Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

Apklausa: Be savo mylimiausio, kurį sagos herojų mėgstate? (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(style @ 2010 11 30, 00:52)
na tu tokia saltesne man atrodai. Va lapute matau kai pyksta,per daug gilinasi ir pati sau kenkia,o va tu tokia priekabiautoja,dar spec ja erzini. Tai kad tu ir taip neimsi i sirdi tai nematau reikalo hug'ais sklaidytis. console.gif biggrin.gif
AS tai tingiu po senus petro patalus kuistis,lai tai lieka man misle.
Varau dar HP skyreli sugrausiu!

ohmy.gif

Style blink.gif
As saltesne? blink.gif Bet tu rimtai manes nepazisti unsure.gif noreciau but labiau poxuiste ir i viska taip jautriai nereaguot, bet deja doh.gif Ir apie kokia tu cia Laputai? Man atrodo, kad jai tai tikrai "da lampacki" unsure.gif O kuri kuria cia labiau erzina, tai cia dar klausimas tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
Tyluma..nebekabosiu jau..labanaktis visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 30 lapkričio 2010 - 01:08
Labas rytas 4u.gif
Merginos (Laputaityte ir Arti),ei...ei...ei...ei... stabdom šituos žirgus...na tuos... apsiputojusius... surrender.gif biggrin.gif ir pradedame naują dieną smile.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Labas rytas 4u.gif biggrin.gif
Brr...šalta ax.gif
Sekmadienį dukriukas lėkė pirkti žiemines striukes. Nusipirko, o aš jai ir sakau...mūsų Žane su panašia buvo...dukra klausiamai žiūri i mane ir suprantu, kad ji net nenutuokia, apie ką aš čia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 30 lapkričio 2010 - 06:46
Nikki ruošiasi Kalėdoms ( 2010-11-28) biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 30 lapkričio 2010 - 07:02
Labas rytas 4u.gif ... Vnz mergai .. ziema..huh.gif
Ziuriu cia vakar karsta diskusija praleidau...

QUOTE(style @ 2010 11 29, 19:32)
mmm
tuscias kibiras pas mane... uzsalo visi varikliukai... 

aha pas mane irgi doh.gif nesugalvoju nieko... g.gif Style ta rukanti bobike pas tave parase... noreciau nufirint biggrin.gif 4u.gif Aj ir dar .. mes su Petrike nutarem Robke dalintis.. tipo pas ji dvi rankos, mes irgi dvi rolleyes.gif tai vnz.. as ir noriu, kad prie Robkes butu prirasyta Nikos :flirt

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 30, 00:10)
Gal pamirstam ji oh  Nika ji isvare... buvo ir prazuvo 

drinks_cheers.gif Apie ka cia sneka? user posted image

QUOTE(egliosha @ 2010 11 30, 00:29)
a cha cha cha cha :lotuliukas nedalyvavo mat lotuliukas ale uztat suzinojau kad mano drauge Nika kaljana rukouser posted image user posted image ir kad minedo sindroma turi lotuliukas.gif

user posted image, jop as totalus minedas... doh.gif biggrin.gif Ir kaljana rukau..mmm...friends.gif
Kas ten minejo, kad eglioshos postai tokie faini... style?:mastau Zinok man ir drinks_cheers.gif kazkaip visa laika perskaitau ir nusisypsau :ax o dar tas smailikas laugh.gif , tai isvis toks eglioshishkas biggrin.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 30, 00:35)
Pastebiu ryskia Nikos itaka :lotuliukas cia del tu pageltonintu :
Pacioj pradzioj, kai Nika pasirode..man kliudavo truputeli...ale su laiku tas zodis normalesnis patampa :

unsure.gif As nesu is tu kur gali isgyvent visai be keiksmu blush2.gif Bet man keiksmai keiksmam nelygus smile.gif Vat kaip sake man ta pize toks riebesnis *****
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 30, 00:52)
O man nekliuvo...visada patiko...o kai Nika89 pamaciau "gyvai", tai is pavydo mintyse dar ne taip nusikeiksnojau lotuliukas.gif ...nu tokia grazi mergicka...va jai oro_buckis.gif

