Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

Aš ir išleidau vaikus atostogų. Įteikia kiekvienam po knygelę, kurią padariau iš bendros kurtos kalėdinės pasakos (Pasinaudojau kažkurios iš jūsų idėja- kūrėm pasaką, piešė iliustracijas, knygelė keliavo pas vaikus. Paskui aš surinkau kompiuteriu, sudėjau iliustracijas ir įrišau. Gavosi thumbup.gif ) Vaikai buvo labai nustebinti ir nesitikėjo tokio rezultato mirksiukas.gif O aš džiaugiuosi, kad tėveliai prisidėjo ir gavosi puiki dovana Kalėdų proga thumbup.gif

Dabar laukia ramios trys savaitės thumbup.gif Aišku, į mokyklą kulniuosim visas dienas. Na gal kokią dieną ir gausim išeiginę, bet tik vieną ar dvi. Tokia jau pas mus tvarka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 12 17, 16:36)
laba,
jau senokai uzsukus buvau... net perskaityt visko nespeju  blush2.gif
paskaiciau, kad atostogausit, tai i pasta nusiunciau pora nuorodu, kurios labiau atostogoms tinka, nei darbui  4u.gif

Ačiū , labai gražu biggrin.gif

zuzanele, galėjai įdėt nuotraukytę savo knygelių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Aš jau iš po didžiojo maratono rolleyes.gif . Nesibaigė jis visai, bet jau artėja darbų pabaigos thumbup.gif
Taigi, ketvirtadienį atviktoriniavome "Nesu gudresnis už trečioką", o šiandien lankėmės "Rūtos" saldainių fabrike doh.gif . Pavargau nerealiai.
Šventė su tėveliais įvyko ax.gif ax.gif . Vaikai sakė, jog jiems labai patiko. Tėveliams taip pat. Tikiuosi, jog vaikiukai taip nesakė vien iš gailesčio mokytojai biggrin.gif
Truputį per ilgai užsitęsė - o tai, tikriausiai viską ir sugadino, nes vaikai pabaigoje buvo jau triukšmingi (švelniai pasakyta verysad.gif )
Na viską surašiau ir nusiunčiau į paštą. Jie kas neaišku - klauskite drąsiai. Minčių ir pasiūlymų tai pat laukiu, nes norėčiau tokias šventes organizuoti po visų trimestrų ax.gif .
Atsakyti
Pagaliau viskas praėjo. Vaidinimas pavyko šauniai, tėvai labai patenkinti, po to pasidengėm stalus ir vyko vakaronė. Išsiskirstė pilni emocijų. Taigi, prasideda atostogos.
Atsakyti
O jums į mokyklą nereikės eit? Mes tai žygiuosim kasdien verysad.gif
Atsakyti
Galvojau pasiimti mamadienius kitą savaitę, bet trečiadienį jau direktorius iškvietė į pasisėdėjimą. Vadinasi reiks eiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 17, 20:57)

zuzanele, galėjai įdėt nuotraukytę savo knygelių mirksiukas.gif

Viena knygelė liko darbe. Kai nufotografuosiu, būtinai įdėsiu. Nespėjau mirksiukas.gif

QUOTE(vai2 @ 2010 12 17, 21:47)

Mes eisim kasdien verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2010 12 17, 20:29)
Sveikos  bigsmile.gif
Aš jau iš po didžiojo maratono  rolleyes.gif . Nesibaigė jis visai, bet jau artėja darbų pabaigos  thumbup.gif
Taigi, ketvirtadienį atviktoriniavome "Nesu gudresnis už trečioką", o šiandien lankėmės "Rūtos" saldainių fabrike  doh.gif . Pavargau nerealiai.
Šventė su tėveliais įvyko  ax.gif  ax.gif . Vaikai sakė, jog jiems labai patiko. Tėveliams taip pat. Tikiuosi, jog vaikiukai taip nesakė vien iš gailesčio mokytojai  biggrin.gif
Truputį per ilgai užsitęsė - o tai, tikriausiai viską  ir sugadino, nes vaikai pabaigoje buvo jau triukšmingi (švelniai pasakyta  verysad.gif )
Na viską surašiau ir nusiunčiau į paštą. Jie kas neaišku - klauskite drąsiai. Minčių ir pasiūlymų tai pat laukiu, nes norėčiau tokias šventes organizuoti po visų trimestrų  ax.gif .

Nerealiai patiko thumbup.gif thumbup.gif susižavėjau
Tik neviską supratau blush2.gif gal reikėtų ir scenarijaus. Na ar vedančiojo kalbos. Nes be paaiškinimo ax.gif pavyzdžiui nesupratau 16 skaidrės g.gif
O užduotis pati galvojai ar vaikai surinko?
Apskritai tai puikus darbas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes atostogausim tik nuo 22. nes jau turėjom papildomų savaitę. Eit tikrai reikės
Atsakyti
smile.gif Ir aš jau po šventės... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Turėjom ,,Svirpliukų" koncertą. Labai graži programa.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Trys ramios savaitėlės........
Atsakyti
[quote=agė-melagė,2010 12 17, 21:53]
Tik neviską supratau blush2.gif gal reikėtų ir scenarijaus. Na ar vedančiojo kalbos. Nes be paaiškinimo ax.gif pavyzdžiui nesupratau 16 skaidrės g.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kokia ta 16 skaidrė? blush2.gif
Matot, aš esu labiau improvizatorė. Nepatinka man surežisuotos kalbos ax.gif.
Vienas vaikai sugalvojo, kitas - pati. Stengiausi kiek galima daugiau įjungti į pasiruošimą vaikus. Buvo sunku, tačiau manau, kad kitas kartas bus žymiai lengvesnis ir sėkmingesnis. smile.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=rutagra,2010 12 17, 22:05]
[quote=agė-melagė,2010 12 17, 21:53]
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kokia ta 16 skaidrė? blush2.gif
Matot, aš esu labiau improvizatorė. Nepatinka man surežisuotos kalbos ax.gif.
Vienas vaikai sugalvojo, kitas - pati. Stengiausi kiek galima daugiau įjungti į pasiruošimą vaikus. Buvo sunku, tačiau manau, kad kitas kartas bus žymiai lengvesnis ir sėkmingesnis. smile.gif smile.gif
[/quote]

SAUNUOLE 4u.gif PUIKIAI SUGALVOTA
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2010 12 17, 20:47)

Į mokyklą eisim kasdien, bet kai vaikų nėra, tai ramiai galim atvarkyti popieriukus.
Atsakyti