Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

[quote=smilga1972,2010 12 03, 18:55]
O mane viena mergaitė pradžiugino ir pakėlė nuotaiką pati to nežinodama.
Kaip smagu tada būna thumbup.gif . Yra ir nuoširdžių vaikų. Manau, kad tai priklauso ir nuo šeimos. Kaip šeimoje kalbama apie mokytoją, taip tas vaikas ir mokykloje bando save išreikšti.
Na, nereiktų dabar draugauti su ligomis. Žlugs visi darbai. Pradės dar vaikai klasėje sirgti. bus ne kas g.gif
Atsakyti
Beje, labai rekomenduoju paziureti filma "Front of the class" apie jauna mokytoja serganti Tureto sindromu bandanti isidarbinti pradinuku mokytoju ir juo dirbanciu

Nereali istorija
turetu buti linkomanijoj (anglu k) ir www.rutracker.org rusiskas torentas
Atsakyti
[quote=auglina,2010 12 03, 15:00]
Sveikos,
visos darbavosi, kad gautų raktelius nuo lobių skrynelės. Juos reikia užsitarnauti siunčiant laiškelius į bendrą paštą.
P.S. Dar neparašėte ką jūs atsiuntėte į mūsų paštą ax.gif ax.gif ax.gif Vis tas moteriškas smalsumas ..... ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
labas vakaras, pagaliau savaitgalis. Oi, ligoniukių pas mus yra, sveikatytės ir kuo greičiau pasveikt 4u.gif
Na aš žiopla be nico siunčiau :advento kalendorių pavyzdžių, darbelių iš modelino ir antrinių žaliavų pvz., anglų kalbos ABC, piešinius daugybai, skaidres ,,Prie ąžuolo", ,,Vandenyje ir prie vandens", ,,Sudurtiniai žodžiai", skaidres apie sveiką mitybą, ,,Egiptas". Scenarijų pasakai ,,Kaip genys eglę kirto". Pasaulio paž. testą ,,Lietuvos miškuose gyvena". Eilėraščius Kalėdoms. Skaičius spalvinimui. g.gif Ar čia mažai ar pakankamai ne man , o jums spręsti, o, kad nico neparašydavau, pati kalta blush2.gif
Papildyta:
Išsiunčiau matematikos testuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2010 12 03, 14:00)
Kaip sekėsi susirinkime ?

Lyg ir normaliai, lauksiu atsiliepimų. bet jaučiausi, kaip karštu vandeniu nuplikyta, brrrr
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2010 12 03, 22:18)
Lyg ir normaliai, lauksiu atsiliepimų.  bet jaučiausi, kaip karštu vandeniu nuplikyta, brrrr

gal tik taip atrodo. vis tik čia kaip ir pirmas tėvų „krikštas“.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2010 12 03, 19:11)
labos  4u.gif
merginos, kurios neturit slaptažodžio rašykit į a.ž. šią savaitę pas mane darbas+gripas, tai paskaitau kas antrą dieną  verysad.gif

Sveikatos arden. pirmiausia pasveikit, o jau tada... mirksiukas.gif
Aš parašiau a.ž., bet buvo ats.:Šis pranešimas negali būti išsiųstas, kadangi gavėjas negali naudotis asmeninių pranešimų gavikliu arba jis yra užpildytas. Ši asmeninė žinutė nebuvo išsiųsta blink.gif verysad.gif g.gif

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoma, ačiū už naujus namelius, sveikinu būsimą dar kartą mamytę, kai kam linkiu greičiau pasveikti, nors ir pačiai nosis varva visą savaitę. Labai nespėju su jumis, ,,užsikasus" aš dirbdama su dviem klasėm, man labai sunku, o dar labai norisi pamegzti, tai laikas lekia. Kaip sekasi ruoštis šventėm? Labai ačiū už atsiųstą priešadventinę veiklą. Vaikai labai susidomėję, dabar laukiu atgarsiu iš tėvelių. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Aš kitą penktadienį darysiu tėvų susirinkimą. Susėsim su mamytėm prie kavos stalo ir pasišnekučiuosim, aš tai nejaučiu didelio streso, aišku visada yra šioks toks nerimas, bet reikia prie to priprasti. Galvoju, kad kokią paskaitėlę reiktų pasiruošt, gal patartumėt kokią temą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 03 gruodžio 2010 - 21:42
O as noriu Upeliuko 22 paklausti is ko tos sienos buvo puostos???? Man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 12 03, 23:03)
O as noriu Upeliuko 22 paklausti is ko tos sienos buvo puostos???? Man labai patiko thumbup.gif

Is paprasciausio putplascio. Tevai ispjauste namelius ir juos pritvirtino ant istempto troselio. Sniega uzpurske montavimo putom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 03 gruodžio 2010 - 22:14
QUOTE(elimak7 @ 2010 12 03, 23:03)

Tikrai, labai gražu. Bet tai ir tėveliai kokie ! Fantastika, dar ir tokių būna. g.gif Iš kur tokių gaut... mano praktikoj to nėra nutikę... schmoll.gif Baltai pavydžiu...
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2010 12 04, 00:48)
Tikrai, labai gražu. Bet tai ir tėveliai kokie ! Fantastika, dar ir tokių būna. g.gif Iš kur tokių gaut... mano praktikoj to nėra nutikę... schmoll.gif Baltai pavydžiu...

Mano ir schmoll.gif Jei suorganizuočiau, tai gal ir ateitų. Bet patys - niekada neteko tuo džiaugtis. Vaikai tik atsitempia tėvus parodyti ką jie patys padarė. Šiaip tai aš klasę puošiu vaikų darbais. Kad ir kaip jie padaro, bet man gražu mirksiukas.gif Šiemet klasės langus papuošiau jų karpytais angelais, pakabinau jų darytus spalvotus burbulus, baltus karpinius. Žiūri į juos ir džiaugiasi kaip jie palubėj sukasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 gruodžio 2010 - 23:00