Aš tikrai nesikabinėju

nedašyla man ir tiek
[/quote]
Sveikutės,
labai smagu jog, jums patiko
Man net mintis nekilo, jog galėtum kabinėtis

. Tik nesupratau apie kokią užduotį kalbi, nes visas atrodė, dariau kiek galima suprantamiau. O šita - tikrai buvo koduota, nes per ilgas atsakymas nebūtų pasislėpęs ar būtų užsidengęs ant klausimo. Visose užduotyse aš naudojau savo klasės vaikų vardus - taip dar labiau juos įtraukdama ir motyvuodama. Ruošėmės šios užduoties atsakymą tėveliams pateikti vaizdžiai - t.y. Rugilė, Edvinas ir Denas būtų šį persikėlimą "suvaidinę".
Man mokykloje dėl šio renginio pasiūlė parašyti protokolą, tai jam reiks ir pačio scenarijaus

. taigi, po naujų metų teks prie to pasėdėti ir ,žinoma, viską jums atsiųsiu
O dėl klausimų sunkumo - taip. Buvo sunku. Ne visiems moksleiviams įkandama . Bet vaikai labai susidomėję gilinosi. Sutarėme, jog tėsime tėvelių tardymą

, o klausimus rinksime viso trimestro metu. Pasidarysime dėžutę ir į ją mesime pamokoje sugalvotus klausimus. Tikiuosi, jog dar labiau praktiškai įtrauksiu vaikus, kurie dėl mokslo teikiamos naudos abejojo. Ir , žinoma, kaip sakiau - keisiu pačią viktorinos struktūrą, pvz. tėvelių ir vaikų komandos.
O dabar - ilsėkimės

. Negaliu patikėti, kaip pasikeičia gyvenimas, kai sekmadienį nebereikia galvoti, ką veiksi pirmadienį ar visą savaitę, kaip praeis ekskursija, ateis kokia komisija, pavaduotoja ar pan.....
Negąsdinkite dėl audito

- pas mus jis dar po dviejų metų, bet jau suprantu koks emocinis ir fizinis krūvis jus užgrius. Stenkitės bent jau švencių

metų apie tai negalvoti