Įkraunama...
Įkraunama...

Atspėk įstorijos pradžią

Aš jau nieko nebesugalvoju sad.gif
Atsakyti
Na, tai bendrinu 4u.gif

Taigi, į liftą sulipa penki žmonės (kaip sakoma, kiekvienas atėjo čia savo keliais, niekeno nevedamas).
1-pensininkė vagilė, iš išorės padori moteris, bet pastoviai vagiliaujanti, kur tik gali, rankos visur pabūva (atėjo į verslo centrą pasižvalgyti naujų aukų).
2-moteris, kuri versdavosi sava afera. Ji susirasdavo turtingą vyrą, ištekėdavo už jo, kurį laiką su juo pagyvendavo (na artimas, bet ne giminės ryšium) ir suradusi būdą išsiskirdavo ir taip uždirbdavo labai daug pinigų (į pastatą atėjo pas advokatą, kuris labai puikiai ją išsukinėdavo iš visokių teisinių niuansų skiriantis su vyrais)
3-vyras, kuris pastoviai veldavosi į peštynes, ne vieną žmogų rimtai sužalojęs (pastate laikinai dirbo apsauginiu, įlipo į liftą, nes reikėjo perduoti dokumentus kažkokiam tai asmeniui).
4-vyras, kuris vertėsi čiužinių prekyba, būdavo begalo įkyrus visiems asmenims, daug meluodavo, kad tik prakištų savo prekę (pastate buvo jo darbo vieta).
5-vyras, kuris padarė avariją, joje žuvo moteris ir vaikas. Parašęs atsiprašymo lapelį pabėgo iš įvykio vietos ir liko visas neišaiškinta (į pastatą atėjo dėl pokalbio į darbą).
Taigi, bekildami į kiekvienam reikiamus aukštus, pakelėje užstringa liftas, dėl ko užstrigo neaišku. Kas kokias dešimt min. pradėjo dinginėti elektra. Pirmuoju kartu antrajai moteriai randamas iškąstas mėsos gabalas nugaroje. Antruoju kartu randamas nužudytas vyras su išdužusio veidrodžio šuke. Trečiuoju kartu randama vagilė pakarta (!). Ketvirtuoju kartu nužudomas apsauginis, jam nusukamas sprandas. Ketvirtuoju kartu randama moteris persmeigtu kažkokių tai metalu per kaklą. Penktuoju kartu randamas likęs vyras nužudytas. Taigi, visi mirę, kaltininko nėra. Pasirodo, ta senolė buvo apsėsta velnio ir tas velnias ją kontroliavo, ji visus išžudė, nes atsiėmė padarytas skriaudas ir sielas nusitempė pragaran.
Atsakyti
Fiorella, istorija thumbup.gif

laukiam naujos bigsmile.gif
Atsakyti
Oho, geras bigsmile.gif

O kaip senolė nužudė du paskutinius vyrus, jeigu pati nusižudė trečia? g.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti. 4u.gif
Priimsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milky-Way 23 @ 2011 01 10, 20:41)
Sveikos, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti.  4u.gif
Priimsit? blush2.gif

Žinoma! smile.gif
Atsakyti
Tada lauksiu naujos istorijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milky-Way 23: 10 sausio 2011 - 20:52
QUOTE(Calaquendi @ 2011 01 10, 21:36)
Oho, geras  bigsmile.gif

O kaip senolė nužudė du paskutinius vyrus, jeigu pati nusižudė trečia?  g.gif

žudikė senolė yra atskiras asmuo, ji ir buvo apsėsta velnio, o ta pensininkė, viena iš aukų, kuri vagiliavo 4u.gif Istorijoj yra 5 aukos ir žudikė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 01 10, 20:36)
Oho, geras  bigsmile.gif

O kaip senolė nužudė du paskutinius vyrus, jeigu pati nusižudė trečia?  g.gif

Tai tas velnias kaip buvo ją apsėdęs/įsikūnyjęs, tai jai ta mirtis tokia ir tebuvo, atsigavo jinai vėliau, prieš nužudant paskutinį vyrą, paaiškino, kad tipo skolas susirenka biggrin.gif

QUOTE(Milky-Way 23 @ 2011 01 10, 20:41)
Sveikos, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti.  4u.gif
Priimsit? blush2.gif

Žinoma drinks_cheers.gif

Calaquendi, gal turi istoriją? Ar man pamąstyti? g.gif

Jeta, nea, viso penkios aukos, o viena iš aukų žudikė, gi aiškinomės pradžioje gal ne taip supratote 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 10 sausio 2011 - 21:49
Aš irgi labai norėčiau palavinti mąstymą smile.gif Laukiu naujos istorijos smile.gif
Atsakyti
turiu viena istorija, bet ne detektyvine, ar tiks?
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 01 10, 21:47)
Tai tas velnias kaip buvo ją apsėdęs/įsikūnyjęs, tai jai ta mirtis tokia ir tebuvo, atsigavo jinai vėliau, prieš nužudant paskutinį vyrą, paaiškino, kad tipo skolas susirenka  biggrin.gif
Žinoma  drinks_cheers.gif

Calaquendi, gal turi istoriją? Ar man pamąstyti?  g.gif

Jeta, nea, viso penkios aukos, o viena iš aukų žudikė, gi aiškinomės pradžioje gal ne taip supratote 4u.gif

A... aišku wink.gif

Nesupratau iš pradžių, kad auka ir buvo žudikė. Lyg nebuvom to išsiaiškinę. Tad dabar toks „siurprizas“ išėjo biggrin.gif

Istoriją turiu, bet gal ajaja pirmiau nori užduot? smile.gif

QUOTE(ajaja @ 2011 01 10, 22:07)
turiu viena istorija, bet ne detektyvine, ar tiks?

Tinka bet kokia smile.gif
Atsakyti