OMG bigsmile.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

QUOTE(style @ 2010 11 30, 00:52)
na tu tokia saltesne man atrodai. Va lapute matau kai pyksta,per daug gilinasi ir pati sau kenkia,o va tu tokia priekabiautoja,dar spec ja erzini. Tai kad tu ir taip neimsi i sirdi tai nematau reikalo hug'ais sklaidytis. console.gif biggrin.gif
AS tai tingiu po senus petro patalus kuistis,lai tai lieka man misle.
Varau dar HP skyreli sugrausiu!

ohmy.gif

O man atrodo atvirksciai.. kai Arti raso savo postus ir deda daug biggrin.gif ir ypac kai kalba su Laputai man rodos ji tik slepiasi uz visu lotuliukas.gif biggrin.gif O is tikro tai sededama prie kompo jauciasi visai kitaip.. na cia as taip manau ax.gif Daiva kviesk seni cool.gif 000054.gif
Atsakyti
Seni...eikš čionai mirksiukas.gif 4u.gif
Atėjo ir ...praėjo 000054.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
nium ir puga ziu cia nakti prasiaute lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prisipazystu ginco viso neskaiciau visai neidomu, as kaip ma SESE esu Sveicarija user posted image
Atsakyti
Supanasejimas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 30, 08:42)
Supanasejimas wub.gif

totalus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kol darbą pasiekiau, tai taip sušalau doh.gif brrrrrrrrrrrrrrrrrr biggrin.gif
O ten taip pat šilumos nerasta schmoll.gif
Darbo pabaigoje parūkiau kabinete ir langą užmiršau uždaryti...grynas ledas dabar doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 30, 00:29)
Sveicarijos, ko tylit? biggrin.gif

baisu prasižioti unsure.gif

QUOTE(egliosha @ 2010 11 30, 00:59)
....diedas piktas, o tai siandien kaime persalo ir koseja kaip kiauras ford sieros duslikas.....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Nika89 @ 2010 11 30, 07:42)
O man atrodo atvirksciai.. kai Arti raso savo postus ir deda daug  biggrin.gif  ir ypac kai kalba su Laputai man rodos ji tik slepiasi uz visu  lotuliukas.gif  biggrin.gif O is tikro tai sededama prie kompo jauciasi visai kitaip.. na cia as taip manau ax.gif 

Man irgi taip atrodo unsure.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 30, 09:41)
Darbo pabaigoje parūkiau kabinete ir langą užmiršau uždaryti...grynas ledas dabar doh.gif  biggrin.gif

doh.gif išvada - mest rūkyt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 30, 09:41)
Kol darbą pasiekiau, tai taip sušalau doh.gif brrrrrrrrrrrrrrrrrr biggrin.gif
O ten taip pat šilumos nerasta schmoll.gif
Darbo pabaigoje parūkiau kabinete ir langą užmiršau uždaryti...grynas ledas dabar doh.gif  biggrin.gif

bus tau hah.gif neisivaizduoju kaip tokiam dubake galima issedet pas tave biggrin.gif

labas rytas, katik is lovos issiritau, namie saaalta, bet su pukuotu chalatu kaip tik biggrin.gif dieda vakar su kamparo aliejum istryniau, tai siandien dar ne karto nekostelejo thumbup.gif gausiu i parde zygiuot viena, kad neatkristu doh.gif gal paslapcia kokia knyga parvilksiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
As siandien labai trumpam..atejau pasakyt, kad imu atostogu smile.gif zodz, duodu ataskaita, kad nereiktu speliot, kur Arti dingo...ji cia imituoja savo dingima ar siaip dingo biggrin.gif Zodz, isivaizduokit, kad Arti kokioj Brazilijoj kaip desrele vartos, nors is tikro cia kaip stipena stipsiu minusinej temperaturoj lotuliukas.gif
Is palatos dar visiskai neissirasau..lovyte dar palaikykit smile.gif
Atsakyti