Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių kalbos mokytojos

Vis dar liūdžiu dėl Jut. Marcinkevičiaus išėjimo. Žiūrėjau TV ir verkiau.
Atsakyti
Gera diena,
Kaip pasakė Daujotytė, būnant šalia J.Marcinkevičiaus, galima buvo pajausti saugumą. Aš jaučiu ramybę, skaitydama poeto eiles. Pritariu Perkūnijai.
Ankščiau kalbėjote apie skaitovų konkursą. Ar galima rinktis ir ne lietuvių tekstus?
Ir kaip vedate užklasinio skaitymo pamokas?
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikele @ 2011 02 22, 13:34)
Ar galima rinktis ir ne lietuvių tekstus?

galima 4u.gif
Atsakyti
Radau įdomų straipsnį, gal dar neskaitytą mirksiukas.gif
http://www.lrytas.lt...tymo-ugdymo.htm
Atsakyti
Sveikutės.
Gal galite padėti? Koks čia yra sakinys,ir ką išskiriame tais kableliais? Labai ačiū.

Izabelė apsigręžė ir klausydamasi, ar niekas nesiveja, šmurkštelėjo į verandą.
Atsakyti
QUOTE(verdi @ 2011 02 23, 22:14)
Sveikutės.
Gal galite padėti? Koks čia yra sakinys,ir ką išskiriame tais kableliais? Labai ačiū.

Izabelė apsigręžė ir klausydamasi, ar niekas nesiveja, šmurkštelėjo į verandą.

Sudėtinis, išskiriamas šalutinis sakinys 4u.gif

Merginos, kaip sekasi su "Švaria galva..." konkursu g.gif Maniškiai purkštauja, susiraukę, nes tai prisijungti negali, tai ryšio nėra, tai labai lėtas internetas, žodžiu... doh.gif
Atsakyti
Panos, gėda, bet turiu paklaust - gal kas prisimenat, kurioj pasaulio vietoj yra Stivensono lobių sala (geografija, škias, ima domint)? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2011 02 24, 08:21)
Merginos, kaip sekasi su "Švaria galva..." konkursu g.gif Maniškiai purkštauja, susiraukę, nes tai prisijungti negali, tai ryšio nėra, tai labai lėtas internetas, žodžiu... doh.gif

Maniškiams irgi ne visiems pavyko prisijungti.
QUOTE(dangiuk @ 2011 02 24, 09:13)
Panos, gėda, bet turiu paklaust - gal kas prisimenat, kurioj pasaulio vietoj yra Stivensono lobių sala (geografija, škias, ima domint)?  blush2.gif  blush2.gif

Na, aš irgi nežinau... blush2.gif
Atsakyti
Parėjo raštas, kad "Švarioj galvoj..." galės visi sudalyvaut vasario 28 dieną, kurie sirgo ar šiaip neprisijungė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2011 02 24, 08:21)
Sudėtinis, išskiriamas šalutinis sakinys 4u.gif

Maniškiai visi sudalyvavo, nesiskundė, kad neveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2011 02 24, 10:21)

Kažkokia nesąmonė tas konkursas bash.gif Ryšys neapsakomai lėtas, vaikas atsako į klausimą per kelias sekundes, o kito klausimo laukia pusę minutės ir ilgiau. doh.gif Net suklusau, kai vienas mokinukas pasigyrė, kad testą atliko per 30 min. ir 10 sekundžių - laiko duota tik 30 min. Arba aš jau darausi priekabi, arba labai trūksta paaiškinimo, kaip vyksta tokie "konkursai". Rezultatai irgi abejotini - nesuprasi, kodėl už atsakymą skiriama 0,9990001 taško doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auklikė: 24 vasario 2011 - 15:18
QUOTE(auklikė @ 2011 02 24, 15:17)
Kažkokia nesąmonė tas konkursas bash.gif Ryšys neapsakomai lėtas, vaikas atsako į klausimą per kelias sekundes, o kito klausimo laukia pusę minutės ir ilgiau.  doh.gif  Net suklusau, kai vienas mokinukas pasigyrė, kad testą atliko per 30 min. ir 10 sekundžių - laiko duota tik 30 min. Arba aš jau darausi priekabi, arba labai trūksta paaiškinimo, kaip vyksta tokie "konkursai". Rezultatai irgi abejotini - nesuprasi, kodėl už atsakymą skiriama 0,9990001 taško  doh.gif

Aha, šitas man irgi užkliuvo. biggrin.gif Na jei rinktis būtų galima iš 100 atsakymo variantų, tai sakyčiau vieno nepataikė, o čia iš 4. Mano vienas susrinko 23, 99. Bet, aaišku, toliau nepateks. Pateks į visus gerai atsakę.
Atsakyti