QUOTE(Sense @ 2010 12 01, 23:50)
Aišku kiekviena skirtinga duonkepė..
Bet kai kada pagal mane duona mažai iškilus būna, aš išjungiu programą, palieku dar porai valandų duoną kilti natūraliai arba kišu į vos vos pašildintą orkaitę ir po to atskirai įjungiu kepimo programą. Abejoju ar gerai darau, ar tas išjungimas vidurį programos nekenkia duonkepei.
Aš irgi taip dariau metus laiko, o sugedo velenėliai po kibirėliu, tiksliau nuo pat nupirkimo jie nukrisdavo išimant kibiriuką iš duonkepės (su funkcijų chaotišku junginėjimu tai neturi nieko bendro

). Kitkas veikė be priekaištų.
Jei norėdavau, kad iškart minkytų be jokių ten 20 min produktų šildymų, jungdavau greitą programą: 5 min šildo - minko - išjungiu; formuoju ir kildinu, kepu orkaitėje arba jungiu kepimo programą.
Man pačiai įdomu kaip bomann veikia, ar programas galima taip junginėti - išjunginėti. Galvoju kokią pigią duonkepę nusipirkti, vis tik tešlos minkymui labai patogu, nors ir turiu maišyklę tešlai, bet prie jos reikia stovėti, o čia sumeti ir ateini paimt iškilusios tešlos

.