QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 30, 10:56)
Išvada- lango atverto nepalikti
Arti...Brazilija, tai Brazilija....tik manau, kad veltui čia tu į tą Braziliją susiruošei
Swift...rankas savo trauki nuo eglioshos Taylor'o
QUOTE(Arti @ 2010 11 30, 10:13)
nu va.. prisipyko mergos
smagių atostogų, dešrele
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 30, 10:41)
Išvada- lango atverto nepalikti
Arti...Brazilija, tai Brazilija....tik manau, kad veltui čia tu į tą Braziliją susiruošei
Swift...rankas savo trauki nuo eglioshos Taylor'o
Daiva, griezciau griezciau
O jei Arti reikia atostogu tai tiek to... bet tikiuosi sugris
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 30, 11:45)
Manai...reikia dar
Swift, ateik čia...Nika89 sakė, kad tau dar neaišku
Ilindasu i fotki.. o siaube kiek nuotrauku prisidejot..
Pridejau ir as
QUOTE(Arti @ 2010 11 30, 00:53)
o man filmas tai labai patiko. Isskyrus ta tradicini vampyru pateikima, nuo kurio per twilighta buvau atpratus
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 30, 10:41)
man kazkaip iskilo klaustukas. O tavo mergaites ruko?
Oi, kaip nefaina del tu konfliktu...
Style
Egliosha, pasirodo tavo slaptas talentas- profesionalus slaugymas, jacobui pasisektu, jei susirges tave turetu salia
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 30, 11:05)
Ta fotke, kur buckis - tobula
Sveikos
pastaruoju metu cia vyksta idomios diskusijos ir praktiskai santykiu aiskinimasis...
Viskas prasidejo kai kelios merginos, tame tarpe ir as, uzvirem kose su lova ir Petru. Taip tuo metu buvo juokinga, smagu, pasilinksminom ir baigem. Kas idomiausia, kad ir anksciau buvo visokiu niuansu, bet buvo tai toleruojama. Galbut atejo toks momentas, kai visoms reikejo issikalbeti. Pasipykom pasigincyjom, bet tema kaip ir baigem.
Vakar Arti pajuokavo, manau kai kurioms tikrai buvo smagu, pasijuoke is Dzeikobelio, bet vel gi kai kurioms uzkliuvo. Niekada nebus taip, kad visoms bus gerai, taciau turime ismokti ir kazkaip praleisti postus bei toleruoti viena kita. Aisku, skamba kaip pamokslas, bet...
Sioje situacijoje nemanau, kad kalciausia Arti ir jai reikia trauktis. Tikrai buvo momentu, kad jei ne Arti, tema vangiai slinktu i prieki... Galbut ji yra ne visu megstama, bet yra zmoniu, kurie ja megsta. Tikrai nesiruosiu cia imti ir ginti jos, taciau viskas vyksta i "vienus vartus".
Tai tik mano nuomone, kuri susiformavo bunant Sveicarija sioje situacijoje...
pastaruoju metu cia vyksta idomios diskusijos ir praktiskai santykiu aiskinimasis...
Vakar Arti pajuokavo, manau kai kurioms tikrai buvo smagu, pasijuoke is Dzeikobelio, bet vel gi kai kurioms uzkliuvo. Niekada nebus taip, kad visoms bus gerai, taciau turime ismokti ir kazkaip praleisti postus bei toleruoti viena kita. Aisku, skamba kaip pamokslas, bet...
Sioje situacijoje nemanau, kad kalciausia Arti ir jai reikia trauktis. Tikrai buvo momentu, kad jei ne Arti, tema vangiai slinktu i prieki... Galbut ji yra ne visu megstama, bet yra zmoniu, kurie ja megsta. Tikrai nesiruosiu cia imti ir ginti jos, taciau viskas vyksta i "vienus vartus".
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 30, 11:18)
pritariu šiai nuomonei..
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 30, 12:13)
Vyresnioji pradėjo ten rūkyti...rūko mėtines...gal daugiau žaidzia nei rūko, bet reziume - rūkanti
Jaunesnioji nerūko...ji tokia teigiama pas mus...nesikeikia, nerūko, negeria, taiso mūsų klaikią kalbą ir t.t
Mažylis jau pradėjo "rūkyti"
Rūkau ir aš ir vyras...balkone. Mato ir kai einu rūkyti rėkia...mamai nu nu nu .
Man gėda gėda gėda
Mano tėvai nerūkė. Prie jų nesislapstydama rūkyti pradėjau sulaukusi 40-ies. Iki to laiko slėpiausi...
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 30, 11:26)
Vyresnioji pradėjo ten rūkyti...rūko mėtines...gal daugiau žaidzia nei rūko, bet reziume - rūkanti
Jaunesnioji nerūko...ji tokia teigiama pas mus...nesikeikia, nerūko, negeria, taiso mūsų klaikią kalbą ir t.t
Pieštukas į burną ir toks tekstas...aš rūkau, man nu nu nu ...aš negeras. Kai paklausiu jo kodėl taip negerai elgiesi, atsako...aš mesiu...
Rūkau ir aš ir vyras...balkone. Mato ir kai einu rūkyti rėkia...mamai nu nu nu .
Man gėda gėda gėda
Mano tėvai nerūkė. Prie jų nesislapstydama rūkyti pradėjau sulaukusi 40-ies. Iki to laiko slėpiausi...
Man gėda gėda gėda
blyyyn, as irgi metines rukydavau