Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių kalbos mokytojos

QUOTE(ernoja @ 2011 02 24, 15:30)
Aha, šitas man irgi užkliuvo.  biggrin.gif Na jei rinktis būtų galima iš 100 atsakymo variantų, tai sakyčiau vieno nepataikė, o čia iš 4. Mano vienas susrinko 23, 99. Bet, aaišku, toliau nepateks. Pateks į visus gerai atsakę.

O aš net pradėjau abejoti dėl kai kurių atsakymų teisingumo, nes pati buvau kelis kartus kaip svečias prisijungusi ir sprendžiau bandomuosius testus.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 02 24, 15:34)
O aš net pradėjau abejoti dėl kai kurių atsakymų teisingumo, nes pati buvau kelis kartus kaip svečias prisijungusi ir sprendžiau bandomuosius testus.

Aha, vienam 6 kl kai surinkau 22 taškus, tai išsižiojau. Bet kad neduoda paskui pažiūrėt, ką pasirinkau, tai nežinau, ar žymėdama suklydau, ar tokia žiopla. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 02 24, 15:47)
Aha, vienam 6 kl kai surinkau 22 taškus, tai išsižiojau. Bet kad neduoda paskui pažiūrėt, ką pasirinkau, tai nežinau, ar žymėdama suklydau, ar tokia žiopla.  blush2.gif

Vat ir man panašiai buvo.
O kai bandžiau vėls spręst testą, jau kiti klausimai buvo, tik vos pora pasikartojančių.
Atsakyti
[quote=dangiuk,2011 02 24, 10:13]
Panos, gėda, bet turiu paklaust - gal kas prisimenat, kurioj pasaulio vietoj yra Stivensono lobių sala (geografija, škias, ima domint)? blush2.gif blush2.gif

Nežinau ir aš, bet radau tokią informaciją.Kiek tiesos taip pat neaišku.

Dirstelėjęs į žemėlapį, už 550 kilometrų į pietvakarius nuo Kosta Rikos pamatysite salą. Ji 8 kilometrų ilgio, 4 kilometrų pločio ir vadinama taip, kad svarbiausias maisto šaltinis iškart aiškus: Isla del Coco, tai reiškia „kokosų sala". O juk vos prieš kelis šimtus metų ji buvo tokia paslaptinga, kad daugelis abejojo, ar ši sala apskritai yra.
Šis atogrąžų perlas buvo taip sunkiai pasiekiamas, kad rašytojai ir kiti menininkai juo baisiausiai domėjosi. Neseniai apie Kokosų salą sužinojo plačiosios masės, nes joje buvo filmuojamas „Juros periodo parkas", bet literatūrinė šlovė ją gaubė jau kur kas anksčiau. Tiesą sakant, Kokosų sala yra Roberto Stivensono „Lobių sala", visžalis piratų nuotykių fonas.
Atsakyti
Labos...

Dėl to "Švarios kalbos..""", nuliūdau, ats. kalidų yra, šalia merginos sėdėjau, morališkai palaikiau, tai "grasinimai" taip ir parašė, bet ats. parašyta, kad klaida, likau nesupratusi...

Į kitą etapą tikrai nepateksim, surinko 92 proc....

Viską perskaitau, ką parašot, ale vis neparašau pati.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(perkūnija @ 2011 02 24, 20:33)

Dirstelėjęs į žemėlapį, už 550 kilometrų į pietvakarius nuo Kosta Rikos pamatysite salą. Ji 8 kilometrų ilgio, 4 kilometrų pločio ir vadinama taip, kad svarbiausias maisto šaltinis iškart aiškus: Isla del Coco, tai reiškia „kokosų sala". O juk vos prieš kelis šimtus metų ji buvo tokia paslaptinga, kad daugelis abejojo, ar ši sala apskritai yra.
Šis atogrąžų perlas buvo taip sunkiai pasiekiamas, kad rašytojai ir kiti menininkai juo baisiausiai domėjosi. Neseniai apie Kokosų salą sužinojo plačiosios masės, nes joje buvo filmuojamas „Juros periodo parkas", bet literatūrinė šlovė ją gaubė jau kur kas anksčiau. Tiesą sakant, Kokosų sala yra Roberto Stivensono „Lobių sala", visžalis piratų nuotykių fonas.

Labai ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiuk: 25 vasario 2011 - 06:57
Sveikos,
ar 6- okams davete mintinai Maironi mokytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2011 02 27, 15:55)
Sveikos,

Maniškis mokėsi 3 posmelius "Kur bėga Šešupė"
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 02 27, 17:06)
Maniškis mokėsi 3 posmelius "Kur bėga Šešupė"

Va irgi galvoju, kazkaip duoti pasirinktinai ne visa smile.gif
Atsakyti
Aš Maironio daviau rinktis patiems mokiniams „Lietuva brangi“ arba „Kur bėga Šešupė“
Beveik visi mokėsi „Lietuva brangi“
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Užsikasus juodai iki negaliu scare.gif

Šian paskyrė mažiui opercijos dieną, tai turiu vėl porą savaičių laisvesnių.

Klausykit,gal kas vilnietės galėtų paskolinti porai dienų 10 klasės vadovėlį "Tėvynė - tai kalba" 4u.gif

Arba gal kas paskanuot kelis skyrius galėtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulė: 28 vasario 2011 - 16:28
QUOTE(*Rasuolė* @ 2011 02 27, 17:55)
Sveikos,

Maniškiai visą iškalė "Lietuva brangi" rolleyes.gif
Atsakyti