Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 02, 22:45)

Tikiu, kad kai Arden prisijungs jinai atsiųs naujoms mergaitėms slaptažodį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 12 03, 00:04)
Tikiu, kad kai Arden prisijungs jinai atsiųs naujoms mergaitėms slaptažodį mirksiukas.gif

AČIŪ UŽ GERĄ ŽODĮ mirksiukas.gif
Atsakyti
Good morning, teachers smile.gif 4u.gif

Gavau i pasta viena naujienlaiski su kaledine nuoroda (joje keletas video, darbeliai, zaidimukai)Kalediniai darbeliai

Geros dieneles,

P.S. As irgi siusdama i jusu pasta angliskas pasakas su audio ir zodyneliais neparasiau savo niko.
mano pastas anglumokytoja....Ateityje visada rasysiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 02, 23:45)

visos darbavosi, kad gautų raktelius nuo lobių skrynelės. Juos reikia užsitarnauti siunčiant laiškelius į bendrą paštą.
P.S. Dar neparašėte ką jūs atsiuntėte į mūsų paštą ax.gif ax.gif ax.gif Vis tas moteriškas smalsumas ..... ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2010 12 02, 21:50)
Sveikos 4u.gif
ryt susirinkimas.

Kaip sekėsi susirinkime ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 03 gruodžio 2010 - 14:08
QUOTE(auglina @ 2010 12 03, 15:00)
Sveikos,
visos darbavosi, kad gautų raktelius nuo lobių skrynelės. Juos reikia užsitarnauti siunčiant laiškelius į bendrą paštą.
P.S. Dar neparašėte ką jūs atsiuntėte  į  mūsų paštą ax.gif  ax.gif  ax.gif  Vis tas moteriškas smalsumas ..... ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Labutis
Suprantu, kad reikia užsitarnaut, niekas nieko dykai neduoda mirksiukas.gif tik, kad aš nelabai "gramatna" elgesio taisyklėse.... paskaičiau pirmam lape, kad į tokį pradinukeirmama@gmail.com paštą atsiųsti savo darbelių tai ir siučiau, bet be niko ax.gif
gal ten ir nelabai, kam tinkantys dalykėliai, bet galiu pavardinti kubeliai, ieškome daugiau variantų 1kl. Virtuali_kelione_klaseje.ppt ; ABĖCĖLĖ.doc ; pareigos kompetencijos.doc ; SUSITIKIME SU TĖVAIS DARAU VIS KITUS PINIGĖLIUS.doc ; lėlėmolė.ppt ; 2kl_liet_k_SNeris_Azuol.ppt. Čia jau mano pačios viskas lipdyta, bet prieš dekretą. Tai gal , kas ir pasenę, nebetinkama, kai kas ir publikuota...
O į jūsų lobius patekt irgi tas moteriškas smalsumas traukia, traukia lotuliukas.gif
Neimkit giliai į širdį mano zyzimo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dimming @ 2010 12 03, 09:08)
Gavau i pasta viena naujienlaiski su kaledine nuoroda (joje keletas video, darbeliai, zaidimukai)Kalediniai darbeliai

MAN PATIKO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=agė-melagė,2010 12 03, 16:08]
Labutis
Suprantu, kad reikia užsitarnaut, niekas nieko dykai neduoda mirksiukas.gif tik, kad aš nelabai "gramatna" elgesio taisyklėse.... paskaičiau pirmam lape, kad į tokį pradinukeirmama@gmail.com paštą atsiųsti savo darbelių tai ir siučiau, bet be niko ax.gif
gal ten ir nelabai, kam tinkantys dalykėliai, bet galiu pavardinti kubeliai, ieškome daugiau variantų 1kl. Virtuali_kelione_klaseje.ppt ; ABĖCĖLĖ.doc ; pareigos kompetencijos.doc ; SUSITIKIME SU TĖVAIS DARAU VIS KITUS PINIGĖLIUS.doc ; lėlėmolė.ppt ; 2kl_liet_k_SNeris_Azuol.ppt. Čia jau mano pačios viskas lipdyta, bet prieš dekretą. Tai gal , kas ir pasenę, nebetinkama, kai kas ir publikuota...
O į jūsų lobius patekt irgi tas moteriškas smalsumas traukia, traukia lotuliukas.gif
Neimkit giliai į širdį mano zyzimo mirksiukas.gif
Papildyta:

