Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

Apklausa: Be savo mylimiausio, kurį sagos herojų mėgstate? (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pamaciau antraste ir vos nenuvirtau nuo sofos blink.gif swoon.gif Swift taikosi susigrazinti mano Tayloriuka!!!
user posted image wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 30 lapkričio 2010 - 10:30
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 30, 10:56)
doh.gif išvada - mest rūkyt?  lotuliukas.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Išvada- lango atverto nepalikti biggrin.gif

Arti...Brazilija, tai Brazilija....tik manau, kad veltui čia tu į tą Braziliją susiruošei mirksiukas.gif biggrin.gif

Swift...rankas savo trauki nuo eglioshos Taylor'o devil.gif ...aiškiai parašiau, ar pakartoti ? g.gif bash.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 30, 10:13)
..atejau pasakyt, kad imu atostogu smile.gif

nu va.. prisipyko mergos unsure.gif
smagių atostogų, dešrele hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 30, 10:41)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Arti...Brazilija, tai Brazilija....tik manau, kad veltui čia tu į tą Braziliją susiruošei mirksiukas.gif  biggrin.gif

Swift...rankas savo trauki nuo eglioshos Taylor'o devil.gif ...aiškiai parašiau, ar pakartoti ?  g.gif  bash.gif  brunette.gif

Daiva, griezciau griezciau new_russian.gif aggressive.gif
O jei Arti reikia atostogu tai tiek to... bet tikiuosi sugris 4u.gif ant lovos gi paliko "rezervuota" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 30, 11:45)
Daiva, griezciau griezciau new_russian.gif  aggressive.gif

Manai...reikia dar g.gif
Swift, ateik čia...Nika89 sakė, kad tau dar neaišku ax.gif

gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif bicycle.gif bicycle.gif bicycle.gif devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 30 lapkričio 2010 - 10:58
Ilindasu i fotki.. o siaube kiek nuotrauku prisidejot.. bigsmile.gif Pridejau ir as tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 30, 00:53)
nu ta ir norejau suzinot..i kina neisiu biggrin.gif

o man filmas tai labai patiko. Isskyrus ta tradicini vampyru pateikima, nuo kurio per twilighta buvau atpratus laugh.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 30, 10:41)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

man kazkaip iskilo klaustukas. O tavo mergaites ruko? ax.gif

Oi, kaip nefaina del tu konfliktu... unsure.gif Man norisi, kad neiseitu nei viena is konfliktuojanciu unsure.gif

Style oro_buckis.gif kad apie visas pagalvojai idedama po avatara thumbup.gif wub.gif

Egliosha, pasirodo tavo slaptas talentas- profesionalus slaugymas, jacobui pasisektu, jei susirges tave turetu salia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 30, 11:05)
Ilindasu i fotki.. o siaube kiek nuotrauku prisidejot.. bigsmile.gif  Pridejau ir as  tongue.gif

Ta fotke, kur buckis - tobula bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

pastaruoju metu cia vyksta idomios diskusijos ir praktiskai santykiu aiskinimasis... smile.gif Viskas prasidejo kai kelios merginos, tame tarpe ir as, uzvirem kose su lova ir Petru. Taip tuo metu buvo juokinga, smagu, pasilinksminom ir baigem. Kas idomiausia, kad ir anksciau buvo visokiu niuansu, bet buvo tai toleruojama. Galbut atejo toks momentas, kai visoms reikejo issikalbeti. Pasipykom pasigincyjom, bet tema kaip ir baigem.
Vakar Arti pajuokavo, manau kai kurioms tikrai buvo smagu, pasijuoke is Dzeikobelio, bet vel gi kai kurioms uzkliuvo. Niekada nebus taip, kad visoms bus gerai, taciau turime ismokti ir kazkaip praleisti postus bei toleruoti viena kita. Aisku, skamba kaip pamokslas, bet...
Sioje situacijoje nemanau, kad kalciausia Arti ir jai reikia trauktis. Tikrai buvo momentu, kad jei ne Arti, tema vangiai slinktu i prieki... Galbut ji yra ne visu megstama, bet yra zmoniu, kurie ja megsta. Tikrai nesiruosiu cia imti ir ginti jos, taciau viskas vyksta i "vienus vartus".

Tai tik mano nuomone, kuri susiformavo bunant Sveicarija sioje situacijoje...
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 30, 11:18)
Tai tik mano nuomone, kuri susiformavo bunant Sveicarija sioje situacijoje...

pritariu šiai nuomonei.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 30, 12:13)
man kazkaip iskilo klaustukas. O tavo mergaites ruko?  ax.gif

Vyresnioji pradėjo ten rūkyti...rūko mėtines...gal daugiau žaidzia nei rūko, bet reziume - rūkanti doh.gif
Jaunesnioji nerūko...ji tokia teigiama pas mus...nesikeikia, nerūko, negeria, taiso mūsų klaikią kalbą ir t.t biggrin.gif
Mažylis jau pradėjo "rūkyti" doh.gif Pieštukas į burną ir toks tekstas...aš rūkau, man nu nu nu ...aš negeras. Kai paklausiu jo kodėl taip negerai elgiesi, atsako...aš mesiu... doh.gif
Rūkau ir aš ir vyras...balkone. Mato ir kai einu rūkyti rėkia...mamai nu nu nu .
Man gėda gėda gėda blush2.gif
Mano tėvai nerūkė. Prie jų nesislapstydama rūkyti pradėjau sulaukusi 40-ies. Iki to laiko slėpiausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 30 lapkričio 2010 - 11:29
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 30, 11:26)
Vyresnioji pradėjo ten rūkyti...rūko mėtines...gal daugiau žaidzia nei rūko, bet reziume - rūkanti doh.gif
Jaunesnioji nerūko...ji tokia teigiama pas mus...nesikeikia, nerūko, negeria, taiso mūsų klaikią kalbą ir t.t  biggrin.gif
Mažylis jau pradėjo "rūkyti" doh.gif Pieštukas į burną ir toks tekstas...aš rūkau, man nu nu nu ...aš negeras. Kai paklausiu jo kodėl taip negerai elgiesi, atsako...aš mesiu... doh.gif
Rūkau ir aš ir vyras...balkone. Mato ir kai einu rūkyti rėkia...mamai nu nu nu .
Man gėda gėda gėda  blush2.gif
Mano tėvai nerūkė. Prie jų nesislapstydama rūkyti pradėjau sulaukusi 40-ies. Iki to laiko slėpiausi...

blyyyn, as irgi metines rukydavau biggrin.gif bernai manes cigareciu net neprasydavo lotuliukas.gif o mama uzkirtus buvo ne karta rukancia doh.gif sausi bus du metai kaip meciau biggrin.gif ir visai netruksta, nors vis dar pasapnuoju, kad rukau, bet tada labai kalta sapne jauciuos hihihi.gif
Atsakyti