Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėliai

QUOTE(LaukiamStebuklo... @ 2011 04 20, 16:28)
manes nedomino,nes radau tai ko ieskojau,jai tave domina pasiskambink situ nr 865227756 sita moteris atsakys y visus tavo klausimus mirksiukas.gif

super, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2011 04 20, 12:11)
Tucio internetiniam psl jau pasirode naujoji Silver kolekcija  ax.gif deja spalvos ne itin suzavejo, ganetinai tamsios  doh.gif
Bet uztat zydras tutis koks ryskus  bigsmile.gif
user posted image

OMG kodėl tokią spalvą paleido tik dabar doh.gif man labai labai graži.
Mes jau naudojam sportinę dalį, tai nesuprantu kodėl jų taip nieks nenaudoja, man viskas ok. Aišku vasarai gal irgi skėtuką pirksim, bet naudosim ir šitą, po gamtą maltis labai patogus vežimas smile.gif
Tik mane nervina tos baltos kniedės ant juodo rėmo, labai pigiai atrodo, gal nauji zipiai su juodom kniedėm
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2011 04 20, 18:28)
OMG kodėl tokią spalvą paleido tik dabar doh.gif man labai labai graži.
Mes jau naudojam sportinę dalį, tai nesuprantu kodėl jų taip nieks nenaudoja, man viskas ok. Aišku vasarai gal irgi skėtuką pirksim, bet naudosim ir šitą, po gamtą maltis labai patogus vežimas smile.gif
Tik mane nervina tos baltos kniedės ant juodo rėmo, labai pigiai atrodo, gal nauji zipiai su juodom kniedėm

na ant naujo tai niekur baltu kniedziu nemaciau schmoll.gif
O sitas vezimelis melinas buvo pagamintas tik vienas,man atrodo kad tik parodinis buvo,tai sake mum vakar gamykloj moteriske apie jy.
Atsakyti
Mes taip pat Zipuku domimes smile.gif Kaip tik si sekmadieni Gariunu turgavieteje apziurejome. Taip pat gavome naujausia 2012 m. lankstinuka. Teko pastumdyti, apciupineti. Mums labiausiai patiko Zippy Natural. Bent jau ju vaziuokle. Nors mums minejo, kad vaziuokle gali imti kokia nori, virsu issirinkti irgi pagal poreiki. Taip pat zavejomes Silver Plus modeliukais. Tik, kad man spalvos nelabai patinka nors ju yra : rudas, pilkas, su zalia spalva, su raudona, sviesesnis pilkas, tamsiai melynas ir sviesesnio melyno atspalvio. Tiesa, dar yra dirbtinos odos pasirinkimas. Zodziu, vezimelis manevringas, stilingas, ir dar mums labai svarbu, kad butu lengviausias vezimelio variantas, kadangi neturime lifto, o gyvename treciame namo aukste. Pardaveja akcentavo, kad tai bene geriausias variantas (12 kg.). Tad kai bus laikas sitam teikiame pirmenybe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnija: 20 balandžio 2011 - 19:02
Pagalvojau, gal mamytėms bus aktualu, labai daug visokių naujienų šiuo metu Zippis leidžia, labai pagyvino komunikaciją net sunku sužiūrėti, tai sumesiu visus įdomiausius ir naujus Zippy puslapius vienoje vietoje :

Naujojo Zippy Silver Plus internetinis puslapis:
http://www.zippysilverplus.lt/

Zippy naujoji svetainė:
http://www.zippyvezimeliai.lt

Ir kas labiausiai pradžiugino, daug ir naudingos informacijos pateikiama naujajame facebook profilyje, kaip supratau ir skaičiau senasis facebook Zippy profilis nebeveikia dėl techninių kliūčių. Todėl kurios buvote mamytės persiregistruokit į naują drinks_cheers.gif
http://www.facebook.com/TutisZIPPY

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnija @ 2011 04 20, 19:01)
Mes taip pat Zipuku domimes  smile.gif  Kaip tik si sekmadieni Gariunu turgavieteje apziurejome. Taip pat gavome naujausia 2012 m. lankstinuka. Teko pastumdyti, apciupineti. Mums labiausiai patiko Zippy Natural. Bent jau ju vaziuokle. Nors mums minejo, kad vaziuokle gali imti kokia nori, virsu issirinkti irgi pagal poreiki. Taip pat zavejomes Silver Plus modeliukais. Tik, kad man spalvos nelabai patinka nors ju yra : rudas, pilkas, su zalia spalva, su raudona, sviesesnis pilkas, tamsiai melynas ir sviesesnio melyno atspalvio. Tiesa, dar yra dirbtinos odos pasirinkimas. Zodziu, vezimelis manevringas, stilingas, ir dar mums labai svarbu, kad butu lengviausias vezimelio variantas, kadangi neturime lifto, o gyvename treciame namo aukste. Pardaveja akcentavo, kad tai bene geriausias variantas (12 kg.). Tad kai bus laikas sitam teikiame pirmenybe  smile.gif

