Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėliai

QUOTE(eve.robert @ 2011 06 26, 04:21)
blink.gif  as apakus, kad taip neatsakingai ziuri i darba ir klientus. Bijau, kad ir man taip neatsitiktu, nes as laiko neturesiu, kada papuola vazinet  g.gif . Bukit geros, parasykit, kokiose dar parduotuvese Kaune galima ju gauti?

paskambinkit į gamyklą ir paklausit kokiose parduotuvėse yra jų produkcijos

Pardavimų skyrius:
Tel./faksas +370 37 26 72 59
Mobilus +370 652 27756
El.paštas: tututis@tututis.lt
Atsakyti
QUOTE(Labiuke @ 2011 06 24, 17:04)
Vairuojancios Zippius, gal pakomentuotumete ju stabiluma? Ar uzvaziavus ant akmenuko, nera noro virsti?

Oj, gerai cia kazkuri mamyte parase apie nebent rimta akmeni kelyje... nors:) mes ilgai jau naudojame, tai keliaujame ir per sniegus ir per misko saknu pilnus keliukus, kai su vaiku kas diena ratus sukam su vezimu tai ir valdyti ismokus. Nors tiesa sakant man net mokytis nereikejo, lengva buvo. Tikrai tikrai vezimelis stabilus. Esu bandziusi trirati...va ten tai zinau ka reiskia stengtis uzvaizuoti ant bortelio, ar nuo jo nusileisti. O su Zipiu vieni juokai.
Atsakyti
QUOTE(braske323 @ 2011 06 24, 17:30)
Užfiksavus priekinius ratus, manau, kad apvirsti neįmanoma  schmoll.gif As jau beveik metus juo vėžinu sūnų ir nei karto neapverčiau. Esu patenkinta, nes vezimas pakankamai stabilus ir svarbiausia lengvai valdosi  thumbup.gif Aišku reikia priprasti nuvežti nuo šaligatvio neužfiksavus priekinių ratų, nes būtent taip atsiranda didesnė tikimybė jį apversti. Taip kad ne ant akmenuko, o ant akmens turėtum užvažiuot  biggrin.gif

oj mes tai tikrai nefiksuojame ratu ir vis tiek galiu pasakyti kad apvirsti neimanoma. Tikrai stabilus vezimelis. nei kliba nei tarska nei virsta:) as tai vis atsidziaugt negaliu

Papildyta:
QUOTE(popuri @ 2011 06 21, 15:22)
Sakykit, o ta Tutis parduotuve Kauno urme dar dirba? Buvom nuvaziave siandien, darbas atsieit nuo 9, bet 10 val nieko nera. Nei rastelio, nieko. Taip ir likom nesuprate unsure.gif

as kiek lankausi urme salimais Tucio skyriaus kitoje pardeje, tai visada uzmetu aki. Ir visuomet matau atidaryta ir kad zmoniu yra. Gerai kad jie pasididino ta skyriuka, normaliau apziuret viska eina, nes taip taip vienas zmogus ateina daugiau netilpdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaura: 27 birželio 2011 - 19:10
QUOTE(Labiuke @ 2011 06 24, 21:35)
Aciu uz komentara 4u.gif
O kaip ziema pravazumas?

Ziema tikrai puikiai rieda. ir lopselis, ir sedima dalis, ir ratai man atrodo visas vezimas pritaikytas bet kuriams sezonui. Per sniegus kaip tankas, vasara po miskus, akmenuotus keliukus, net per smeli rieda
Atsakyti
Mamytes noreciau paklausti o kaip sportinuke buomelis reguliuojasi kaip nors?
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2011 06 27, 20:20)

Na kaip, buomeli galima nuimti, arba palenkti arciau vaiko, arba arciau link kojyciu puses.
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2011 06 27, 20:20)

galima nuimti buomeli 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Man atrodo svarbu ar lengvai buomelis pasikelia, kad pazyzdziui iguldyti uzmigusi vaika ar mieganti iskelti.
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2011 06 27, 20:27)
Aciu uz atsakymus. Man atrodo svarbu ar lengvai buomelis pasikelia, kad pazyzdziui iguldyti uzmigusi vaika ar mieganti iskelti.

Taip, teisingai galvojate. Man patiko kad lankstesi, tai galedavau kojytes ikisti palenkus arba kaip sakote iskelti lengvai mieganti.
Atsakyti
Oi, kaip gerai kai yra su kuo pasitarti blush2.gif

O kaip dirziukai?Paminkstinti? Uzsisega be vargo?
Atsakyti
As irgi renkuosi daikta aptarus tiek gyvai tiek pasitikrinus informacija SM'e:)
Dirziukai paminkstinti lengvai uzsegti, atsegti galima. Nusisega virsutiniai dirzeliai, kur per pecius eina. Mums patogu budavo tik personiukus kartais prisegti.
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2011 06 27, 21:36)
As irgi renkuosi daikta aptarus tiek gyvai tiek pasitikrinus informacija SM'e:)
Dirziukai paminkstinti lengvai uzsegti, atsegti galima. Nusisega virsutiniai dirzeliai, kur per pecius eina. Mums patogu budavo tik personiukus kartais prisegti.

O jei lengvai atsisega, tai gal vaikas gali lengvai pats atsisegti ir iskrist is gana aukstai?
Atsakyti