Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(DainaM @ 2011 02 19, 09:35)
Labukas,
na ko temelė tokia rami? Šaltukas prispaudė? O mes po truputėlį kraustomės ax.gif Ką galim, tą vežamės iš buto, žinoma, norėtųsi viską iškart susitvarkyti, norėtųsi ir visko naujo, bet tiek to, pagyvensim laikinai ir su senom užuolaidom, ir be šviestuvų, ir be durų doh.gif: Vėliau viską po truputį ax.gif Kitą savaitę jau galutinai užsakysime virtuvės komplektą, tikimės, kad jei ne kitą, bet dar kitą savaitę jau ir laiptai bus. Judam į priekį ax.gif

Smagu jums DainaM-artejat prie finiso 4u.gif Geru jums ykurtuviu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 02 19, 11:32)
Mums dar nesudėjo, tai nežinau, ar gerai jie bus padaryti ar ne, bet gavę kelias rekomendacijas, matę realiai padarytus, tad pas jį ir sakėmės, o jis dirba prie Talokių, ten tokiose buvusiose fermose prie ežero. Aš nenorėjau įmantrių, norėjosi kuo paprastesnių, kad valyti būtų lengva, o ir laiptinė pas mus ne "ant akių", tai laiptai išėjo 5700Lt. Jei gerai pamenu, tai 17 pakopų, sukti, uosiniai, jau lakuoti ir pločio 2,2m.

Na gal ir nebus taip kaip su mano laiptais, bet kiek mes su tavo meistrais susidure, tai jie nepakankamai isdziovina medi savo dziovyklose, is ju mums teko dar pervezti i Luksnenus. Nors ir ten nekas gavosi, is viso - uosio ir azuolo neimanoma isdziovinti, jis visa laika vistiek gyvas, gaus gregmes ir "vaikscios".
Tavo atveju, gal pasiseks, bet prasykit kokiu garantiju, sutarties, kad nebutu kaip mums, sutruko, o apsiimti perdaryti niekas nenori.
Atsakyti
Dabar II aukste lyginam grindis - išlyginamąjį sluoksnį pilam. paskui sienas nudažysim ir sudėsim grindis. kaip parašai tai atrodo tik vienas du ir viskas, bet kaip reikia padaryti, tai oi oioi smile.gif pataupėm mes truputuką ant perdengimo plokščių - pirkom iš Alytuas gelžbetonio, tai dabar viską ką sutaupėm tikriausiai ant išlyginamojo mišikio išleisim lotuliukas.gif nu gyveni ir mokaisi mirksiukas.gif
[/quote]

Na kas gi cia su tom perdangos plokstem negerai g.gif mes kaip tik zvalgomes is ten imti
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2011 02 19, 17:06)
Na gal ir nebus taip kaip su mano laiptais, bet kiek mes su tavo meistrais susidure, tai jie nepakankamai isdziovina medi savo dziovyklose, is ju mums teko dar pervezti i Luksnenus. Nors ir ten nekas gavosi, is viso - uosio ir azuolo neimanoma isdziovinti, jis visa laika vistiek gyvas, gaus gregmes ir "vaikscios".
Tavo atveju, gal pasiseks, bet prasykit kokiu garantiju, sutarties, kad nebutu kaip mums, sutruko, o apsiimti perdaryti niekas nenori.

