Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(message @ 2011 04 03, 11:04)
Aciu  smile.gif
O sakykite tos metalines sijos sunkios? Ar reikes tada specialia kelimo iranga uzsakineti?  g.gif

O sito dar nezinau, kolkas mes dokumrentu tvarkymo stadijoje. Manau i si klausima jomre atsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(message @ 2011 04 03, 09:04)
Aciu  smile.gif
O sakykite tos metalines sijos sunkios? Ar reikes tada specialia kelimo iranga uzsakineti?  g.gif

mes dejome dvi metalines sijas.viena desimt metru,kita sesiu metru.tai ta desimtine kele kranas,nes vistiek dejo perdengimo plokstes,tai prie to pacio ir uzkele vienu kartu.o ta sesiu metru,jinai ir plonesne,tai uzkele vyrai rankomis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

reikalinga mums žemės pakelimui sklypo, gal turit kokių kontaktų?
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 04 03, 11:36)
Manau i si klausima jomre atsakys mirksiukas.gif

Taip,metalo sijos turi svorio biggrin.gif
Gerai,kai yra galimybė pasinaudoti kranu.
Bet dažnai tenka išsiversti be jo unsure.gif
Būna atvejų, kai sakykim kapitaliniam buto remontui reikia metalo sijas užtempti į kokį penktą daugiabučio namo aukštą (pačiai teko,savo butą remontuojant), tai vyrukai neturėjo kitos išeities ir užsitempė blink.gif
Atsakyti
Aš namuose dabar nieko nespėju, grįžtu 19h., jau nekalbu apie savo gėlynus, sodą - reiktų eit, tvarkytis, šakas nuimt nuo gėlių, lapus pagrėbt, bet nėra kada, o dar kai vaikai sirguliuoja, į lauką kol kas neinam, tai išvis sėdim tarp keturių sienų... Šeštadienį dirbu, o planavom kraustytis jau su visam, nu bet yra dar sekmadienis, virtuvė gi jau yra, tik pervežt šaldytuvas, viryklė, orkaitė, na ir dar mūsų miegamasis. Didžiausia bėda - vis dar laiptų nėra, kabinsim laiptininką už vienos vietos.... Duotas ultimatumas iki sekmadienio, arba laiptai, arba avansą grąžina ir dar su procentais
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 04 06, 14:31)
....... virtuvė gi jau yra, tik pervežt šaldytuvas, viryklė, orkaitė, na ir dar mūsų miegamasis. ..................

O kur virtuvės nuotraukos........ g.gif ( ar aš kažką praleidau..? smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2011 04 06, 15:56)
O kur virtuvės nuotraukos........ g.gif ( ar aš kažką praleidau..? smile.gif )

NĖRA, nepraleidai mirksiukas.gif Tiesiog aš ir pati ją tik prieblandoj temačius, nes virtuvėje dar nėra šviestuvo, o aš vakarop užsukus buvau, be to, dar ne viskas sukomplektuota, tai ir vaizdas ne tas ax.gif Dar ir stiklo nėra vieno, tai tas vaizdas toks netikras...
Atsakyti
Pagaliau gryzom i alytu, tai bandysim krutint darbus statybu, leidima lygtais menesio gale jau turetumem gauti,ir kai tik gausim jau ves elektra sklype clap_1.gif
Norejau pasiklausinet del murininku, gal kas galit rekomenduot kokius nors vyrukus? kokios db kainytes? mums vieni siulosi uz 90 lt/m3 tai nzn brangu ar ne smile.gif pamatai jau pas mus padaryti clap.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Parekomenduokit kokius darbščius berniukus biggrin.gif pamatams išlieti 4u.gif Namui reikėjo, buvo visas lapas patikrintų kontaktų, o dabar nusimetė...

rimcikas, gražiai sudėlioti virtuvinio stalčiai, tvarkingai atrodo, proporcingai. Spalvos ne mano, bet čia jau skonio reikalas.

QUOTE(doviliuke @ 2011 04 01, 13:20)
O as dabar duomiuosi vidinem palangem ax.gif  Kokias susidejot a? biggrin.gif Baltu nenoriu, o kokia spalva nezinau doh.gif Prie ko jas derinat?

Nesudėjom, bet padarytos laukia. Granito pas mus. Spalva derinta prie langų rėmų. Svetainėje nebus išvis jokių.

QUOTE(DainaM @ 2011 04 02, 19:04)
Ir namas po žiemos suvaikščiojo sad.gif Lubos dvejose vietose įtrūko

Kokias lubas darėte? Gipso?
O orchidėjų parkelis ant grindų gražus 4u.gif Ypač baltas labai myliu biggrin.gif
Name auginsiu daug, vonioj labai noriu bent poros.
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2011 04 08, 15:32)
1. Kokias lubas darėte? Gipso?
2. O orchidėjų parkelis ant grindų gražus  4u.gif  Ypač baltas labai myliu  biggrin.gif 

1. Lubos gipsinės, perdanga medinė, sako galėjo perdanga suvaikščiot.... Kur arka trūkusi, tai mūsų meistriukas pasiūlė apipiešti, bet net nežinau... Nelabai gražu, o piešt galėčiau atkartot kažkokį fragmentą iš gėlės, bet nelabai norisi...

2. Dėkui 4u.gif

Mums laiptininkas skambino, pažadėjo sekmadienį laiptus dėti, maž suveikė paskelbtas ultimatumas, na žiūrėsim, kas gausisi iš viso šito "bardako"
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2011 04 08, 13:32)
O orchidėjų parkelis ant grindų gražus  4u.gif  Ypač baltas labai myliu  biggrin.gif 

sveikos 4u.gif as irgi sergu orchideju liga blush2.gif pas mane irgi vonios kambary kelios bus ax.gif manau,joms ten tikrai patiks rolleyes.gif o svetaineje,murinam spec.sienele,kad galeciau jas visas susideti ax.gif siuo metu turiu tik dvidesimt,o kai persikraustysim i savo nama,tai turesiu daaaaaug vietos,tai niekas mano noru nevarzys biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 04 08, 14:46)
1. Lubos gipsinės, perdanga medinė, sako galėjo perdanga suvaikščiot.... Kur arka trūkusi, tai mūsų meistriukas pasiūlė apipiešti, bet net nežinau... Nelabai gražu

Nepieščiau.. ax.gif

Į lubų temą... gal turite įtempiamas kas nors?

QUOTE(Laura81r @ 2011 04 08, 14:49)
sveikos  4u.gif  as irgi sergu orchideju liga  blush2.gif  pas mane irgi vonios kambary kelios bus  ax.gif  manau,joms ten tikrai patiks  rolleyes.gif  o svetaineje,murinam spec.sienele,kad galeciau jas visas susideti  ax.gif  siuo metu turiu tik dvidesimt,o kai persikraustysim i savo nama,tai turesiu daaaaaug vietos,tai niekas mano noru nevarzys  biggrin.gif  blush2.gif

"tik" dvidešimt... biggrin.gif Aš tik tris turiu lotuliukas.gif Ateityje gal užteks 10. Vadinasi, negaliu sakyti, kad turėsiu daug smile.gif
Atsakyti