Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

Matot, aš esu labiau improvizatorė. Nepatinka man surežisuotos kalbos ax.gif.
Vienas vaikai sugalvojo, kitas - pati. Stengiausi kiek galima daugiau įjungti į pasiruošimą vaikus. Buvo sunku, tačiau manau, kad kitas kartas bus žymiai lengvesnis ir sėkmingesnis. smile.gif smile.gif
[/quote]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nepakartojama bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Labai patiko tavo idėja, nors pasižadėjau tėvų nekviest į mokyklą ir neorganizuot jiems nieko papildomai, bet dabar manau, kad reiktų kažką pritaikius savo klasėje, sukviest į kokią nors šventę biggrin.gif
Ačiū, kad pasidalinai savo lobiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O dar jeigu plačiau papasakotum kaip viskas vyko, tai būtų išvis nerealu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2010 12 17, 22:05)
Kokia ta 16 skaidrė?  blush2.gif 
Matot, aš esu labiau improvizatorė. Nepatinka man surežisuotos kalbos ax.gif.
Vienas vaikai sugalvojo, kitas - pati. Stengiausi kiek galima daugiau įjungti į pasiruošimą vaikus. Buvo sunku, tačiau manau, kad kitas kartas bus žymiai lengvesnis ir sėkmingesnis. smile.gif  smile.gif

Aš tikrai nuoširdžiai žaviuosi šituo darbu. Ir man patinka tokie kūrybingi žmogeliai kaip tu 4u.gif Bet tikrai nesupratau tos 16 skaidrės. Improvizacijos improvizacijom, bet kai prieš tave be mokinių dar ir jų tėveliai norisi kad viskas tau pačiai būtų aišku. Gal aš ir neteisi, bet tokia jau esu. Jei nesunku parašykit koks klausimas ir atsakymas šitos užduoties. Čia klausimas kaip jiems persikelti per upę? O kodėl toks atsakymas? blush2.gif
Va ta 16 skaidrė
Per upę turi persikelti
Edvinas (30 kg), Rugilė (30 kg)
ir Denas (60 kg). Jie rado valtį
su užrašu
Ne daugiau kaip 60 kg!

jos atsakymas ER, E, D,R,RE
Aš tikrai nesikabinėju verysad.gif verysad.gif verysad.gif nedašyla man ir tiek doh.gif

Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2010 12 18, 09:01)
Tikrai labai patiko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . O dar jeigu plačiau papasakotum kaip viskas vyko, tai būtų išvis nerealu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 18, 15:00)

Va ta 16 skaidrė
Per upę turi persikelti
Edvinas (30 kg), Rugilė (30 kg)
ir Denas (60 kg). Jie rado valtį
su užrašu
Ne daugiau kaip 60 kg!

jos atsakymas  ER, E, D,R,RE
Aš tikrai nesikabinėju  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nedašyla man ir tiek doh.gif

Man tai čia viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 18, 14:05)
Man tai čia viskas aišku 4u.gif

blush2.gif doh.gif blink.gif tik db supratau, kad čia vaikų pirmosios raidės porom surašytos , kuris su kuriuo keliasi per upę. Ką reiškia šeštadieniais dirb. Visai nukvaksiu
Mes šiandien dirbom vietoj Kūčių, visai iškvaišim prieš išorės auditą. Galva sprogsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 18 gruodžio 2010 - 13:10
O kaip jūs vedate papildomo ugdymo būrelį? Kaip jame su uždaviniais ir užbaigimu? Ar yra koks reglamentavimas pap. ugd. užsiėmime. Aš ilgokai nedirbau, o savam kolektyve dabar visko klausinėdama jaučiuosi nekaip blush2.gif O išorės auditas eis visur ir į pamokas, ir į papildomą, ir į klasės valandėles... Šiandien mane lb nugąsdino, nežinau, ką sau maniau apie auditą anksčiau, bet nuo dabar manau, kad tai per didelis emocinis krūvis mokytojui ax.gif
Atsakyti
Labutis, rutagra tikra šaunuolė, labai patiko jūsų darbas trečiokams thumbup.gif
Aš radau ir išsiunčiau apie Betliejaus žvaigždę.
Mielosios, paaiškinkit, ar mums priklauso mamadieniai, direktorės klausiau, sakė, kad nepriklauso g.gif kitas valandų skaičiavimas ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 18 gruodžio 2010 - 17:03
QUOTE(ninkute @ 2010 12 17, 20:34)
Pagaliau viskas praėjo. Vaidinimas pavyko šauniai,  tėvai labai patenkinti, po to pasidengėm stalus ir vyko vakaronė. Išsiskirstė pilni emocijų. Taigi, prasideda atostogos.

