2010.12.04 2010.12.10Mano meniu

Prisimintas su MB pagalba
ŠEŠTADIENISI Sumušiniai, kava, vaikui užpilama košė.
II Čeburėkai mieste.
III Turėjom svečių, tai sumuštinukai su dešra ir sūriu, žali ir rauginti agurkai, skruzėlynas, manarinai, arbata, alus. Vaikui dar užpilama košė.
SEKMADIENISI Kiaušinienė, vaikui dar jai kepant užpilamos košės dariau, nes labai alkanas atsikėlė ir nebesulaukė

Kava, arbata.
II Mes sumuštinių užvalgėm grįžę iš miesto, o Tadas kaip užmigo mašinoj, taip ir pramiegojo parneštas miegantis iki pavakarių, tai pabudęs gavo desertinės varškytės.
III Kugelis su baltu spirgučių padažu ir pienu/raugintom pasukom.
PIRMADIENISI Sumuštiniai, kava, arbata (skubėjau pas gydytoją).
II Pašildytas kugelis su padažu, Vėliau Tadui dar jogurtas.
III Virta naminė dešra su bulvių koše ir "žaliom" salotom (pekino kopūstas/žalia paprika/agurkas/aliejus. Vaikas du kartus vakarieniavo (nebesulaukė tėčio, o paskui dar kartu su juo)
ANTRADIENISI Sumuštiniai, kava, arbata. Vaikui sausi pusryčiai, obuoliai, arbata.
II Vakarienės likučiai.
III Sriuba iš dešros sultinio ir šaldytų daržovių rinkinio. MB kepėsi spirgus į darbą, tai dar ir jų užkandom su duona
TREČIADIENISI Sriuba, MB kava.
II Tadui užpilama košė, MB spirgai su duona, man sumuštiniai (MB valgė namie, nes man reikėjo pas gydytoją).
III Sumuštiniai, arbata, vaikui desertinė varškytė.
KETVIRTADIENISI Vaikui jogurtas, sumuštiniai, kava.
II Mes su Tadu
grikių košę su sviestu, o MB sumuštinius valgė (man vėl reikėjo pas gydytoją, tai į darbą nėjo).
III MB
marinuota mėsa kepta orkaitėje suverta ant medinių iešmų su ryžiais.
PENKTADIENISI Jogurtas, sumuštiniai, kava.
II Pieniška grikių sriuba. MB vakarienės likučiai.
III Bulviniai blynai su grietine. Po vakarienės MB brolis pasiūlė su jų mašina važiuot į kaimą, tai ten dar kartą vakarieniavom
Prieš miegą vaikas geria pienuką, užkandžiaujam kasdien duoniukais, sausainiais, saldainiais, arbata, sumuštiniais, lašinukais ir t.t.
PIRKINIAI:
5vnt esertinės varškės, jogurtas, kiaušiniai, mandarinai, obuoliai, 5vnt pienas, 2,5vnt duona, šaltai rūkyta šoninė, morkos, fermentinis sūris, 2vnt rūkyta dešra, šaldytų daržovių rinkinys, 2vnt arbata (MB į darbą), grietinė, sviestas, 2vnt skruzdėlynas, sausainiai, 2vnt raugintos pasukos, "Halls", gira.
IŠ VISO: 130,61lt
Jei nereikėtų pirkti jogurtų ir varškyčių, būtų mažiau, bet vaikui jų reikia