 dieną, kurie sirgo ar šiaip neprisijungė

QUOTE(jurgutele @ 2011 02 24, 08:21)
Sudėtinis, išskiriamas šalutinis sakinys
Maniškiai purkštauja, susiraukę, nes tai prisijungti negali, tai ryšio nėra, tai labai lėtas internetas, žodžiu... 

Maniškiai visi sudalyvavo, nesiskundė, kad neveikia

QUOTE(jurgutele @ 2011 02 24, 10:21)

Kažkokia nesąmonė tas konkursas

QUOTE(auklikė @ 2011 02 24, 15:17)
Kažkokia nesąmonė tas konkursas
Ryšys neapsakomai lėtas, vaikas atsako į klausimą per kelias sekundes, o kito klausimo laukia pusę minutės ir ilgiau.
Net suklusau, kai vienas mokinukas pasigyrė, kad testą atliko per 30 min. ir 10 sekundžių - laiko duota tik 30 min. Arba aš jau darausi priekabi, arba labai trūksta paaiškinimo, kaip vyksta tokie "konkursai". Rezultatai irgi abejotini - nesuprasi, kodėl už atsakymą skiriama 0,9990001 taško 

Aha, šitas man irgi užkliuvo.