Tai kol kas ir nerekomenduoju, nes nežinau, kaip bus dar galutinis rezultatas.... Šiaip jis sakė, kad kažkaip daro, jog tos vaikščiojimo nesimatytų, kažkaip palieka laisvumą, kad jei suvaikšto, tai kad nesimatytų. Laiptai jau būtų buvę vasario pradžioje, bet žmogui bėda nutiko, buvo trūkęs vandentiekis ir kažkaip jo medį truputuką "paskandino", tai teko vėl jam medieną džiovinti. Tai ir dėl to kažkiek neramu...
Atsakyti
sveiki visi 4u.gif musu perdengimo plokstes is Mondestos.tai galiu pasakyti esam patenkinti thumbup.gif ir siaip,kas nusimano,tai giria...man tai nezinau,kazkieno pedos tik like...matyt,nebuvo sustenge pilnai,uztat kazkas pedsakus paliko lotuliukas.gif tik truputi buvo bedu del atvezimo...kai atveze plokstes,kranas buvo pasamdytas(kas susidure,tai zinos,kiek kainuoja jo tik atvaziavimas,plius uz valanda moki)buvo pasamdyta daugiau zmoniu,kad ta plokste sumontuoti...ir ka,lauke lauke,vis paskambino,tai uz valandos skambink,tai uz dvieju,galiausiai is vis ragelio nekele. doh.gif zodziu,ta diena mes ploksciu taip ir nesulaukeme...atveze tik kt diena...o zmonem irgi uz diena reikejo moketi,nesvarbu,ar dirbo ar ne.nes dar buvo pats statybu bumas.zodziu,atveze plokstes tik kita diena.vel viskas is pradziu ir su kranu,ir su zmonemis...bet nieko...pradeda montuoti,deda deda,ziuri ,kad galai nesueina...pasirodo,vienos plokstes nedaveze... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tai mes jau pradejom kelti skandala,kaip cia taip,tai sako,atsiprasom,cia musu vadybininkas suklydo....zodziu,gavom vistiek TRECIA diena samdyti ir krana,ir zmones,kad damontuotu paskutine,likusia plokste doh.gif doh.gif doh.gif o krano valanda tai dar ne tiek brangiai kainavo,kiek jo atvaziavimas iki objekto doh.gif .zodziu,jei darysites pas juos,tai iskart aptarkit del visu imanomu ir neimanomu niuansu smile.gif bet pacios plokstes tikrai neblogos smile.gif
Atsakyti
man tai visai tiktų tokie laiptai
//http://geribaldai.com/LT/Produkcija/Mediniai-laiptai/laiptai-082]My Webpage[/URL]
paveikslėlių iš PC nemoku įkelti.
Atsakyti
sveikos statybininkes smile.gif noriu paklausti jusu,teks ir mums statyboms uzsiimti,ememes rokonstruoti sena nama,tai gal uzrodytumete koki architekta-projektuotoja kuris gerai ir greitai dirba,reikia suprojektuoti rekonstruojama nama
Atsakyti
Nu jetus, kaip mane nervina tos grindys doh.gif: Šveičiu kasdien, po tris kartus - ženklo nulis doh.gif: Tiksliau, IIa. pervaliau keletą kartų - viskas gerai, an vienas kitas dryžiukas likęs, bet tai jau smulkmena. Taip pat ir IIa. vonia labai gerai nusivalė plytelės (tamsios su šviesiom), nu bet Ia. doh.gif: Košmaras, kaip dryžiai, kaip baltai, kaip lieka (paskui pertrauki ranka ir vėl nešvaru). Jau ir su Amway valikliu plaunu (išgyrė čia man jį - neblogai, bet ne stebuklas), ir plytelių tarpelius ir sausdai, ir "šlapiai" valiau, vistiek jie "plyšta" (bent taip atrodo). Laminatas dar dar, bet irgi... Gal čia tos šildomos grindys taip dulkes kelia? Nes ir ant baldų - po nakties sluoksnis dulkių doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 02 20, 19:19)
Nu jetus, kaip mane nervina tos grindys doh.gif: Šveičiu kasdien, po tris kartus - ženklo nulis doh.gif: Tiksliau, IIa. pervaliau keletą kartų - viskas gerai, an vienas kitas dryžiukas likęs, bet tai jau smulkmena. Taip pat ir IIa. vonia labai gerai nusivalė plytelės (tamsios su šviesiom), nu bet Ia. doh.gif: Košmaras, kaip dryžiai, kaip baltai, kaip lieka (paskui pertrauki ranka ir vėl nešvaru). Jau ir su Amway valikliu plaunu (išgyrė čia man jį - neblogai, bet ne stebuklas), ir plytelių tarpelius ir sausdai, ir "šlapiai" valiau, vistiek jie "plyšta" (bent taip atrodo). Laminatas dar dar, bet irgi... Gal čia tos šildomos grindys taip dulkes kelia? Nes ir ant baldų - po nakties sluoksnis dulkių doh.gif:

Labai įdomu patirtis , gyvenant su šildomom grindim g.gif ,ir danga ant jų, kokia geriau.O valymo tai oi joj,po buto remonto kiek ant kelienių vaikščiojau,o čia namas.Svarbiausia buvo keist skudurus,paplauni išmeti,imi švarų,nes plaunant skudurą lieka ten ir vėl vedžiojasi po visur tie baltumai .
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2011 02 19, 13:03)
Laba  smile.gif

o tai kokią pardangą patartumėt daryti  g.gif ...
mes irgi plokštes suplanavę dėti  rolleyes.gif  MB minėjo lyg iš Mondestos  g.gif
o tai tas plokšes kreivai sudeda, ar jos kreivai išlietos?  g.gif
patarkit - mums dar nevėlu  rolleyes.gif

Mes galvojome irgi dėti iš Mondestos, bet tada kaina buvo gal dvigubai didesnė nei iš AG, tai pasirinkom pigesni variantą smile.gif galvojom pataupysim, bet kaip paaiškojo po kelių metų kai reikia grindis dėti... jos nelabai lygiai išlietos yra, tai dviem kambariam jau sukišom 500 lt į išlyginamąjį sluoksnį (20 maišų supylėm...) doh.gif gal dabar kokybė gerensė, nors abejojiu..
Atsakyti
QUOTE(Rokė @ 2011 02 20, 19:31)
Labai įdomu patirtis , gyvenant su šildomom grindim  g.gif ,ir danga ant jų, kokia geriau.O valymo tai oi joj,po buto remonto kiek ant kelienių vaikščiojau,o čia namas.Svarbiausia buvo keist skudurus,paplauni išmeti,imi švarų,nes plaunant skudurą lieka ten  ir vėl vedžiojasi po visur tie baltumai .

Laminatą valau su specialia laminatui bei parketui šluoste - neblogai, ir šiaip, IIa problemų lyg ir nėra (nors ten nebūnam, nes laiptų gi nėra), o va Ia. tai pusė plytelių, pusė laminato. Tai šiaip tų baltų dryžių tiek ir nėra, bet šiaip dulkės iš kažkur renkasi doh.gif: Dar pamėginsim siūles ištept tuo Delfin, dar sako gerai su actu valyt, ta prasme acto į vandenį įpilt, tai gerai tas statybines dulkes nurenka.
Atsakyti
Su išlyginamuoju skiediniu lygina tik mažus nelygumus, nu gali ir didelius jei daug pinigų turit. Yra tokios met. juostelės ("majakai"), juos su gulčiuku pagal grindų nelygumus susideda (apačioj su skiediniu), tada reikia pilti plytelių klijus sumaišytus su cemantu. Nežinau ar aš čia aiškiai parašiau, mes taip grindis išsilyginom, patarė toks pažįstamas meistras ir dar man atrodo mačiau kažkur internete yra paieškokit.
Atsakyti