Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 6

mane irgi nervina tas į darbą dėjimasis, amžinas galvos sukimas doh.gif Ypač , kai jau įsidedi į lėkštę ir įlenda koks keistuolis tik paklausti, o tu čia sėdi pilna burna rolleyes.gif . Už-sirakinti negalim, nes ir savi vaikšto per tas pačias duris g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringaal @ 2011 06 29, 14:01)
na tai jei sumustiniai su rukytom desrom tai tikrai kvapas bus kaip rukytu kumpiu kabinete  g.gif

hihihi.gif va ir bėda - ką valgyt?
QUOTE(bjaurybe @ 2011 06 29, 14:32)
mane irgi nervina tas į darbą dėjimasis, amžinas galvos sukimas doh.gif  Ypač , kai jau įsidedi į lėkštę ir įlenda koks keistuolis tik paklausti, o tu čia sėdi pilna burna rolleyes.gif . Už-sirakinti negalim, nes ir savi vaikšto per tas pačias duris g.gif

biggrin.gif pas tave po vieną vaikšto, o pas mane tai tuuuuntais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2011 06 29, 14:08)
hihihi.gif va ir bėda - ką valgyt?

biggrin.gif pas tave po vieną vaikšto, o pas mane tai tuuuuntais biggrin.gif

nedasileidžiu, barškina...rėkiu negalima lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai deduosi ka is vakaro pasigaminu, na bet pas mus yra patalpa su mikrobangine kur pavalgyti, sumustiniai tik tada kai jau nieko neturiu ar tingejosi ka nors pasidaryti
Atsakyti
SilRa, jeigu taip nori sumuštinių, yra tokia nebloga knyga: Pietūs dėžutėje Ten yra įvairių ir skanių salotų, sumuštinių ir kitokių kepinių, be to, labai daug idėjų. Rekomenduoju, nes pati turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2011 06 29, 15:33)
nedasileidžiu, barškina...rėkiu negalima lotuliukas.gif

biggrin.gif aš vis tik bandau užsirakint toms kelioms minutėms, kad ramiai pažiaumočiau ax.gif
QUOTE(neringaal @ 2011 06 29, 16:18)
as tai deduosi ka is vakaro pasigaminu, na bet pas mus yra patalpa su mikrobangine kur pavalgyti, sumustiniai tik tada kai jau nieko neturiu ar tingejosi ka nors pasidaryti

norėčiau ir aš tokių sąlygų rolleyes.gif bet mes net šaldytuvo nebeturim. Liko tik kiekvienos asmeniniai arbatiniai ir psio rolleyes.gif
QUOTE(Laumiukė @ 2011 06 29, 22:39)
SilRa, jeigu taip nori sumuštinių, yra tokia nebloga knyga: Pietūs dėžutėje Ten yra įvairių ir skanių salotų, sumuštinių ir kitokių kepinių, be to, labai daug idėjų. Rekomenduoju, nes pati turiu  biggrin.gif

Taigi aš taupauuuu, negi dabar knygą pirksiu, kai internetas pilnas idėjų "for free" biggrin.gif
Atsakyti
Na aš ją gavau dovanų ax.gif Bet idėjų ir patarimų ten daug good.gif
Atsakyti
as pargryztu praleidus savaite, nes ana viskoiu bedu buvo gyvenom sumustiniuose blink.gif lotuliukas.gif

Meniu

Setadienis

Sumustiniai
Kepta mesyte orkaitej, bulbos, agurkai, pomidorai
Saslykai ir daug visko(balius)

Sekmadieni

Sumustiniai ir pyragai
Zrazai, bulbos, agurkai pomidorai su grietine.
Saslykai(baliaus pratesimas su kitais zmonemis0

Pirmadienis

Sumustiniai
Barsciu sriuba, likuciai, bulves.
Blynai su braskiu, avieciu uogiene ir grietine

Antradienis

Sumnustiniai
Silkine kose, su svaitgalio mesos likuciais, agurku pomidoru salotos.
Vaikystes kiausiniene

