Šeštadienis:
1. Pusryčiai omletas ir sumutiniai su likučiais lašišos.
2. Pietūs išviriau šoninę šaltam ir rūgštynių sriubą, žirnienė užkepinta likučiais (buvo likę karšto rūkymo šoninės, dešros gabaliukas, senesnių lašinukų).
3. Vakarienei pekino salotos.
Sekmadienis:
1. Pusryčiai dribsnių košė.
2. Pietūs kugelis su grybų padažu.
3. Vakarienei šaltibarščiai su bulvėmis.
Pirmadienis:
1. Pusryčiai dribsnių košė, sūreliai, sumuštiniai su sūriu.
2. Pietūs vaikams šaltibarščiai ir kugelis. Vyras nešėsi rūgštynių sriubą ir kugelį. Aš žirnienės ir košės.
3. Vakarienei guliašas su obuoliais ir morkomis, makaronai.
Antradienis:
1. Pusryčiai dribsnių košė, sumuštinai su dešra ir sūriu.
2. Pietūs vaikams rūgštynių sriuba ir guliašas. Vyras sriubą ir kugelį nešėsi, aš guliašo su makaronais.
3. Vakarienei salotos su tunu.
Trečiadienis:
1. Pusryčiai sumuštiniai su sūriu, sūreliai.
2. Pietūs vaikams guliašas, salotos su tunu. Vyras sriubą ir kugelį nešėsi. Aš salotas su tunu ir guliašą su makaronais.
3. Vakarienei kalakutienos gabaliukai su saldžiarūgščiu padažu ir virti ryžiai.
Ketvirtadienis:
1. Pusryčiai grikių košė ir sūreliai.
2. Pietūs vaikams kalakutiena. Vyras guliašą su makaronais, aš kalakutieną ir grūdėtos varškės su duona.
3. Vakarienei užkandom sausai.
Penktadienis:
1. Pusryčiai virti kiaušiniai su majonezu.
2. Pietūs kas ką rado šaldytuve. Aš įsidėjau sumuštinius kelis su kiaušiniu ir varškės. MB nežinau ką nešėsi.
3. Vakarienei kas ką rado.
Pirkta: varškė, 4 sūreliai, geriamas jogurtas - 9,90 lt, kefyras 1,99 lt, batonas 1 lt, pienas 1,99, mandarinai, paprika, agurotis, pomidorai, pekinas, citrinos, greifurtai, sv. laiškai, kiaušiniai - 28 lt, duona, pienas, javinukai, guminukai - 7,80 lt, pasukos, grietinė, sūreliai - 6,38 lt, kalakutiena 9,90 lt, rūkyti lašinukai ir šoninė 17,60 lt, duona naminė 4,50 lt, varškė grūdėta 5 lt, jogurtas natūralus, jogurtai, varškės sūris su kmynais, varškė desertinė, fetos sūris, glaistyti sūreliai, varškės sūreliai, varškė 0,5 kg - 31,30, samsono saliami dešra, servelato dešra, daktariška šlapiankė 23 lt, morkos, svogūnai, obuoliai, agurotis 8,74 lt, avižiniai sausainiai, arbatiniai sausainiai, čiulpinukai -8,34 lt.
Viso:165.45
Truputį gale savaitės maniškiai pasėdėjo "ant sausiako", nės aš apsirgau ir kitą savaitę dar kursai, o sveikatos nėra, nežinau kaip jie namie versis