Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(domassss @ 2010 12 05, 00:12)
Vienais metais paminėjom tą dieną su vaikais. Visai patiko. Darėm tokį projektėlį adventinį. Įdedu į paštą trumpą aprašą, kaip paminėjom gruodžio 13 - ąją- Šviesos dieną. mirksiukas.gif

AČIŪ LABAI GRAŽU biggrin.gif BŪTINAI PASINAUDOSIU
Atsakyti
Mes šviesos dieną minėsime per lietuvių pamoką pradėdami taip: tyliai gros Adventinė muzika, kurios dar neturiu, bet gal kur susimedžiosiu. Vaikai užsidegs žvakutes, gal pavogsiu tą mintį, kad susės ratu. Mokytoja papasakos apie tą dieną, padalinsiu duonos, o po to rašysime linkėjimus Kalėdinius, puošime tuos linkėjimus ir dėsime į vokus, kuriuos užklijuosiu ir prieš išeidami atostogų išstrauksime laiškus ir kiekvienas perskaitys draugo Klaėdinį palinkėjimą.
Jei kas turite netyčia Adventinės muzikos, įkelkit, būsiu dėkinga.
Atsakyti
ninkute, prasete adventines muzikos. Issiunciau tai, ka pavyko parsisiusti man paciai per zMule. Gal ka ir issirinksite.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2010 12 05, 17:28)
ninkute, prasete adventines muzikos. Issiunciau tai, ka pavyko parsisiusti man paciai per zMule. Gal ka ir issirinksite.

Ačiūkas už muzikytę, dabar tikrai pamoka turi pavykti.
Atsakyti
Kaip tik savaitgalis, tai vis naujų minčių kyla, nors visur ir nebesuspėju. Kilo mintis prieš atostogas padaryti integruotą pamoką su tikyba apie Kūčių papročius, pakalbėti apie susikaupimą, pasidalinti plotkele, gal parašyti Kalėdinius palinkėjimus šeimai ir t.t. Esu vedusi tokią pamoką su penktokais, tai tikrai pavyko. Bandysiu, nors dvi savaitės liko, o dar visko prisimąsčiusi, bet suspėsiu. Pasidariau burbulus iš popieriaus, bet dabar neturiu fotoaparato, tai įkelsiu ryt poryt.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 12 05, 19:45)
Kaip tik savaitgalis, tai vis naujų minčių kyla, nors visur ir nebesuspėju. Kilo mintis prieš atostogas padaryti integruotą pamoką su tikyba apie Kūčių papročius,

Pas mus tikybos mokytoja pasiūlo tokų pamokų.

Taip pat mes turime mokykloje etnografinį muziejų, tai vienais metais muziejaus darbuotoja pasiūlė tokią popietę. Buvo labai įdomu. Sėdėjome senoviškame kambaryje, kur senoviški baldai, indai ir t.t. Valgėme prie senoviško stalo, padengto senoviškais valgiais( valgėm bulves su lupenom ir kt ). Elektros , aišku, nebuvo, nes švietė žibalinė lempa. Po to žaidėm adventinius žaidimus ir kt. Tai pasijautėme tikrai nuostabiai.
Manau, vaikai visą gyvenimą atsimins.
smile.gif

Nes namuose to padaryti neįmanoma. Be to, kai kurie mano vaikai sako, kad niekas pas juos per kūčias ant stalo nededa 12 patiekalų. Viena mergaitė labai nusistebėjo, kai pasakojau apie papročius. ,,Ir kam tiek daug reikia, mes tiek nededam".

rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, o as karpau dekoracijas visas savaitgalis smile.gif , kai kam keista, o mano seimai iprasta. Ale musu pasto dezute jau turbut labai pilna, kad virsuje raso, jog limitas baigiasi siuntinuku g.gif
Atsakyti
Sveikos. manau, kad per savaitgalį pailsėjot ir kibsite į darbus . dar siunčiu 6 mąstymo skrybėles iš seminaro. jei kam bus įdomu, galėsiu plačiau paaiškinti. dirbant su 3 - 4 kl. puikiausiai galima naudoti. dar turiu medžiagos iš seminaro apie vertinimą. jei kam įdomu- rašykit, įkelsiu.
Atsakyti
Ar pastebėjote, kad mūsų pašte sparčiai mažėja vietos ax.gif ? Kažką reikia daryti g.gif ...
Atsakyti
o ka? g.gif
Atsakyti
4u.gif Kaip ką? Kurti naują paštą. O šį palikti kaip veikianti tik nebesiusti daugiau laiškų
Atsakyti
Iš tiesų su paštu kažką reikia daryti. Tai kas tuo galėtų pasirūpinti? Juk kiekviena nepulsime kurti pašto. Tikrai būsime dėkingos, kuri šį darbą padarys. Gero vakaro ir sėkmingos savaitės.
Atsakyti