Dabar laukia ramios trys savaitės
Aš ir išleidau vaikus atostogų. Įteikia kiekvienam po knygelę, kurią padariau iš bendros kurtos kalėdinės pasakos (Pasinaudojau kažkurios iš jūsų idėja- kūrėm pasaką, piešė iliustracijas, knygelė keliavo pas vaikus. Paskui aš surinkau kompiuteriu, sudėjau iliustracijas ir įrišau. Gavosi
) Vaikai buvo labai nustebinti ir nesitikėjo tokio rezultato
O aš džiaugiuosi, kad tėveliai prisidėjo ir gavosi puiki dovana Kalėdų proga
Aišku, į mokyklą kulniuosim visas dienas. Na gal kokią dieną ir gausim išeiginę, bet tik vieną ar dvi. Tokia jau pas mus tvarka
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 12 17, 16:36)
laba,
jau senokai uzsukus buvau... net perskaityt visko nespeju
paskaiciau, kad atostogausit, tai i pasta nusiunciau pora nuorodu, kurios labiau atostogoms tinka, nei darbui
jau senokai uzsukus buvau... net perskaityt visko nespeju
paskaiciau, kad atostogausit, tai i pasta nusiunciau pora nuorodu, kurios labiau atostogoms tinka, nei darbui
Ačiū , labai gražu
zuzanele, galėjai įdėt nuotraukytę savo knygelių
Sveikos
Aš jau iš po didžiojo maratono
. Nesibaigė jis visai, bet jau artėja darbų pabaigos
Taigi, ketvirtadienį atviktoriniavome "Nesu gudresnis už trečioką", o šiandien lankėmės "Rūtos" saldainių fabrike
. Pavargau nerealiai.
Šventė su tėveliais įvyko
. Vaikai sakė, jog jiems labai patiko. Tėveliams taip pat. Tikiuosi, jog vaikiukai taip nesakė vien iš gailesčio mokytojai
Truputį per ilgai užsitęsė - o tai, tikriausiai viską ir sugadino, nes vaikai pabaigoje buvo jau triukšmingi (švelniai pasakyta
)
Na viską surašiau ir nusiunčiau į paštą. Jie kas neaišku - klauskite drąsiai. Minčių ir pasiūlymų tai pat laukiu, nes norėčiau tokias šventes organizuoti po visų trimestrų
.
Taigi, ketvirtadienį atviktoriniavome "Nesu gudresnis už trečioką", o šiandien lankėmės "Rūtos" saldainių fabrike
Truputį per ilgai užsitęsė - o tai, tikriausiai viską ir sugadino, nes vaikai pabaigoje buvo jau triukšmingi (švelniai pasakyta
Na viską surašiau ir nusiunčiau į paštą. Jie kas neaišku - klauskite drąsiai. Minčių ir pasiūlymų tai pat laukiu, nes norėčiau tokias šventes organizuoti po visų trimestrų
Pagaliau viskas praėjo. Vaidinimas pavyko šauniai, tėvai labai patenkinti, po to pasidengėm stalus ir vyko vakaronė. Išsiskirstė pilni emocijų. Taigi, prasideda atostogos.
O jums į mokyklą nereikės eit? Mes tai žygiuosim kasdien
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 17, 20:57)
Viena knygelė liko darbe. Kai nufotografuosiu, būtinai įdėsiu. Nespėjau
QUOTE(vai2 @ 2010 12 17, 21:47)
Mes eisim kasdien
QUOTE(rutagra @ 2010 12 17, 20:29)
Sveikos
. Nesibaigė jis visai, bet jau artėja darbų pabaigos
. Pavargau nerealiai.
. Vaikai sakė, jog jiems labai patiko. Tėveliams taip pat. Tikiuosi, jog vaikiukai taip nesakė vien iš gailesčio mokytojai
)
.
Nerealiai patiko
Tik neviską supratau
O užduotis pati galvojai ar vaikai surinko?
Apskritai tai puikus darbas
Mes atostogausim tik nuo 22. nes jau turėjom papildomų savaitę. Eit tikrai reikės
[quote=agė-melagė,2010 12 17, 21:53]
Nerealiai patiko
susižavėjau
Tik neviską supratau
gal reikėtų ir scenarijaus. Na ar vedančiojo kalbos. Nes be paaiškinimo
pavyzdžiui nesupratau 16 skaidrės
Kokia ta 16 skaidrė?
Matot, aš esu labiau improvizatorė. Nepatinka man surežisuotos kalbos
.
Vienas vaikai sugalvojo, kitas - pati. Stengiausi kiek galima daugiau įjungti į pasiruošimą vaikus. Buvo sunku, tačiau manau, kad kitas kartas bus žymiai lengvesnis ir sėkmingesnis.
Nerealiai patiko
Tik neviską supratau
Kokia ta 16 skaidrė?
Vienas vaikai sugalvojo, kitas - pati. Stengiausi kiek galima daugiau įjungti į pasiruošimą vaikus. Buvo sunku, tačiau manau, kad kitas kartas bus žymiai lengvesnis ir sėkmingesnis.
[quote=rutagra,2010 12 17, 22:05]
Nerealiai patiko
susižavėjau
Tik neviską supratau
gal reikėtų ir scenarijaus. Na ar vedančiojo kalbos. Nes be paaiškinimo
pavyzdžiui nesupratau 16 skaidrės
Kokia ta 16 skaidrė?
.

[/quote]
SAUNUOLE
PUIKIAI SUGALVOTA
Nerealiai patiko
Tik neviską supratau
Kokia ta 16 skaidrė?
[/quote]
SAUNUOLE
QUOTE(vai2 @ 2010 12 17, 20:47)
Į mokyklą eisim kasdien, bet kai vaikų nėra, tai ramiai galim atvarkyti popieriukus.