Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip svečių paprašyti būtent vokelio...

QUOTE(kate0 @ 2005 06 14, 09:24)
nu vot ir ne. Mes kai veinai jaunai panelei pasakėm, akd mums geriau pinigais, tai pareiškė ne. Turi lkti atminimas. Nu ir dabar bėda didelė - nes mums neireikia jokio daikto, kurį ji siūlo.  doh.gif Negalime atsisakyti, nes ji vyro sesuo.

Būna, kad kai kurie žmonės iš principo nenori/negali dovanos pinigais teikti.
Na tokiu atveju siūlyčiau pagalvoti, gal kokia didelė knyga tiktų - enciklopedija, žodynas, meno ar kelionių albumas. Gal kažkas iš muzikos - originalus DVD ar pan.
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(Kamelia @ 2005 06 11, 20:43)
O aš ketinu prie pakvietimu prideti sarasiuka is kokiu parduotuviu noretume Dovanu Cekio, ir prierasa, kad pageidaujama suma cekyje iki 100 Lt.
Kaip manot?

Na gal nelabai mandagu is tavo puses butu g.gif kazkaip negirdejau kad kvietimuose butu rasoma ka dovanot,gerai jeigu zmones supratingi bet kai kurie gali ir isizeisti,geriau uzsimink kaip nors kitaip ko jus noretumet
Atsakyti
tai gal jei kas labai nori atminimui dovana tai tegu... smile.gif Kaip bus taip, o jei jau sakot, kad vokeliais, tai tikrai dauguma dovanos vokeliais... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pakvietime rasyti kad dovanas vokeliais kazkaip nelabai sauniai atrodo... sad.gif
Atsakyti
Tai, kad ji gali ir skalbykle nupirkti ir saldytuva, bet mums nereikia. blink.gif savo turim blink.gif O tokių knygų mes nelabi vertname blush2.gif padedam i lentyną ir dulka blush2.gif Pavartyti garzu, o daugiau mes jų nenaudojame blush2.gif . Knygų įdomių ir gražiom nugarėlėm pas mus labai daug netoli kokio turkstančio. Visas slionas ir koridorius lentynomis iki lubų nukrautas. Bet tik skaitome tai abi retai. Užtat perkam, o neskaitom.
Atsakyti
kaip gerai, kad mūsų giminė ir draugai tokie supratingi... patys iškart paklausė: "tai dovanas į vokelį dėti??? na tokiu atveju nebesunku pasakyti, kad "taip, taip geriausia bus" ar pan.
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 14, 10:24)
nu vot ir ne. Mes kai veinai jaunai panelei pasakėm, akd mums geriau pinigais, tai pareiškė ne. Turi lkti atminimas. Nu ir dabar bėda didelė - nes mums neireikia jokio daikto, kurį ji siūlo.  doh.gif Negalime atsisakyti, nes ji vyro sesuo.

Nu kokia idomi, o dar artimas zmogus. blink.gif Taigi atrodo kaip tik darytu, kad jums butu kuo geriau g.gif
Atsakyti
aš gal keistuolė pasirodysiu, bet nenoriu dovanų vokeliuose..
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 06 14, 11:12)
aš gal keistuolė pasirodysiu, bet nenoriu dovanų vokeliuose..

Tai tada nekeistuolė smile.gif. Tada panašios esame ax.gif . Nes ir aš nenoriu dovanų vokeliuose... Kaip ir aplamai man nėra būtinos tos dovanos smile.gif. Svečiai - vat geriausia dovana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 14, 10:04)
Tai, kad ji gali ir skalbykle nupirkti ir saldytuva, bet mums nereikia.  blink.gif savo turim  blink.gif O tokių knygų mes nelabi vertname  blush2.gif padedam i lentyną ir dulka blush2.gif Pavartyti garzu, o daugiau mes jų nenaudojame  blush2.gif . Knygų įdomių ir gražiom nugarėlėm pas mus labai daug netoli kokio turkstančio. Visas slionas ir koridorius lentynomis iki lubų nukrautas. Bet tik skaitome tai abi retai. Užtat perkam, o neskaitom.

Na, čia tikrai nenoriu nieko įžeist, bet perskaičius Tavo mintis apie knygas, kažkodėl prisiminiau juokelį iš "Russkoje radio": Dovanos būna įvairios: geros, blogos ir .... knygos... biggrin.gif .

O ir man tai kažkokios ypatingos knygos negalėtų padovanoti, nes nesugebėtų išrinkti smile.gif. Labiau netradicines merginoms mėgstu - apie programavimo kalbas skaitau ir mokausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 14, 22:58)
- apie programavimo kalbas skaitau ir mokausi biggrin.gif

as irgi truputi kai laiko turiu blush2.gif
Atsakyti
mes ir dar nesugalvojau kaip apie vokelius pasakyti. ax.gif anąkart sėdėjom ir galvojom gal dovanų sąrašą sudaryti? g.gif ir suvokėm kad mums nieko nereikia blink.gif nes jau ir taip penkti metai eina kaip kartu gyvenam. tai kažkaip tų puodų, čecholų jau ir turim g.gif Pirktume gal už pinigėlius baldus salionui g.gif o čia juk nepaprašysi vienų fotelio, kitų sofos, trečių sekcijos ax.gif
Atsakyti