Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 6

QUOTE(bjaurybe @ 2010 12 12, 10:07)
kas pas tave nutiko? kažką matyt pražiopsojau g.gif

buvo pasiūlyta į darbą grįžti 3 savaitėm kažkur anksčiau, tai ir išėjau, kadangi pinigų reikia. būčiau ėjus sausio 1 biggrin.gif . kadangi dirbu dabar tai ta slaikas kitaip dėliojasi, darbo dienom per laisvas namie būna vyras, jis ir gamina valgyt, aš tik vakare parėjus pagaminu arba ryte kai ką. dar vyresnėlis vaikas sirgo savaitę, tai namie buvo. kitom dienom saugoja vaikus vieni ar kiti seneliai. tas mano meniu kol susitvarkys doh.gif dar laidotuves turėjau tai laiko visia nebuvo, vakare parankdarbiauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 12 12, 10:17)
buvo pasiūlyta į darbą grįžti 3 savaitėm kažkur anksčiau, tai ir išėjau, kadangi pinigų reikia. būčiau ėjus sausio 1  biggrin.gif . kadangi dirbu dabar tai ta slaikas kitaip dėliojasi, darbo dienom per laisvas namie būna vyras, jis ir gamina valgyt, aš tik  vakare parėjus pagaminu arba ryte kai ką. dar vyresnėlis vaikas sirgo savaitę, tai namie buvo. kitom dienom saugoja vaikus vieni ar kiti seneliai. tas mano meniu kol susitvarkys  doh.gif  dar laidotuves turėjau tai laiko visia nebuvo, vakare parankdarbiauju  ax.gif

ai, nieko tokio, įsivažiuosi irnesakyk.gif . Pradžioje tik sunku, va, man tai vis vaikų būdavo gaila, nes per tą lėkimą ir skubėjimą, laiko jiems nebelikdavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2010 12 12, 10:20)
ai, nieko tokio, įsivažiuosi irnesakyk.gif . Pradžioje tik sunku, va, man tai vis vaikų būdavo gaila, nes per tą lėkimą ir skubėjimą, laiko jiems nebelikdavo verysad.gif

kažkaip to nesijaučia. tėtis daug būna, žaidžia bendrauja, aš pribėgom lotuliukas.gif atėjo ir į mano kiemą šventė thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu su savuoju meniu 4u.gif

PIRMADIENIS
I. Sumuštiniai su dešra man, karšti sumuštiniai vaikui.
II. Pakepti cepelinai man, grikiai su mėsyte vaikui.
III.Burokėlių sriuba su faršo kukuliukais.

ANTRADIENIS
II. Aš likau be pietų ax.gif Vaikas pas močiutę balandėlius valgė ir dar namo parsinešė biggrin.gif
III. Grikiai su mėsyte man, balandėliai vaikui.

TREČIADIENIS
I. Sumuštiniai su sūriu man, karšti sumuštiniai vaikui.
II. Mišrainė su lašiša man, balandėliai vaikui.
III. Blynai su razinomis, mėlynių uogienė, grietinė.

KETVIRTADIENIS
II. Darbavausi Trakuose, tai pavalgiau kibininėje. Vaikui - virtų bulvių cepelinai su varške (turėjau užsišaldžiusi iš anksčiau).
III. Saldi sriuba.

PENKTADIENIS
I. Sumuštiniai su sūriu man. Vaikas nevalgė unsure.gif
II. Kepta jūros lydeka man, karšti sumuštiniai vaikui.
III. Saldi sriuba man, vaikas vėl nieko nevalgė, sirguliavo unsure.gif

ŠEŠTADIENIS
I. Omletas man.
II. Kibinai.
III. Pabaigiau saldžią sriubą, vaikas suvalgė kibiną.

SEKMADIENIS
I. Avižinių dribsnių košė su mėlynių uogiene, aš dar omletą pabaigiau.
II. Kibinai, man dar raugintų kopūstų salotos su aliejumi.
III. Virti varškėtukai su sviesto-grietinės padažu.