Dalinamės medžiaga tokia, kokią turim. Rašiau savo „lipdytą“ kontrolinį matematikos pagal Balčytį. Gal kam reikės? Siunčiu.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, įmečiau į paštą keletą skaidrių, kurias galbūt kokia nors proga pritaikysit tėvams ar šiaip kam nors. Gero savaitgalio.
Atsakyti
Sveikutės,
Įdėjau įpaštą gražius žodelius. Manau, kad galite panaudoti kokiame susirinkime. Vadinasi "Pamokos tau ir man".

Tikrai , kai perskaičiau apie "nica" , tai gerai būtų, kad rašytume kas siunčia, tada aiškiau būtų jei rektų kokio pasitikslinimo. Ar pritariat? biggrin.gif

Ir ačiū už visas Kalėdines grožybes pašte. 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2010 12 03, 17:29)
Tikrai , kai perskaičiau apie "nica" , tai gerai būtų, kad rašytume kas siunčia, tada aiškiau būtų  jei rektų kokio pasitikslinimo. Ar pritariat?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagaliau savaitgalis thumbup.gif . Iš darbo grįžau leisgyvė, kažkaip šią savaitę labai pavargau doh.gif . Jau penktą pamoką maniau kad neatlaikysiu ir sprogsiu doh.gif . O dar savi vaikai abu serga doh.gif Jau ir mane griebia kažkoks virusas, taip kad savaitgalį ko gero teks pragulėti su puodeliais arbatos g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2010 12 03, 17:53)
Pagaliau savaitgalis  thumbup.gif  O dar savi vaikai abu serga  doh.gif  Jau ir mane griebia kažkoks virusas, taip kad savaitgalį ko gero teks pragulėti su puodeliais arbatos  g.gif ...

AŠ IRGI DŽIAUGIUOSI SAVAITGALIU thumbup.gif LAUKIA DRAUGĖ IR ŠAMPANIUKAS mirksiukas.gif REIKIA STRESĄ NUIMT. MAN ŠIANDIEN IRGI VIENA" NUOSTABAUS" VAIKO MAMA SKAMBTELĖJO, TAI NET MANO SAVIĮTAIGA "AŠ APTARNAUJANTIS PERSONALAS" IŠ PRADŽIŲ NEPADĖJO. PASKUI PARSINEŠIAU MALKŲ, ATSIPŪČIAU IR TADA AŠ PATI JAI PASKAMBINAU, PASAKIAU, KAD NEREIKĖTŲ MUMS PYKTIS ... IR SUSITAIKĖM. g.gif BET ANT DŪŠIOS TAI š......... REIKIA Š...... KITAIP NIEKO NEBUS. VIS SUKSIU MINTYSE TĄ PATĮ FILMUKĄ ax.gif blush2.gif
O DĖL LIGONIUKŲ UŽUOJAUTA verysad.gif LABAI BIJAU, KAD MANO GRAŽUOLIUKAS NESUSIRGTŲ schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,[COLOR=blue]
nors dabartinis mano darbas net nekvepia pradinukių darbu- negaliu aš be jūsų pašnekesių, aplankau vis tinklapį ir paštą, prisikarpiau gražių karpinių pagal jūsų pateiktis(papuosiu draugei kultūros centrą). Žaviuosiu jumis ir labai pasiilgstu šio darbo, patikėkit manim kai išeini iš pradinukių darbo- tai taip atrodo ten buvo gerai, taip artima, taip sava, taip ilgiesi. Atrodo, kad nei nebuvo tų vargų net 17 metų su mažais mokinukais ir jų kasdieninėm dogmom. O jūs tikros šaunuolės , visos judat, plušat, kuriat, o svarbiausiai nesavanaudiškai dalinatės(tai šiais laikais labai reta ir tarp mokytojų ir dirbant kitoje sferoje-tai jau patikrintas faktas , aplinkui daug šaltumo ir abejingumo)Taip ir toliau darbuokitės. Žaviuosi Jumis.
Atsakyti