QUOTE(Medag @ 2010 12 02, 18:38)
vakar uzstaciau viska pagal instruksija, paskaiciavau, kad 8valandos iki ryto, uzstaciau 1aja programa (normal)ir suspaudziau iki 8

, taip ir palikau...nes instrukcijoj tiek parasyta, o kas paskui, ka?jei paspausiu start mygtuka, tai man prasides kepimas tas 8val

?nu zodziu pasimeciau sutuo atidejimu...
Jei gerai pamenu, tai nustačius duonkepėje 8 val., pvz., tai ji ne aštuntą val. kepti pradės, o po aštuonių valandų. T.y., jei 24 val. sudėsite produktus, įjungsite duonkepę, nustatysite atidėjimą 8, tai 8 val. ryto ji pradės minkyt (pati, automatiškai), duona bus iškepusi po 3 val., t.y. 11 val., dar gerą val. reikia palaukti, kol atauš, tad apie 12-13 val/, jau būtų galima pjauti ir ragauti

Bet aš tik vieną kartą tą atidėjimą esu bandžiusi, tai man duona labai pakilo, paskui subliuško. Žodžiu, aš labiau mėgstu stebėti t minkymo procesą, kad, reikalui esant, galėčiau tą tešlą pasireuliuot vandeniu ar miltais. Be to, batoną aš visada kepu su pienu, o jis per 8 valandas kambario temperatūroje sugyžtų, manau