Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėliai

Uz tai man labai didelis privalumas kad Lietuvoje yra pats garantinis, pati gamykla. Gerai wuwuwu, kad vis tik radot teisybe.
Atsakyti
as irgi dideliu privalumu laikau tai kad preke yra lietuviska, ir gamykla ir garantinis viskas cia pat :)Galima ir pasikonsultuoti ir ne viena modeliuka apziureti:)
Atsakyti
Turim mes ir zipiuka:) gaila, bet lietuviska kokybe truputi nusivylem. tik nusipirkus ir parsivezus namo, jau radom brokeliu, kuriuos vezem taisyt. aisku liuks, kad ta gamykla mums arti kur teikia garantini. Na o po kokiu 3 men. naudojimo pradejo neuzsifiksuoti vienas priekinis ratukas (kad nesisukinetu). Be to, labai greitai mums isileidzia oras is ratuku, tai reikia pust ir pust, irgi nelabai suprantu kodel taip greit..Pirkom mes urmo bazeje kaune, itariu, kad ten veza biski brokuotus, nes maciau kaip gamykloje krauna vezimelius isvezimui i uzsieni, graziai supakuotus i dezes, o cia tai paprastai sumeta i maisus ir viskas. Apie ta urmo bazes pardaveja, tai isvis patyliu... jau perkant pamatem vienos vezimelio dalies broka, paprasem, kad uzsakytu kita is gamyklos. nuvaziavom kita diena pasiimti, tai parsivezem su kitu broku:) tai po to, dar per du kartus su garantiniu tvarkemes ta zipiuka, kol sutvarke:)
Atsakyti
Norejau pasiteirauti kaip skalbiate uzvalkaliukus zipuko?paprasta skalbima statot su grezimu?nes man reikia praskalbti kai ka tai bijau kai isgres bus baisus po to doh.gif kad nesugadinciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2011 06 30, 20:30)
Norejau pasiteirauti kaip skalbiate uzvalkaliukus zipuko?paprasta skalbima statot su grezimu?nes man reikia praskalbti kai ka tai bijau kai isgres bus baisus po to  doh.gif kad nesugadinciau  smile.gif

Nors neturiu Zippio, bet patariu skalbt rankom mirksiukas.gif O jei jau taip norit su masina, tai kokia "svelnesne" programa pasirinkit ir temperatura mazesne.
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2011 06 18, 19:14)
Man labai gražūs tie vežimukai, sau žvalgausi raudono arba tamsiai rudo, neapsisprendžiu smile.gif bet pirksiu tik šitą 4u.gif pasiskaičiau jūsų atsiliepimus tai nieko blogo neradau  smile.gif
gal kuri turite raudoną, kaip su spalvyte neblunka labai?

Turiu raudoną (su juodu), tai jokio išblukimo mirksiukas.gif Ta medžiaga neblunka. Blunka tik vidinės medžiagos, nes jos iš medvilnės. Bet tai gresia vežimams tik su oranžiniu ir žaliu vidumi, nes visi kiti, man rodos, balti arba gelsvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 07 01, 21:17)
Turiu raudoną (su juodu), tai jokio išblukimo  mirksiukas.gif  Ta medžiaga neblunka. Blunka tik vidinės medžiagos, nes jos iš medvilnės. Bet tai gresia vežimams tik su oranžiniu ir žaliu vidumi, nes visi kiti, man rodos, balti arba gelsvi  mirksiukas.gif

Uzvakar pirkau raudona su juodu smile.gif grazesnis pasirode nei rudas smile.gif
Atsakyti
As skalbiau visas vezimelio dalis skalbimo masinoje su lengvu grezimu 30 laipsniu temperaturoje ir nieko neatsitiko medziagytems.
Atsakyti
QUOTE(Lovella @ 2011 06 30, 22:31)
Nors neturiu Zippio, bet patariu skalbt rankom mirksiukas.gif O jei jau taip norit su masina, tai kokia "svelnesne" programa pasirinkit ir temperatura mazesne.

oj mamytes tikrai nevarkit rankomis skalbti ax.gif medziagos pakankamai tvirtos, pasirinkit lengvesne programa, su lengvu grezimu ir tiek 4u.gif
Atsakyti
gal kartais zinot kur galima isigyti vezimelio ratuko kamera? nes savo zippiuka palikom masinoje ir tikriausiai buvo per karsta, todel kamera nusprogo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg333 @ 2011 07 14, 20:51)
gal kartais zinot kur galima isigyti vezimelio ratuko kamera? nes savo zippiuka palikom masinoje ir tikriausiai buvo per karsta, todel kamera nusprogo doh.gif

dviraciu parduotuveje. Turi turet tokio diametro 4u.gif
Atsakyti
aciu smile.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2011 07 14, 22:16)
dviraciu parduotuveje. Turi turet tokio diametro  4u.gif

Atsakyti