Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėliai

QUOTE(jurateklp @ 2011 05 18, 23:05)
4u.gif O man kaip tik labai patogu, kad gali paimti viena ranka, nereikia apkabinti, nebent mazesnio ugio mamytems turetu buti nepatogu, nes reiketu pakelti...

as esu nesusi lopsi, kai buvo is sonu rankenos, tai svyruodavo lopsys, apkabinus nesdavau. o dar tas rankenas tai istraukt tai paslept reikdavo. o pas zippy tai dabar patogu kad bent tu rankenu kaisiot nereikia. galima nest viena ranka kam patogu, arba apkabinus. is esmes tai ne kuprine, ar nesiokle manau bet koki lopsi nesant neturetu buti ypatingai patogu ar nepatogu, ne nesiojimui jis skirtas.

Atsakyti
As visai nerandu minusu zipiuose! smile.gif vaziuoju dar karta apsiziureti spalvu. Niekaip neisirenku
Atsakyti
Sveikos supermamos, laukiuosi savo pirmo vaikelio ir nutariau prisijungti i foruma. Mes taip pat nusipirkome lietuviska Zippy vezimeli, labai grazu! Veliau galesiu papasakoti kaip mums sekasi ji vairuoti.
Atsakyti
Na jau yra super geri triju daliu Zippy vezimeliai, dabar galetu Tutis sukurti super geras automobilines kedutes vyresniems, ir lietuviskiems keliams tinkamus super sketukus smile.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
sveiki,

planuojam ir mes isigyti zippy vezimeli. norejau paklausti, kokie matmenys sulanscius rema. manoji masina mini, tai galvoju ar i bagazine tilps blush2.gif
Atsakyti
Gal yra uztike detalesnius techninius aprasymus vezimu? pvz. svoriai modeliu, lopsiu ismatavimai, aukstis remu ir t.t.
nes kiek ieskojau tik "svelni" info, kokie jie kokybiski ir. t.t.. bet kai ner duomenu tokiu, tai sunku palyginti, ypac kai svarbu ir aktualu ir dydis ir aukstis ir .t.t
Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2011 05 22, 10:48)
Gal yra uztike detalesnius techninius aprasymus vezimu? pvz. svoriai modeliu, lopsiu ismatavimai, aukstis remu ir t.t.
nes kiek ieskojau tik "svelni" info, kokie jie kokybiski ir. t.t.. bet kai ner duomenu tokiu, tai sunku palyginti, ypac kai svarbu ir aktualu ir dydis ir aukstis ir .t.t

Siame Kotrynos informacijos failiuke man rodos yra viskas http://www.kotryna.lt/get.php?f.13310 tik perziurejimas jo gana nepatogus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2011 05 22, 10:37)
Siame Kotrynos informacijos failiuke man rodos yra viskas http://www.kotryna.lt/get.php?f.13310 tik perziurejimas jo gana nepatogus  doh.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2011 05 22, 10:48)

lopsio ilgis 81 cm, plotis 38 cm
user posted image
o atsiliepimai, kokie jie kokybiski manau labai gerai ieskantiems kokybisko vezimelio:)
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2011 05 23, 13:43)
lopsio ilgis 81 cm, plotis 38 cm
user posted image
o atsiliepimai, kokie jie kokybiski manau labai gerai ieskantiems kokybisko vezimelio:)

O atsiliepimai apie trukumus irgi labai gerai tiek ieskantiems vezimelio tiek gamintojams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2011 05 23, 18:21)
O atsiliepimai apie trukumus irgi labai gerai tiek ieskantiems vezimelio tiek gamintojams  biggrin.gif

...pasiskaitinėkit išsamiau temą, tikrai joje rašomi tiek pliusai tiek minusai mirksiukas.gif pati asmeniškai esu rašiusi, apie vežimėlio svorį, ratus ir pan. ax.gif
Atsakyti