Treciadienis

Sumustiniai
Svieziu darzoviu sriuba(bulves morkos, kopustas is darzo) su mesos likuciais(juokinga, bet ismest gaila)

Sirdeliniai-marginiai blynai

Ketvirtadienis

Karsti sumustiniai
Keptos blauzdeles,
Varskes apkepas

Penktadienis

Sumustiniai
Bulviniai blynai
Saltibarsciai

Sestadienis

Sumustinai
Sniceliai, bulves pomidorai su grietine
Isvirti ir apkepti sonkauliukai, bulves, pomidorai-agurkai su grietine. Barsciu sriuba.

pamokykit kaip pabraukt, nu niekaip neisiena. blush2.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš biggrin.gif

Šeštadienis
1. Pusryčiai: grikių košė.
2. Pietūs: balandėliai.
3. Vakarienė: pieniška kopūstų sriuba (sunaudojau nuo balandėlių likusius mažus lapus).

Sekmadienis
1. Pusryčiai: dribsnių košė.
2. Pietūs: keptas daržovių apkepas su lašinukais.
3. Vakarienė: kiaušinienė su lašinukais.

Pirmadienis
1. Pusryčiai: pasišildėm vakarykštę košę.
2. Pietūs: mums su vaikais balandėliai ir sriuba, vyras nešėsi tą patį.
3. Vakarienė: varškės apkepas.

Antradienis
1. Pusryčiai: sumuštiniai su sūriu ir dešra.
2. Pietūs: vyras dėjosi sriubą ir balandėlius, mes su vaikais suvalgėm daržovių apkepą.
3. Vakarienė: šaltibarščiai su bulvėm.

Trečiadienis
1. Pusryčiai: sumuštiniai su sūriu ir kumpeliu.
2. Pietūs: vyrui vėl sriuba ir balandėliai (kažkaip pridariau nemažai). Mes su vaikais valgėm varškės apkepo ir pabaigėm šaltibarščius.
3. Vakarienė: kepta lašiša ir patroškinta su daržovėmis grietinėlėje. Naktipiečiams salotos su fetos sūriu.

Ketvirtadienis
1. Pusryčiai: sumuštiniai su sūriu ir dešra.
2. Pietūs: vyras nešėsi likutį varškės apkepo. Mes su vaikais valgėm lašišą.
3. Vakarienė: burokėlių sriuba ir įdaryti makaronai.

Penktadienis
1. Pusryčiai: omletas.
2. Pietūs: vyras nešėsi sriubą ir makaronus, mes irgi tą patį valgėm.
3. Vakarienė: kotletai su bulvėmis (faršo liko nuo makaronų).

Pirkta: pienas 7 lt, braškės 9,40 lt lašiša 18 lt, paprika ir cukinija 2,65 lt, nektarinai 3,60 lt, banani 3,75 lt, agurkai 1,80 lt, cukinija 0,68 lt, paprika 0,90 lt, trešnės 7,25 lt,
Pieno, naminės duonos, varkės apkepui ir kiaušinių gavom lauktuvių, dar kažkiek daržovių davė kolegė.

