Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(rimcikas @ 2011 02 03, 14:08)
Ech... panos... radau savo svajoniu svajonę..(čia toks daikčiukas, kuris leidžia patogiai stebėti ir valdyti visas namo inžinerines sistemas - apšvietimą, žaliuzes, šildymą ar kondicionavimą, saugos ar audio sistemas....):
user posted image
kaip vyras sako, "ir mano svajonių piniginę.. smile.gif "
ir dar man čia labai patinka laiptų turėklai.... jaučiu šitą idėją vogsiu pas save į namus ( tik niekam nesakykit lotuliukas.gif )

Jūs svajojate apie taip vadinamą" protingą namą" wink.gif

O turėklai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2011 02 03, 15:08)
Ech... panos... radau savo svajoniu svajonę..(čia toks daikčiukas, kuris leidžia patogiai stebėti ir valdyti visas namo inžinerines sistemas - apšvietimą, žaliuzes, šildymą ar kondicionavimą, saugos ar audio sistemas....):
user posted image
kaip vyras sako, "ir mano svajonių piniginę.. smile.gif "

ir kiek mazdaug tas malonumas kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2011 02 03, 15:57)
ir kiek mazdaug tas malonumas kainuoja g.gif

Oi dabar nežinau, bet kaip mes domėjomės prieš pora gerų metų ( tada buvo aktualu) tai tik papraščiausias displėjus kainavo nuo 2000 lt, o kur keitikliai valdikliiai ir visa krūva laidų...
taip sakant likom prie senos geros instaliacijos su jungikliais smile.gif
tik šildymą automatinį pasidarėm (kitom priemonėm) smile.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau patarimo musu projektas kaip ir i pabaiga bet iskilo dilema kokia stogo danga pasirinkti, nes tai priklausys koki daryt stogo nuolydi. reik apsispresti ir nezinom uz ko kabintis. Sprendem skarda taciau girdime daugiau minusu nei pliusu...barska lijant ir t.t. kokia jusu nuomone ka rinkotes ar rinktumetes g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguzet @ 2011 02 04, 21:24)
Sveiki,  noreciau  patarimo musu  projektas  kaip ir  i  pabaiga bet iskilo  dilema  kokia stogo  danga  pasirinkti,  nes  tai priklausys koki daryt stogo nuolydi. reik  apsispresti ir  nezinom  uz  ko kabintis. Sprendem skarda taciau  girdime  daugiau minusu nei pliusu...barska lijant  ir  t.t.  kokia  jusu  nuomone  ka rinkotes ar  rinktumetes  g.gif

Sveiki. Mus irgi atsnekejo nuo skardos, tad pasirinkome bitumines cerpeles ir esame tuo patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus skarda ir tikrai esame tuo patenkinti. O tas barškėjimas, na nežinau, man jo ten visai nedaug girdisi (dabar bute skardinės palangės kur kas labiau skamba), apšiltintas stogas ir tas garsas praktiškai visai dingo..
Atsakyti
na gal turi reiksmes kokia skarda ir kaip sudeta g.gif kokia DainaM jus rinkotes skarda
Atsakyti
QUOTE(jurguzet @ 2011 02 05, 13:13)
na  gal turi  reiksmes  kokia  skarda ir kaip sudeta g.gif  kokia  DainaM jus  rinkotes  skarda

Nenoriu aš jos įpiršti, tiesiog šiferį iškart atmetėme, nu nepatinka jis man doh.gif: Tas klijuojamas perkalbėjo nors man jos patinka (bituminės berods), čerpių nesirinkome dėl kainos, nes jos sunkios, automatiškai reikia ir stogo konstrukcijos kitos, tai išbrangtų ne tik pats stogas, o ir visa statyba. Pasilikome prie skardos, man ji graži, spalvos, rinkomės Borga, kiek domėjomės, tai ji nėra pati blogiausia, na taip sakant antra po Vidaros (Ruuki), bet ten gal už vardą dar nemenkai sumoki... Šiaip tas sudėjimas tai tikrai nuo meistrų priklauso, kai kurių namų kiekvienas skardos lapas atskirai šviečia iš toli, o kitų taip sudėta, kad gerai įsižiūrėti reikia, kur atskiras lapas. Dar sakau, kai apsišiltino, tai to skambesio neliko, taip, yra dundėjimas kažkoks, bet ne toks skardus, kaip kad skarda skamba.
Atsakyti
QUOTE(jurguzet @ 2011 02 04, 23:24)
Sveiki,  noreciau  patarimo musu  projektas  kaip ir  i  pabaiga bet iskilo  dilema  kokia stogo  danga  pasirinkti,  nes  tai priklausys koki daryt stogo nuolydi. reik  apsispresti ir  nezinom  uz  ko kabintis. Sprendem skarda taciau  girdime  daugiau minusu nei pliusu...barska lijant  ir  t.t.  kokia  jusu  nuomone  ka rinkotes ar  rinktumetes  g.gif

Sveiki.Mes dėsim šiferį.Nors iš kart man jis nepatiko,planavom skardą.Bet namukas vieno aukšto,dėl barškėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Rokė @ 2011 02 05, 13:24)
Sveiki.Mes dėsim šiferį.Nors iš kart man jis nepatiko,planavom skardą.Bet namukas vieno aukšto,dėl barškėjimo.

Mes pabijojome siferi deti, del spalvos blukimo, o skarda ir man grazu, bet bunant pas draugus name, isitikinom galutinai,kad skarda barska lietuj lyjant. Namas pas juos dvieju aukstu, o visa tai girdejome sedint pirmame aukste blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egle13 @ 2011 02 05, 15:46)
Mes pabijojome siferi deti, del spalvos blukimo, o skarda ir man grazu, bet bunant pas draugus name, isitikinom galutinai,kad skarda barska lietuj lyjant. Namas pas juos dvieju aukstu, o visa tai girdejome sedint pirmame aukste  blink.gif

Nu tas barškesys, nežinau, gal čia tiesios kaip kievienas dar ir tą garsą priima g.gif Nu pvz. kitas niekaip neužmigtų prasivėręs langus, kai lauke žiogai svirpia lotuliukas.gif O gi ir lyja ne kasdien pas mus Lietuvėlej ax.gif Pas mus namas su mansarda, bet didžiuma stogo gaunasi jau kaip ir palėpėje, tai Ia. jis kaip ir per dvi perdangas gaunasi. Gal šiltinimas kitoks, gal plonesnis, manau ir nuo to priklauso...
Atsakyti
šiferio tai mes nenorime ...sukasi pas mus ar skarda ar bitumas g.gif
Atsakyti