Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėliai

QUOTE(bresk5 @ 2011 06 01, 18:21)
ar nenublunka  nuo saules vežimelio spalva

Matyt priklauso nuo spalvos - pas mus oranzinis lopsio vidus isbluko per pora menesiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Avieteee @ 2011 06 05, 15:16)
mes tutis zippy naudojam beveik pusantrų metų, ir tikrai galiu pasakyti kad spalvos neblunka, kadangi mes jau antroje - sėdimoje dalyje, tai galiu pasakyti superlengvai valosi medžiagytė, mergiote mano dažnai ištepa su kuo pribėgusi, ar laukia kokių žemių užteškia, tai namie biški su skalbikliu patrini ir paplauni ir vėl kaip naujas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kokios spalvos turite
Atsakyti
sveikos, o kur Klaipedoje galima juos paciupineti/pakrapstinet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2011 06 09, 17:11)
sveikos, o kur Klaipedoje galima juos paciupineti/pakrapstinet? 4u.gif

Tilžės turguje (pigiau) ir Baby city'je (ten primygtinai siūlys Milly Way) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 09 birželio 2011 - 22:14
QUOTE(Larissa @ 2011 06 09, 23:09)
Tilžės turguje (pigiau) ir Baby city'je (ten primygtinai siūlys Milly Way) mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif baby city tik viena teturi zalia. Galvojau modelio paziurejimui uzteks ir bab'iu.. bet teko belstis i turgu

O turguje pasirinkimas tikrai thumbup.gif ir paciupinejus, apkrapstinejus (silver plus) neradau prie ko prikibti.. ir lopsi pasimokiau nuimti, ir panest pabandziau - gana paprasta... thumbup.gif
Tik keista pasirode, kodel "ekspozicijoje" vieni lopsiai ant remu.. norejosi ir sportine dali paziuret.. kuo gi ji ten taip nepatiko kitiems... O kaina tikrai maloniai nustebino! bigsmile.gif bigsmile.gif ypac su tuo ka randu internetiniuose puslapiuose siuloma

buvo silver plus tamsiai pilkas, tai realiai jis daug grazesnis nei foto.. Pagal nuotraukas internete man silver melynas patiko, noretusi pamatyt tikraja spalva.. kaip negalima internete spalvu rinktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2011 06 11, 15:58)
Aciu  4u.gif baby city tik viena teturi zalia. Galvojau modelio paziurejimui uzteks ir bab'iu.. bet teko belstis i turgu

O turguje pasirinkimas tikrai  thumbup.gif ir paciupinejus, apkrapstinejus (silver plus) neradau prie ko prikibti.. ir lopsi pasimokiau nuimti, ir panest pabandziau - gana paprasta...  thumbup.gif
Tik keista pasirode, kodel "ekspozicijoje" vieni lopsiai ant remu.. norejosi ir sportine dali paziuret.. kuo gi ji ten taip nepatiko kitiems... O kaina tikrai maloniai nustebino!  bigsmile.gif  bigsmile.gif ypac su tuo ka randu internetiniuose puslapiuose siuloma

buvo silver plus tamsiai pilkas, tai realiai jis daug grazesnis nei foto.. Pagal nuotraukas internete man silver melynas patiko, noretusi pamatyt tikraja spalva.. kaip negalima internete spalvu rinktis  doh.gif

sakykit, o kokia kaina tilzes turguje ju?
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 05 29, 16:20)
sveikutes,planuojam pirkti tutis zuppy silver plius vezimuka,ar raudona spalva tiktu berniukui

raudona tai universali spalvyte. man atrodo netgi labai tiktu, melyna ir zalia jau siek tiek pabodusios bent man:)
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2011 06 05, 17:26)
Matyt priklauso nuo spalvos - pas mus oranzinis lopsio vidus isbluko per pora menesiu  verysad.gif

Tai jums vidus isbluko? Mes naudojom tiek lopsi tiek sportine dali ir visiskai sakyciau neisbluko. Lyginau su vaiko daiktu tase, kurios visai nenaudojome, o kai pridedi prie vezimelio tai jokio skirtumo. Vidus pas mumis baltas, tai gal nuo skalbimo prarado ta savo naujumo baltumo. Turejome melyna nesiokle vaikui, tas maziukas atpylinejo tai visa spalvyte vietomis isgrauze. Gal ir jusu lopsio viduje atsirado isblukimu ne del saules.

Atsakyti
Valio valio, ir mes istojome i Zippy myletoju kluba:) Ilgai rinkomes ir issirinkome. Tikiuosi pati geriausia.
Pirmas ispudis labai neblogas. Minkstai vaziuoja, pro duris visur telpa.
Atsakyti
Dabar pagalvojau, ar galima vadinti Zippy Leather nebloga konkurencija Emmaljunga odinukams?
Mane is pradziu butent ir suzavejo balti odiniai vezimeliai, bet isgasdino ju kaina. Laimei kai prireike patiems vezimelio atsirado naujieni Zippio odinukai. Kaina palyginus nedidele, vezimelis kokybiskas, manevringas, stilingas.Ka manote?
Atsakyti
o kaip atrodo odinukas Tucio?
Atsakyti
as tai kaip pati nemegstu odos,ta prasme baldu ir panasiai,tai ir vezimuko neziurejau odinio ax.gif
Atsakyti