Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(ninkute @ 2010 12 05, 22:55)
Iš tiesų su paštu kažką reikia daryti. Tai kas tuo galėtų pasirūpinti? Juk kiekviena nepulsime kurti pašto. Tikrai būsime dėkingos, kuri šį darbą padarys. Gero vakaro ir sėkmingos savaitės.

Naujas pastas : pradinukeirmama1@gmail.com
slaptazodis tas pats kaip ir seno pasto
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2010 12 06, 00:04)
Naujas pastas : pradinukeirmama1@gmail.com
slaptazodis tas pats kaip ir seno pasto

Ačiū, kad pasirūpinot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga99 @ 2010 12 05, 22:14)
Sveikos. manau, kad per savaitgalį pailsėjot ir kibsite į darbus . dar siunčiu 6 mąstymo skrybėles iš seminaro. jei kam bus įdomu, galėsiu plačiau paaiškinti. dirbant su 3 - 4 kl. puikiausiai galima naudoti. dar turiu medžiagos iš seminaro apie vertinimą. jei kam įdomu- rašykit, įkelsiu.

Ar čia iš S. Vilučio seminaro? Man iš karto nepavyko taip kaip norėjau, reikia įdirbio. g.gif
Atsakyti
issiunciau i nauja pasta pasaka "Gyvunu mokykla"

Dar turiu pasiulyma smile.gif Gal galetume visos reguliariai pasidalinti kvietimais ar informacija/nuorodomis apie busimus seminarus pedagogams, nebutinai tiesiogiai susijusius su pradiniu ugdymu.

nes susekti viska internete - beviltiska smile.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2010 12 06, 15:00)

Dar turiu pasiulyma smile.gif Gal galetume visos reguliariai pasidalinti kvietimais ar informacija/nuorodomis apie busimus seminarus pedagogams, nebutinai tiesiogiai susijusius su pradiniu ugdymu.

Kad pas mus seminarai vyksta dažniausiai mokykloje - visai bendruomenei arba rajono švietimo centre. Dalyvauja rajono mokytojai. Ar pas jus ne taip?
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2010 12 06, 15:00)

Sveikutes, ideja super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus seminarai arba mokykloje ir jei laikas tinkamas švietimo paslaugų centre kitur neleidžia
Atsakyti
Visur visaip buna

Bet tiesiog yra sseminaru visam miestui, tad pasidalinkim (ir as pasidalinsiu) turimom ziniom, nuorodom ir pan smile.gif Maza kas smile.gif
Atsakyti
Taip, juk organizuojami nuotoliniai kvalifikacijos tobulinimo kursai. Ar dalyvaujate tokiuose?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 12 06, 14:49)
Kad pas mus seminarai vyksta dažniausiai mokykloje - visai bendruomenei arba rajono švietimo  centre. Dalyvauja rajono mokytojai. Ar pas jus ne taip?

Aš iš to paties rajono ax.gif blush2.gif Ryt pas mus mokykloje seminaras . Bus atvira muzikos pamoka, o paskui mokyt. ekspertas mokys, kaip dirbti su choru ir pan. rolleyes.gif

Sveikutės 4u.gif
Apie šviesos dieną paskaičiusi prisiminiau, kad darželyje darydavo aulėtojos tą šventę. Tik vadinosi Advento spiralė. Sudėdavo ant grindų iš eglišakių tokią spiralę, tada tėveliams išdalindavo dainų tekstus (adventinių), kol auklėtojos tėvams pritariant dainuoja, vaikučiai eina nešdami rankutėse žvakutę. Pačiam centre spiralės dega žvakė, priėję vaikai užsidega savąją ir padeda prie tų eglišakių. Ir taip visi apeina spiralę ir palei kraštus sudeda savo žvakutes. Tada vėl eina ir iš galo po vieną surenka. Visą laika skamba kalėdinės adventinės giesmės. Nežinau, man būdavo gražu wub.gif O dar tos žvakutės įsmeigtos į obuolį. Kai surenka, vaikai atneša ir įteikia degančią žvakutę su tuo obuoliu tėveliams wub.gif Aišku, prieš tai auklėtojos kažką gražaus pasakydavo apie adventą smile.gif Tokia parasta, bet labai jauki ir graži šventė būdavo .

Atsiprašau, jei ne aiškiai aprašiau doh.gif Mažoji aplink trinasi, rašyt neleidžia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2010 12 06, 15:23)
Taip, juk organizuojami nuotoliniai kvalifikacijos tobulinimo kursai. Ar dalyvaujate tokiuose?

Taip 4u.gif Neseniai baigiau Kalendorinių švenčių muzikinį folklorą studijuoti ax.gif
Atsakyti
Laba diena.

Gal kuri turite koki kryziazodi ar pan. apie adventa arba tiesiog besisiejanti su ziemos tematika? Ar siaip kokiu uzduoteliu, kad tiktu treciokams savarankiskai namuose atlikti
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 12 06, 16:26)
Aš iš to paties rajono  ax.gif  blush2.gif  Ryt pas mus mokykloje seminaras . Bus atvira muzikos pamoka, o paskui mokyt. ekspertas mokys, kaip dirbti su choru ir pan.  rolleyes.gif

Sveikutės  4u.gif
Apie šviesos dieną paskaičiusi prisiminiau, kad darželyje darydavo aulėtojos tą šventę. Tik vadinosi Advento spiralė. Sudėdavo ant grindų iš eglišakių tokią spiralę, tada tėveliams išdalindavo dainų tekstus (adventinių), kol auklėtojos tėvams pritariant dainuoja, vaikučiai eina nešdami rankutėse žvakutę. Pačiam centre spiralės dega žvakė, priėję vaikai užsidega savąją ir padeda prie tų eglišakių. Ir taip visi apeina spiralę ir palei kraštus sudeda savo žvakutes. Tada vėl eina ir iš galo po vieną surenka. Visą laika skamba kalėdinės adventinės giesmės. Nežinau, man būdavo gražu  wub.gif O dar tos žvakutės įsmeigtos į obuolį. Kai surenka, vaikai atneša ir įteikia degančią žvakutę su tuo obuoliu tėveliams  wub.gif  Aišku, prieš tai auklėtojos kažką gražaus pasakydavo apie adventą smile.gif Tokia parasta, bet labai jauki ir graži šventė būdavo .

Atsiprašau, jei ne aiškiai aprašiau doh.gif Mažoji aplink trinasi, rašyt neleidžia  biggrin.gif
Papildyta:

Taip 4u.gif  Neseniai baigiau Kalendorinių švenčių muzikinį folklorą studijuoti  ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kelintą kursą? Aš tai II.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 12 06, 15:34)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Kelintą  kursą? Aš tai II.

Pirmą kartą aš, bet atrodo II buvo. Čia lapkričio pradžioje bigsmile.gif
Atsakyti