mes irgi jau puošiamės, nes šią savaitę yra atvirų durų savaitė, tai tėveliai gali ateit į pamokas stebėt ir pan., užtat skubiai gražinamės
ot, pleputės, nebespėju jūsų vytis
mes irgi jau puošiamės, nes šią savaitę yra atvirų durų savaitė, tai tėveliai gali ateit į pamokas stebėt ir pan., užtat skubiai gražinamės
Dar bus Adventinė popietė, tai kol paruošiu viską
Nebėr kada normalių pamokų vest
QUOTE(b.s @ 2010 12 06, 19:54)
O kaip jūs klasėje susitariate - kas atveža, padovanoja eglutę. Ir kur paskui dedate, kai baigiasi šventės? Juk labai gaila išmesti vaikų akivaizdoje.
Aš žadu puošti didelę pušies šaką.
Aš žadu puošti didelę pušies šaką.
Visi susitarimai vyksta tėvų susirinkime. Visi išsako savo norus, pageidavimus, aptariame galimybes, o tada .... Tėvai pasiūlė puošti gyvą eglę. Patys pasisiūlė ją atvežti ir pastatyti. Viena mama padarė labai gražų besmegenį, kita dėžę dovanėlėms, dar kitos nupynė Advento vainiką, o kiti ... ir t.t. Žodžiu, visi pasiskirsto darbus ir prisideda kuo gali, kad švenčių laukimas būtų džiugus. Ir taip kasmet, ir visos šventės......
Eglutės , tikiuosi, vaikų akivaizdoje išmesti nereikės, nes jie tuo metu atostogaus
QUOTE(auglina @ 2010 12 06, 20:09)
Visi susitarimai vyksta tėvų susirinkime. Visi išsako savo norus, pageidavimus, aptariame galimybes, o tada .... Tėvai pasiūlė puošti gyvą eglę. Patys pasisiūlė ją atvežti ir pastatyti. Viena mama padarė labai gražų besmegenį, kita dėžę dovanėlėms, dar kitos nupynė Advento vainiką, o kiti ... ir t.t. Žodžiu, visi pasiskirsto darbus ir prisideda kuo gali, kad švenčių laukimas būtų džiugus. Ir taip kasmet, ir visos šventės......
Eglutės , tikiuosi, vaikų akivaizdoje išmesti nereikės, nes jie tuo metu atostogaus
Super Tėveliai
Mes tai puošiam dirbtinę eglutę. Turim tokią nemažą, iki lentos viršaus, tai visai neblogai atrodo ir išmesti nieko nereikia
. Trečiadienį per klasės valandėlę papuošime
.
Merginos, gal kuri turit kokį įdomų kalėdų šventės scenarijų be tėvelių, tik vaikams - su atrakcionais ar dar kazkuo, nes prieš atostogas paskutinę dieną bus nepamokinė veikla ir visą dieną reikės vaikus užimti
Sveikos mergaites. As jau siandien nebeprasneku uzkimau visai, tai nezinau kaip ryt su saviskiais susikalbesiu 
Gal kuri turite stebuklingu melodiju, na tokiu pasakisku, panasiai kaip reklamose kaledinese
Papildyta:
ir dar norejau paklausti is kur Jus imate tokiu grazius logotipus, nes ir as noriu pasikeisti, bet kazkaip man nesigauna

Papildyta:
Jau pasikeiciau, tiksliau tai vyras padejo
Gal kuri turite stebuklingu melodiju, na tokiu pasakisku, panasiai kaip reklamose kaledinese
Papildyta:
ir dar norejau paklausti is kur Jus imate tokiu grazius logotipus, nes ir as noriu pasikeisti, bet kazkaip man nesigauna
Papildyta:
Jau pasikeiciau, tiksliau tai vyras padejo
QUOTE(elimak7 @ 2010 12 06, 23:33)
Nuotraukų iš efoto nerodo
Mes tai ryt kabinsim pušies šaką. Ilgai laikosi,spygliai nekrenta ir gražiai atrodo.
QUOTE(smilga1972 @ 2010 12 06, 20:57)
Merginos, gal kuri turit kokį įdomų kalėdų šventės scenarijų be tėvelių, tik vaikams - su atrakcionais ar dar kazkuo, nes prieš atostogas paskutinę dieną bus nepamokinė veikla ir visą dieną reikės vaikus užimti 
Pabandykite kartu su vaikais susiplanuoti veiklą. Aptarkite kartu lūkesčius, galimybes, pasiskirstykite atsakingus už konkrečią veiklą. Aš taip darau, kai man reikia organizuoti kokią nors veiklą savo klasės vaikams. Stengiuosi juos pačius įtraukti į šventės organizavimą. Pvz.: pernai, kai buvome ketvirtokai, mes šventėme šimtadienį nakvodami..... mokykloje. Šią idėją aptarėme su tėvais susirinkime, o po to su vaikais planavome veiklą, pasiskirstėme pareigas ( muzika, žaidimai, estafetės ir t.t.) Kiekvienas buvo atsakingas už kokią nors veiklą, jos organizavimą. Man beliko tik sudėlioti eigą, paplanuoti laiką ir kartu su vaikais linksmintis.
as vis audziu minti pernakvoti su mokiniais mokykloje
Tik labai bijau kolegiu reakcijos, vel teks isklausyti ju priekaistus, kokias cia nesamones darau
Tik labai bijau kolegiu reakcijos, vel teks isklausyti ju priekaistus, kokias cia nesamones darau
QUOTE(22peliukas22 @ 2010 12 06, 23:50)
Esu tai dariusi ir ne kartą. Visai nekreipiu kas ką sako ir galvoja. Jei tėvai pritaria, direktorė leidžia, kodėl gi ne...
QUOTE(22peliukas22 @ 2010 12 06, 22:50)
Verta pabandyti. Tai darau ne pirmą kartą. Tikrai labai smagu. Tik reikia viską gerai apgalvoti ir ..... nepamiršti fotoaparato. Įdomiausia man būna tada, kai reikia eiti miegoti ir atsikelti iš ryto.
Tikrai neverta dėl kolegių reakcijos atsisakyti šio sumanymo. Pabandykit ir pamatysit, kad tai tikrai labai