Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėliai

QUOTE(braske323 @ 2011 04 05, 18:59)
su manevringa vaziuokle, bent man, smagiau valdyti vezimeli. Be to man sportinis ant klasikines  schmoll.gif , bet cia jau skonio reikalas. O tu pati juos stumdei? Kuris tau labiau?

parduotuveje pavyko pastumdyti tik manevringaji, siaip tai labai patiko thumbup.gif , su klasikine neturejo vietoje, bet kazkaip kuo toliau, tuo labiau linkstu prie tos manevringos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bierasa @ 2011 04 03, 14:56)
isblukes buvo lopsio vidus, kitos dalys ne. Tikriausiai lopsys buvo naudojamas vasara. Kadangi ir mes vasara naudosime tai susilaikiau. Visos dalys islaikytos neblogai, na bet tas vidus atrode ziauriai, kazkaip net nesiniretu guldyti leliaus. O patare atkreipti  tai demesi kita mama, taigi suprantu tai budinga. Dabar dairausi Milly Way, parduotuveje juos labiau gyre nei Zippius. Jie beveik identiski, tik  Milly stabdziai yra viduryje o Zippio reikia kiekvienam ratui atskirai na ir siaip ten daugiau visko isgyre. g.gif

Tai vat, aš ir kalbėjau apie tai, kad išblunka tik tos dvi spalvos, kuriomis yra padengtas vežimėlio vidus (pilkas su oranžiniu arba žaliu vidum) smile.gif o kitų spalvų Zippiai neblunka, nes vidus būna gelsvas arba baltas mirksiukas.gif Išorė nė vienų neblunka smile.gif
Matai, vidinės medžiagos yra naturalios, gal dėl to ir išblunka spalva. Todėl geriau rinktis su šviesiu vidum.

QUOTE(nerutez @ 2011 04 05, 10:51)
Niekaip neapsisprendžiam kurį pirkti, ar Zippy, ar Zippy CLASSIC  doh.gif

Su klasikine važiuokle nebus manevringumo, reikės nuolat kilnoti vežimo priekį, parduotuvėj bus sunku važinėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerutez @ 2011 04 06, 17:08)
parduotuveje pavyko pastumdyti tik manevringaji, siaip tai labai patiko  thumbup.gif , su klasikine neturejo vietoje, bet kazkaip kuo toliau, tuo labiau linkstu prie tos manevringos  blush2.gif

Mes irgi tik už manevringą važiuoklę, Zippio manevringumas išties puikus, nors naujų vežimėlių daugumos turbūt toks smile.gif
Atsakyti
Kiek girdejusi, kad galima Zippy vezimelio rema rinktis skirtingu spalvu ar tai tiesa? nes kiek esu maciusi Zippuku, visi su juodais remais. O kazkur skaiciau, kad yra ir rudu, matiniu arba metalic (blizgiu) blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2011 04 11, 08:37)
Kiek girdejusi, kad galima Zippy vezimelio rema rinktis skirtingu spalvu ar tai tiesa? nes kiek esu maciusi Zippuku, visi su juodais remais. O kazkur skaiciau, kad yra ir rudu, matiniu arba metalic (blizgiu)  blush2.gif

na bent iki rudenio tai tikrai nebuvo tokiu variantu,nebent naujai cia g.gif
(Neuzilgo ir mes perleisim savo myleta zipuka,jei ka domina i a.z.)
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, gal kuri turite vezimuka is naujos 2011-2012m kolekcijos? ar yra ten kokie esminiai skirtumai ar tik spalvos kitokios?
Atsakyti
Nutiko mums bėda - pradūrėme savo Zippio galinę padangą doh.gif Gal kam irgi buvo taip nutikę? Kiek kainavo nauja padanga? Reikėjo važiuoti į gamyklą pasiimti ar galima kažkaip susitarti, kad atvežtų į kitą miestą?
Tokie geri orai, o dabar teks su vaiku namie sėdėti, kol tą padangą gausime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 04 17, 17:18)
Nutiko mums bėda - pradūrėme savo Zippio galinę padangą doh.gif Gal kam irgi buvo taip nutikę? Kiek kainavo nauja padanga? Reikėjo važiuoti į gamyklą pasiimti ar galima kažkaip susitarti, kad atvežtų į kitą miestą?
Tokie geri orai, o dabar teks su vaiku namie sėdėti, kol tą padangą gausime doh.gif

na mes kadangi irgi kaunieciai, tai nuvaziavome, pakeite be problemu per 10 min. Nekainavo nieko, net garantinio netikrino. Labai fainas kolektyvas ten dirba, paskambinkit, manau tikrai susitarsit... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 04 17, 16:48)
na mes kadangi irgi kaunieciai, tai nuvaziavome, pakeite be problemu per 10 min. Nekainavo nieko, net garantinio netikrino. Labai fainas kolektyvas ten dirba, paskambinkit, manau tikrai susitarsit... smile.gif

O aš kažkaip maniau, kad padangoms negalioja garantinis doh.gif Juk ne jų kaltė, kad mes kažkur pradūrėme... Aišku būtų šaunu, jei tą padangą nemokamai gautume rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 04 17, 17:02)
O aš kažkaip maniau, kad padangoms negalioja garantinis doh.gif Juk ne jų kaltė, kad mes kažkur pradūrėme... Aišku būtų šaunu, jei tą padangą nemokamai gautume rolleyes.gif

Turbut butu paprasciausia nusipirkt 12coliu kamera ir pasikeist. nieko ten sudetingo. 12coliu kamera tinka patiems maziausiems dviratukams ir jomis tikrai prekiauja dviraciu parduotuvese. kaina ka as zinau apie 10lt.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2011 04 17, 21:30)
Turbut butu paprasciausia nusipirkt 12coliu kamera ir pasikeist. nieko ten sudetingo. 12coliu kamera tinka patiems maziausiems dviratukams ir jomis tikrai prekiauja dviraciu parduotuvese. kaina ka as zinau apie 10lt.

Ačiū už patarimą 4u.gif Panašu, kad taip ir darysim. Beje, tą patį patarė ir Babymarkete (pas juos pirkom vežimą). Sakė, kad jokie vežimų gamintojai padangoms garantinio netaiko.
Atsakyti
gyventumet Kaune, tikrai pakeistu smile.gif Net nezinojau, kad netaiko, nuveziau ir ne puse zodzio nepasake pakeite rolleyes.gif
Atsakyti