Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(alytuke @ 2011 03 30, 14:37)
suzinojau vieno laiptu gamintojo nr is Miklusenu,rekomendavo ji,sake gerai ir patikimai daro,galiu pasidalinti nr

Mums kaip reikėjo medinių pakopų ( metalinę konstrukciją pats vyras projektavo ir gamino), tai skambinom ir tam Mikl. laiptu meistrui, tai kaip užlankstė pakopų kainas......... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Buvau žadėjusi pasirodyti su virtuve smile.gif beveik užbaikta ( trūksta gartraukio ir dviejų spintelių su stiklais tarp jo) jūsų teismui :
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinote šiai dienai pamatų darbų kainą
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2011 03 31, 12:08)
Mums kaip reikėjo medinių pakopų ( metalinę konstrukciją pats vyras projektavo ir gamino), tai skambinom ir tam Mikl. laiptu meistrui, tai kaip užlankstė pakopų kainas......... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Buvau žadėjusi pasirodyti su virtuve smile.gif beveik užbaikta ( trūksta gartraukio ir dviejų spintelių su stiklais tarp jo) jūsų teismui :
user posted image
user posted image

Labai graži virtuvė 4u.gif .Kokios ten plytelės ant sienos ? Gražiai žiūrisi.
Atsakyti

Man grazu smile.gif
Atsakyti
Buvau žadėjusi pasirodyti su virtuve smile.gif beveik užbaigta ( trūksta gartraukio ir dviejų spintelių su stiklais tarp jo) jūsų teismui :
user posted image
user posted image

Šauni spalvelė mirksiukas.gif
Sakoma,kad oranžinė sužadina apetitą smile.gif
Gražu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2011 03 31, 10:08)

grazu ir tvarkinga.idomios plyteles thumbup.gif o saldytuvas bus kazkokioj kitoj patalpoj?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 04 01, 09:13)
grazu ir tvarkinga.idomios plyteles  thumbup.gif  o saldytuvas bus kazkokioj kitoj patalpoj?

Šaldytuvas bus prie kitos sienos įmontuojamas kartu su spinta/indauja... jau gimes projektas galvoje, dabar reikia perkelti į kompą ir nusiųsti baldų gamintojams, kad paskaiciuotu sąmatą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rokė @ 2011 03 31, 19:41)
Labai graži virtuvė  4u.gif .Kokios ten plytelės ant sienos ? Gražiai žiūrisi.

Plytelės pirktos Irise (gal po 65 lt/m2) jos normalaus dyžio bet kiekviena įpjaustyta,kad galėtum paskui tarpukus užsiglaistyti.. susideda greitai, o atrodo,kad iš mažyčių stačiakampių plytelių sudėta kaip mozaika...labai gražiai atrodo naturoje
Atsakyti
Graži virtuvė, bet jau man tada ji graži buvo mirksiukas.gif

O mums pirmadienį irgi atveža virtuvę thumbup.gif: Žiūrėsiu, kas per rezultatas.

Tai jei kam reikia langų, durų - kreipkitės, aš kaip tik darbe jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DainaM: 01 balandžio 2011 - 10:17
Laba 4u.gif
rimcikas- faina virtuvyte thumbup.gif Spalva nemano, bet visumoj graziai ziurisi thumbup.gif Patinka ciaupas smile.gif
O as dabar duomiuosi vidinem palangem ax.gif Kokias susidejot a? biggrin.gif Baltu nenoriu, o kokia spalva nezinau doh.gif Prie ko jas derinat? Galvoju gal prie grindu, nes siaip langai balti, bet kad grindys tai neaisku kada nusimato, ir tuo labiau kokios unsure.gif Papasakokit kokias dejot, po kiek pirkot, kur ir pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2011 04 01, 14:20)
Laba 4u.gif
rimcikas- faina virtuvyte thumbup.gif  Spalva nemano, bet visumoj graziai ziurisi thumbup.gif  Patinka ciaupas  smile.gif
O as dabar duomiuosi vidinem palangem ax.gif  Kokias susidejot a? biggrin.gif Baltu nenoriu, o kokia spalva nezinau doh.gif Prie ko jas derinat? Galvoju gal prie grindu, nes siaip langai balti, bet kad grindys tai neaisku kada nusimato, ir tuo labiau kokios unsure.gif Papasakokit kokias dejot, po kiek pirkot, kur ir pan ax.gif

Palangės pas mus klevas. Dėl palangių - jomis mes ir prekiaujam, užsuk, pažiūrėsi, spalvas, kokių yra.
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 04 01, 15:58)
Palangės pas mus klevas. Dėl palangių - jomis mes ir prekiaujam, užsuk, pažiūrėsi, spalvas, kokių yra.

MDP ane? blush2.gif Primink kur tu dirbi? g.gif
Atsakyti
DainaM,lauksim tavo virtuves dabar jau visos 4u.gif
o mes palanges derinom tiesiog prie lango remo.dejom plastika.ruda.labai placios musu vidines palanges,tai jei det mediena,manau ir daug brangiau butu iseje...pirkom is tu,kur ir langus pirkom smile.gif
Atsakyti