PIRKTA:
MĖSOS GAMINIAI: vištienos krūtinėlės filė ~1,7 kg (nusipirkau Kalėdoms, taigi, liko), kiaulienos mentė ~1kg (pusė liko), vištienos faršas 900g (liko), vištienos ketvirčiai 800g (liko), pieniškos dešrelės 210 g (liko) - 44,70 Lt
DUONOS GAMINIAI: forminė sumuštinių duona 1 vnt., sveikuolių bandelė 1 vnt., juoda duona pusė kepaliuko, šaldyta bemielė tešla 2 vnt. (liko. Pirkau nes akcija 2 už 1 kainą biggrin.gif) - 10,82 Lt
PIENO GAMINIAI: pienas 1 Ltr, fermentinis sūris 330 g, grietinė 200 g, varškė 1 pok. - 10,34 Lt
BAKALĖJA: majonezas, konservuoti žirneliai - 5,48 Lt
VAISIAI, DARŽOVĖS: persimonai 2 vnt., obuoliai 1,7 kg - 5,10 Lt
SALDUMYNAI: šokoladukas "Snickers", saldainiai "Paukščių pienas" 300 g - 4,58 Lt
KITA: pietūs kibininėje - 10 Lt.

VISO PER SAVAITĘ: 91,02 Lt Nemažai, tačiau šeštadienį darytas didysis apsipirkimas, dauguma maisto liko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 12 gruodžio 2010 - 20:55
nu tie kibinai tai žiauriai vilioja
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 12 12, 21:30)
nu tie kibinai tai žiauriai vilioja

drinks_cheers.gif Paprasta pagaminti, ne taip ir brangu ir žiauriai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Merenge prajuokino lotuliukas.gif
Atsakyti
2010.12.04 – 2010.12.10

Mano meniu ax.gif Prisimintas su MB pagalba blush2.gif

ŠEŠTADIENIS
I Sumušiniai, kava, vaikui užpilama košė.
II Čeburėkai mieste.
III Turėjom svečių, tai sumuštinukai su dešra ir sūriu, žali ir rauginti agurkai, skruzėlynas, manarinai, arbata, alus. Vaikui dar užpilama košė.

SEKMADIENIS
I Kiaušinienė, vaikui dar jai kepant užpilamos košės dariau, nes labai alkanas atsikėlė ir nebesulaukė doh.gif Kava, arbata.
II Mes sumuštinių užvalgėm grįžę iš miesto, o Tadas kaip užmigo mašinoj, taip ir pramiegojo parneštas miegantis iki pavakarių, tai pabudęs gavo desertinės varškytės.
III Kugelis su baltu spirgučių padažu ir pienu/raugintom pasukom.

PIRMADIENIS
I Sumuštiniai, kava, arbata (skubėjau pas gydytoją).
II Pašildytas kugelis su padažu, Vėliau Tadui dar jogurtas.
III Virta naminė dešra su bulvių koše ir "žaliom" salotom (pekino kopūstas/žalia paprika/agurkas/aliejus. Vaikas du kartus vakarieniavo (nebesulaukė tėčio, o paskui dar kartu su juo) lotuliukas.gif

ANTRADIENIS
I Sumuštiniai, kava, arbata. Vaikui sausi pusryčiai, obuoliai, arbata.
II Vakarienės likučiai.
III Sriuba iš dešros sultinio ir šaldytų daržovių rinkinio. MB kepėsi spirgus į darbą, tai dar ir jų užkandom su duona blush2.gif

TREČIADIENIS
I Sriuba, MB kava.
II Tadui užpilama košė, MB spirgai su duona, man sumuštiniai (MB valgė namie, nes man reikėjo pas gydytoją).
III Sumuštiniai, arbata, vaikui desertinė varškytė.

KETVIRTADIENIS
I Vaikui jogurtas, sumuštiniai, kava.
II Mes su Tadu grikių košę su sviestu, o MB sumuštinius valgė (man vėl reikėjo pas gydytoją, tai į darbą nėjo).
III MB marinuota mėsa kepta orkaitėje suverta ant medinių iešmų su ryžiais.

PENKTADIENIS
I Jogurtas, sumuštiniai, kava.
II Pieniška grikių sriuba. MB vakarienės likučiai.
III Bulviniai blynai su grietine. Po vakarienės MB brolis pasiūlė su jų mašina važiuot į kaimą, tai ten dar kartą vakarieniavom lotuliukas.gif

Prieš miegą vaikas geria pienuką, užkandžiaujam kasdien duoniukais, sausainiais, saldainiais, arbata, sumuštiniais, lašinukais ir t.t.