Viso: 55,03 lt. Nepatikėjau net pati bigsmile.gif , rekordų rekordas. Nu, bet daug kas liko nuo anos savaitės, tai visus likučius naudojau, kadangi pati važinėju į reabilitaciją, be to atostogos ant nosies, norisi visą šaldytuvo ir spintelių turinį pabaigti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjaurybe: 02 liepos 2011 - 14:37
QUOTE(hugutel22 @ 2011 07 02, 15:08)
as pargryztu praleidus savaite, nes ana viskoiu bedu buvo gyvenom sumustiniuose blink.gif  lotuliukas.gif
pamokykit kaip pabraukt, nu niekaip neisiena. blush2.gif
matai virsuj pabraukta U? tai va ja ir spaudi pazymejus zodi ar sakini kuri nori pabraukti.
jungiuosi ir as prie jusu taupuoles bigsmile.gif
esame 4 mergynos namie, tetis pas broli isvazevo, nes pasiule darba UK. tai jau 5men kaip be vyriskos rankos namie... verysad.gif
tai stai manasis menu:
sestadienis
diena praleidom pas mama..
vakariene troskinti kopustai, vaikai dar po desrele
sekmadienis
pusryciai kava, vaikai po desrele
pietus kepti vistu sparneliai
vakariene likusius sparniukus sudorojom
pirmadienis
pusryciai kava, vaikai po desrele
pietus su farsu keptos darzoves
vakariene kava, vaikai po duonos rieke uztepta margarinu blush2.gif
antradienis
pusryciai kava, sumustiniai su kiausiniu, mazajai kiausinis
pietus kepti sparneliai su duona ir salotomis
vakariene pas mama
treciadienis
pusryiai pas mama
pietus kavinej, nes mama lidejom i KMUK
vakariene taip pat pas mama
ketvirtadienis vis dar pas mama blush2.gif
penktadienis
pusryciai kava, vaikai arbatos ir o desrele blush2.gif
pietus [/u]gulesas is karkos su bulvem
vakariene brandintos darzoves su farsu
sestadienis
pusryciai kava, darzoves su farsu
pietus
kepta zuvis
vakariene
kopustu sriuba[U]
pirkta:
saldyti kopustai su sonine (3,49), darzoviu asorti(1,99), universalus prieskoniai (5,98), sv. sparneliai (5,92 ir 5,29), desreles (5,78), jogurtas su silo uogimis (3indeliai po `1,89), aliejus (5,89), vaisine spanguoliu arbata (2,89), duonos gira (iseina 9l is jos, kaina 1,44), FAIRY (3,89), pienas(3,6), riebalu tepinys (1,79), cukrus(4,19), duona(1,9), batonas(2,20), kiusiniai(3,5), folija(3,99), kepimo forma(10,99), pom. padazas(2,99), lyditas surelis(4,2), suris(4,63), pienas(4,9), ledai(2lt), mesa ir zuvis(apie 80) ir dar petus kavinej mazdaug 20lt
viso 215,98
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 02 liepos 2011 - 15:05
kiek taisau menu vis ne tas ka reikia pasibraukia. atsiprasau sykart uz toki menu blush2.gif
Atsakyti
:hi; sveikos smile.gif mano meniu bus truputį dar vėliau, tai šiaip pasisakysiu ax.gif
QUOTE(hugutel22 @ 2011 07 02, 15:08)
Vaikystes kiausiniene

Įdomu, kuo ypatinga kiaušinienė, nes namie kiaušinių krūva ax.gif
QUOTE(bjaurybe @ 2011 07 02, 15:36)
1. Vakarienė: varškės apkepas.
grietinėlėje[/i]. Naktipiečiams salotos su fetos sūriu.
2. Viso: 55,03 lt. Nepatikėjau net pati bigsmile.gif , rekordų rekordas.

1. nugi nemoku skanaus varškės apkepo iškepti, nors tu ką blink.gif turiu gabaliuką varškės šaldiklyje, bet vis nesiryžtu ko nors su juo daryt g.gif
2. oho bigsmile.gif man tokios sumos patinka bigsmile.gif
QUOTE(audryta @ 2011 07 02, 15:59)
1. esame 4 mergynos namie,
2. FAIRY (3,89), pienas(3,6), riebalu tepinys (1,79), cukrus(4,19), duona(1,9), batonas(2,20), kiusiniai(3,5), folija(3,99), kepimo forma(10,99), pom.

1. graži Jūsų šeimyna wub.gif aš pati nei vienos mergikės namie neturiu, tai man labai gražu tiek kasyčių namie wub.gif
2. kitą kartą iš sąrašo išskaičiuok ne maisto produktus (fairy, folija, forma...), nes čia fiksuojam tik už maistą sumokėtą sumą mirksiukas.gif
Atsakyti