Sveikos gyvos.
Kaip jums šaunu, kad jau atostogausit. O mes dar kitą savaitę tris dienas dirbam su vaikais. Atostogaujam tik nuo 23 d.
Rutagra, peržiūrėjau tavo renginį ir pagalvojau g.gif - protingi trečiokai. Man reiktų palengvinti klausimus, nes kitaip ax.gif Bet už tokį darbą mokytojai - medalis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 18, 13:08)
blush2.gif    doh.gif  blink.gif  tik db supratau, kad čia vaikų pirmosios raidės porom surašytos , kuris su kuriuo keliasi per upę. Ką reiškia šeštadieniais dirb. Visai nukvaksiu
Mes šiandien dirbom vietoj Kūčių, visai iškvaišim prieš išorės auditą. Galva sprogsta

Kada jūsų laukia išorės auditas? Pas mus gegužį ir tai baigiu nukvakti. Nervas ima ne tas žodis.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 12 18, 21:55)
Kada jūsų laukia išorės auditas? Pas mus gegužį ir tai baigiu nukvakti. Nervas ima ne tas žodis.

Pas mus anksčiau - kovo vidury. Šiandien buvo vienas iš audito grupių vadovų atvažiavęs, viską gražiai nupasakojo, kad nėr ko bijot irt.t Bet man nuo to nei kiek nelengviau. Atrodo norisi, kuo geresnes pamokas parodyt, tikrai moku dirbt, bet aišku, kad visoms 5 pamokoms nepasiruoši, kad jos būtų parodomosios, o eis į bet kurias pasirinktinai, tai viskas tuo ir pasakyta. Vis tiek žmonės stipresni kažkurioj srity, o ne visose, jei pataikys į tavo stipriąsias pamokas valio, o jei ne...
Iš darbo neišmes, bet...
Atsakyti

Aš tikrai nesikabinėju verysad.gif verysad.gif verysad.gif nedašyla man ir tiek doh.gif

[/quote]
Sveikutės,
labai smagu jog, jums patiko thumbup.gif
Man net mintis nekilo, jog galėtum kabinėtis biggrin.gif biggrin.gif . Tik nesupratau apie kokią užduotį kalbi, nes visas atrodė, dariau kiek galima suprantamiau. O šita - tikrai buvo koduota, nes per ilgas atsakymas nebūtų pasislėpęs ar būtų užsidengęs ant klausimo. Visose užduotyse aš naudojau savo klasės vaikų vardus - taip dar labiau juos įtraukdama ir motyvuodama. Ruošėmės šios užduoties atsakymą tėveliams pateikti vaizdžiai - t.y. Rugilė, Edvinas ir Denas būtų šį persikėlimą "suvaidinę".

Man mokykloje dėl šio renginio pasiūlė parašyti protokolą, tai jam reiks ir pačio scenarijaus doh.gif . taigi, po naujų metų teks prie to pasėdėti ir ,žinoma, viską jums atsiųsiu mirksiukas.gif

O dėl klausimų sunkumo - taip. Buvo sunku. Ne visiems moksleiviams įkandama . Bet vaikai labai susidomėję gilinosi. Sutarėme, jog tėsime tėvelių tardymą biggrin.gif , o klausimus rinksime viso trimestro metu. Pasidarysime dėžutę ir į ją mesime pamokoje sugalvotus klausimus. Tikiuosi, jog dar labiau praktiškai įtrauksiu vaikus, kurie dėl mokslo teikiamos naudos abejojo. Ir , žinoma, kaip sakiau - keisiu pačią viktorinos struktūrą, pvz. tėvelių ir vaikų komandos.

O dabar - ilsėkimės thumbup.gif . Negaliu patikėti, kaip pasikeičia gyvenimas, kai sekmadienį nebereikia galvoti, ką veiksi pirmadienį ar visą savaitę, kaip praeis ekskursija, ateis kokia komisija, pavaduotoja ar pan..... verysad.gif

Negąsdinkite dėl audito verysad.gif - pas mus jis dar po dviejų metų, bet jau suprantu koks emocinis ir fizinis krūvis jus užgrius. Stenkitės bent jau švencių santa2.gif metų apie tai negalvoti newyear.gif 000054.gif 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 18, 23:07)
Pas mus anksčiau - kovo vidury. Šiandien buvo vienas iš audito grupių vadovų atvažiavęs, viską gražiai nupasakojo, kad nėr ko bijot irt.t Bet man nuo to nei kiek nelengviau. Atrodo norisi, kuo geresnes pamokas parodyt, tikrai moku dirbt, bet aišku, kad visoms 5 pamokoms nepasiruoši, kad jos būtų parodomosios, o eis į bet kurias pasirinktinai, tai viskas tuo ir pasakyta. Vis tiek žmonės stipresni kažkurioj srity, o ne visose, jei pataikys į tavo stipriąsias pamokas valio, o jei ne...
Iš darbo neišmes, bet...

tai pas mus panasiu laiku smile.gif mes auditoriu laukiam kovo gale. per atotogas sias taip pat laukiam kokio tai seminaro sia tema. Nu nemalonus tai dalykas doh.gif Visa savaite visas pamokas vistiek sedi kaip ant adatu-ateis...neateis.
Atsakyti