Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip svečių paprašyti būtent vokelio...

QUOTE(Pacific @ 2005 04 07, 11:35)
todel jei paklausia - tai reikia netylet,o pasakyt kad geriau pinigais dovanuotu.o jei jau neklausiu tai bus staigmena smile.gif

gerai jei paklausia, tai tada jokių problemų, o jei neklausia?kaip tada?mūsų tai niekas neklausė:(tai niekam nieko ir nesakėm.Kaip bus taip bus:)
Atsakyti
tai dar anksti jusu klaust smile.gif juk dar 2menesiai iki vestuviu jusu smile.gif (jei neklystu)
dazniausiai sveciau pradeda apie dovanas galvot likus ne daugiau kaip 2 savaites.
Atsakyti
Mes jau pradejom kvieti ir is karto pasakom "pokylio tema- pastas, todel labai prasytumem, kad visi palinkejimai ir dovanos tilptu i vokeli" tongue.gif
Atsakyti
Kas mūsų klausia, tiems pasakom, kad norėtumėm pinigais, o kas neklausia, tai prašėm, kad artimieji kaip nors ten jiems bekalbant "netyčia" užsimintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 22, 06:59)
tai dar anksti jusu klaust smile.gif juk dar 2menesiai iki vestuviu jusu smile.gif (jei neklystu)
dazniausiai sveciau pradeda apie dovanas galvot likus ne daugiau kaip 2 savaites.

na tikiuosi kad taip ir buss, juk geriau kai atnesa pinigais:)
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 04 22, 08:23)
Mes jau pradejom kvieti ir is karto pasakom "pokylio tema- pastas, todel labai prasytumem, kad visi palinkejimai ir dovanos tilptu i vokeli" tongue.gif

kad mums tiek drąsos kas duotu, mes net nesugebam pasakyti kad be vaikų atvažiuotų, nes kaip bebūtų, tai juk ne vaikų šventėsmile.gif
Atsakyti
mes tai sprendziam "vokelio problema" taip: mano drauge paorganizuos, kad visi is mano puses vokelius atnestu, o manojo draugas - analogiskai, kad is jo puses visi su vokeliais ateitu... nes paciai kazkaip nesmagu butu sakyt - padovanokit pinigeliu... va emem ir nusimetem sita problema...
Del vaiku irgi galbut galima ne tiesiogiai jauniesiems bendrauti su apsivaikavusiais, o kas nors is artimuju... na... del giminiu, pvz., mama galetu pabendrauti, is serijos :" o gal be vaiku ateikit... atsipalaiduosit labiau...", arba jei draugai apsivaikave, galima sita reikala pavest geriausiam draugui - lai suorganizuoja...
Atsakyti
Diskusijas apie vaikus vestuvėse perkėliau štai čia
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 04 23, 19:12)
kad mums tiek drąsos kas duotu, mes net nesugebam pasakyti kad be vaikų atvažiuotų, nes kaip bebūtų, tai juk ne vaikų šventėsmile.gif

Vat ir mes turime tą pačią problemą... Na, dėl vaikų kol kas kažkaip visi supratingi pasitaikė ir iš karto patys pasakė, kad be vaikų bus, nes čia ne vaikų šventė. Nors mes nieko prieš vaikus neturime. Bet tėvai patys nori atsipalaiduoti ir nestebėti savo atžalėlių... O vat kai paklausė vieni dėl dovanos, ko norėtumėm, tai net nepatogiai pasijaučiau doh.gif . Kažkaip nors ir atrodo, kad tai yra natūralus klausimas žmonėms, bet man kažkaip nei dovanų, nei pinigų nereikia smile.gif. Noriu tik kad tą dieną tie žmonės būtų kartu su manim ax.gif , tai ir būtų jų geriausia dovana. Na, suprantu, kad jei pati eičiau į vestuves, tai tuščiom rankom neateičiau, tačiau kai pačiai reikia pasakyti dėl tų dovanų ir pinigų, tai jausmas ne koks blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 05 02, 22:53)
Vat ir mes turime tą pačią problemą... Na, dėl vaikų kol kas kažkaip visi supratingi pasitaikė ir iš karto patys pasakė, kad be vaikų bus, nes čia ne vaikų šventė. Nors mes nieko prieš vaikus neturime. Bet tėvai patys nori atsipalaiduoti ir nestebėti savo atžalėlių... O vat kai paklausė vieni dėl dovanos, ko norėtumėm, tai net nepatogiai pasijaučiau  doh.gif . Kažkaip nors ir atrodo, kad tai yra natūralus klausimas žmonėms, bet man kažkaip nei dovanų, nei pinigų nereikia smile.gif. Noriu tik kad tą dieną tie žmonės būtų kartu su manim  ax.gif , tai ir būtų jų geriausia dovana. Na, suprantu, kad jei pati eičiau į vestuves, tai tuščiom rankom neateičiau, tačiau kai pačiai reikia pasakyti dėl tų dovanų ir pinigų, tai jausmas ne koks  blush2.gif .

aga man ir taip pat yra, aš tai pasakau kad ateitų su gera nuotaika, bet va ir pas mus jau pradeda po truputi ledai judėti, pradeda skambinti ir klausti ko norim dovanų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ot tada ir pasakom kad geriausai butu pinigais thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 05 03, 11:39)
aga man ir taip pat yra, aš tai pasakau kad ateitų su gera nuotaika, bet va ir pas mus jau pradeda po truputi ledai judėti, pradeda skambinti ir klausti ko norim dovanų thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ot tada ir pasakom kad geriausai butu pinigais thumbup.gif  thumbup.gif

O mūsų kai patys pirmi paklausė, ko norim dovanų, tai irgi pasakėm, kad geriausia dovana būtų - kad jie atsineštų erą nuotaiką ir kad kartu su mumis tą dieną praleistų smile.gif. Į ką man iš karto praktiškai kategoriškai buvo atsakyta - "na, mes irgi kai buvome jauni, taip pat sakėme, bet jūs vis tiek pagalvokite, nes jūsų visi klaus" smile.gif. O paskui pati mergyčka pasakė, kad jie su vyru labai nereikalingų daiktų gavo per vestuves, kurie visiškai ne pagal jų skonį buvo. Tai davė suprast, kad geriausia visgi pinigų prašyt smile.gif. O man vis tiek kažkaip liežuvis nepasisuktų blush2.gif . Toks jausmas, kad išmaldos prašyčiau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
visiems kvietimuose uzrasem "butu malonu, jei dovana tilptu vokelyje"
nemanau kad cia kazkokia geda, nes kvietem tik savo artimiausius draugus, gimines... kuriems galim sakyti be problemu rolleyes.gif
galbut jei tik kartu butumem pradeje gyventi, taip butume nerase, bet bais jau nesinorejo n-kaldru
n-keptuviu, puodu biggrin.gif
p.s. nieko nerasem tik tevams ir liudininkams (del vokeliu)
Atsakyti