PIRKINIAI:
5vnt esertinės varškės, jogurtas, kiaušiniai, mandarinai, obuoliai, 5vnt pienas, 2,5vnt duona, šaltai rūkyta šoninė, morkos, fermentinis sūris, 2vnt rūkyta dešra, šaldytų daržovių rinkinys, 2vnt arbata (MB į darbą), grietinė, sviestas, 2vnt skruzdėlynas, sausainiai, 2vnt raugintos pasukos, "Halls", gira.
IŠ VISO: 130,61lt doh.gif Jei nereikėtų pirkti jogurtų ir varškyčių, būtų mažiau, bet vaikui jų reikia unsure.gif
Atsakyti
Ateinu ir as su savuoju:)) vaikas kazko pradejo nevalgyt, tai buna, kad per diena vos karta ka stiprenio suvalgo:( na o as labai tingejau gaminti, ir taip jau isejo, kad ka gaminau, pagaminau nemazas porcijas, tai valgem po keleto dienu ta pati:) Sios sav meniu rasysiu tik iki ketvirtadienio, nes griztam i Lietuva, o tiek daug draugu aplankyt ir tiek kur nuvaziuot, kad nesugaudysiu, kaip ir kiek mes valgom.smile.gif))

Pirmadienis:
I. sekmadieniniai blynai;
II. burokeliu sriuba, MB i darba blynus;
III. MB tuno skardine ir desreliu, abu po nesveika sumustini, vaikui vaisiai;

Antradienis:
I. sumustiniai;
II. makaronu apkepas su farsu, darzovem ir suriu, MB I darba sumustiniai;
III. aviziniu dribsniu sausainiai;

Treciaidenis:
I. aviziniu dribsniu kose su razinom;
II. vakarysktis makaronu apkepas, MB I darba taip pat;
III. vaisiai ir aviziniu dribsniu sausainiai;

Ketvirtadienis:
I. blynai;
II. jogurtas vaikui, man nesveikas sumustinis, MB I darba, déjà, tas pats:D
III. karbonadai su bulvem ir salotom;

Penktadienis
I. blynai;
II. jogurtas vaikui, sumsutiniai man ir vaikui, MB I darba karbonadai;
III. tuno salotos, vaikui ryziu, krutineles ir darzoviu troskinys;

Sestadienis:
I. tuno salotu likuciai, vaikui jogurtas;
II. vakarykstis troskinys vaikui ir MB;
III. buvo sveciu tai karbonadai su suriu orkaitej, vaisiai, nesveiki sumsutiniai.

Is viso isleista: 292,86lt

Darzoves ir vaisiai: 226,81kn = 95,26lt

Mesa ir jos produktai: 138,84kn = 58,31lt

Pienas ir pieno produktai: 145,30kn = 61,03lt

Miltai (batonai, duona, bandeles iskaiciuota), makaronai ir kruopos: 58,60kn = 24,61lt

Zuvis ir jos produktai: 60,90kn = 25,58lt

Skanumynai: 66,84kn = 28,07lt
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 12 12, 21:35)
drinks_cheers.gif Paprasta pagaminti, ne taip ir brangu ir žiauriai skanu thumbup.gif

gal galima receptuką ax.gif

QUOTE(kristyyynyte @ 2010 12 12, 21:38)
Merenge prajuokino  lotuliukas.gif

juokas ilgina gyvenimą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2010 12 13, 10:31)

nebeduodu nei varškyčių nei jogurtų vaikui ir beveik neduodavau. kartais. pamažink, nėra ten gerai, bet mes, mamos , džiaugiamės nors tiek jie valgo.
o grikius valgo Tadukas? maniškis nevalg vienų tik nebent pagerintus su mėsyte, daržovėm. o ir kitų košių atsisako, labai nori sriubos.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 12 13, 19:12)
nebeduodu nei varškyčių nei jogurtų vaikui ir beveik neduodavau. kartais. pamažink, nėra ten  gerai, bet mes, mamos , džiaugiamės nors tiek jie valgo.
o grikius valgo Tadukas? maniškis nevalg vienų tik nebent pagerintus su mėsyte, daržovėm. o ir kitų košių atsisako, labai nori sriubos.

Dėl varškyčių ir jogurtų, tai kol kas tiek to unsure.gif Iš kruopų tik grikius ir valgo doh.gif Dar ryžius, jei plovą su morkom darau, bet mėsą tada išrenka doh.gif Ir makaronus su sūriu (mėsos juose irgi gali nebūt) doh.gif Šiandien net iš troškinio išrankiojo ir valgė tik daržoves doh.gif Apskritai retai būna, kad mėsą kažkuo užsikąstų - grynos gabalas į rankas ir pirmyn doh.gif
Atsakyti