Gal galite parašyti kokios kainos Gariūnų turguje naujųjų Silver Plus vežimėlių?
Atsakyti
sveikos mamytes, nezinau gal as kur praleidau be skaitydama, bet labai noretusi isgirst atselipimu apie Tutti Zippy Sport, mes jeskom savo lelitei sportinuko, ir sitas vezimukas labai patiko bent jau kaip atrodo, ypac idomu butu suzinot atselipimus jau kurie naudojasi tokiu vezimuku g.gif , aciu
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2011 04 21, 09:09)
Pagalvojau, gal mamytėms bus aktualu, labai daug visokių naujienų šiuo metu Zippis leidžia, labai pagyvino komunikaciją net sunku sužiūrėti, tai sumesiu visus įdomiausius ir naujus Zippy puslapius vienoje vietoje :

Naujojo Zippy Silver Plus internetinis puslapis:
http://www.zippysilverplus.lt/

Zippy naujoji svetainė:
http://www.zippyvezimeliai.lt

Ir kas labiausiai pradžiugino, daug ir naudingos informacijos pateikiama naujajame facebook profilyje, kaip supratau ir skaičiau senasis facebook Zippy profilis nebeveikia dėl techninių kliūčių. Todėl kurios buvote mamytės persiregistruokit į naują  drinks_cheers.gif
http://www.facebook.com/TutisZIPPY

thumbup.gif

Spalvos naujos idomios, Ir kodel nieko nekeicia konstrukcijoj niekaip nesuprantu, negi sunku pasalint trukumus?
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2011 04 21, 20:46)
Spalvos naujos idomios, Ir kodel nieko nekeicia konstrukcijoj niekaip nesuprantu, negi sunku pasalint trukumus?

Gerbiamasis (-oji) kuo jums uzkliuva ta konstrukcija? g.gif
Na nepatinka stabdziai atskiri ir krepsys, kas dar kliuva???
Gal cia tik Jums kliuva? g.gif

Kol kas galiu pasisakyti tik apie lopsi ir kedute blush2.gif
Atsakyti
Neperseniausiai gyriau zippuka. Kad islikt saziningai ir objektyviai iki galo, turiu pasakyti, kad nepraejus nei savaitei po pagyru, musu vezimas suluzo doh.gif. Luzo vienas skersinis, per suvirinimo siule... Kadangi dar galiojo garantija, skambinau i parduotuve, kurioje pirkom. Ten sake, turintys savo garantinio aptarnavimo skyriu ir patys tvarko. Viskas uztruktu apie 2 savaites. (Tiesa sakant, siek tiek nustebau, kad lietuviska vezima patys taiso, o ne veza gamintojui g.gif ) Kadangi tiek laukt nenorejom (vezima naudojam labai intensyviai) kreipemes tiesiai i gamykla. Sutaise iskart, po pusvalandzio turejome vel savo vezima sveika ir gyva thumbup.gif. Vienintelis nepatogumas, kad teko vaziuot i Kauna (mes gyvenam Vilniuj).
Is meistro reakcijos pamacius musu suluzusi rema, susidare ispudis, kad tikrai ne mes pirmi su tokia problema kreipemes, taigi manau kad sita silpna vieta jiems zinoma, tik idomu ar padare isvadas ir velesnius modelius patobulino, kad taip nenutiktu g.gif
Ir dar patarimas karts nuo karto patikrinti visus varztus, nes mes jau pora buvom pamete doh.gif
Atsakyti
katane,taip ,ankstesniu modeliuku tai buvo labai dazna problema doh.gif as pirkau jau su patobulinta vaziuokle,ir super jokiu problemu bigsmile.gif
Atsakyti
As ir maniau nusipirkusi jau su naujaja vaziuokle ax.gif. Tai dabar ir nezinau ar cia naujoji suluzo ar vis gi pas mane dar senoji g.gif, Nes is pirmo zvilgsnio tai jokio skirtumo tarp savo remo ir naujuju nematau schmoll.gif. Bent jau konstrukcija atrodo tokia pat kaip ir naujausiu (arba nezinau kur ziureti unsure.gif)
Gal galetumet psakyti, kur tas patobulinimas? ax.gif 4u.gif
Atsakyti