Labas vakaras. Ieškojau, kaip atrodo Ponomariovienės Lietuvių kalbos užduočių knygelės viršelis, o radau PRADINUKIŲ forumą. Tai man pasisekė. Aš taip pat pradinukė ir norėčiau paprašyti priimti į savo būrelį. Mokytojauju jau daugiau nei dešimt metų (nors dar dvidešimt nepraėjo). Šiuo metu mokau ketvirtokus. Turiu vaikų ir su spec. poreikiais. Dirbdama su jais naudoju žemesnių klasių vadovėlius ir pratybas. Labai jau norėčiau ir aš į tą paslaptingą lobių skrynelę gauti leidimą, bet kaip sakoma - reikia užsitarnauti. Šiuo metu aš ne tik dirbu, bet ir studijuoju - be galo esu užimta trūksta laiko. Tikiuosi, kad nesupyksite, kad kol kas šiais metais nebyliai bendrausiu. Turiu nemažai prisikaupusi skanuotų knygelių, pratybų sąsiuvinių. Jais galėsiu pasidalinti. Na autoriai šitų knygelių tikiuosi labai nesupyks, kad dalį jų duonos atimam, bet juk eilinis mokytojas kasmet negali sau leisti nupirkti tokios galybės besikeičiančių pratybų sąsiuvinių, juk ir ne visko jam reikia, tik dalies iš ten, dalies iš šen.
Na truputį autoriams ir pasiteisinsiu: galima mus mokytojus kartais ir kaip reklamos agentais pavadinti, nes renkamės pratybų sąsiuvinius ir prašome tėvų, kad juos nupirktų savo vaikams. Patikusius pratybų sąsiuvinius perkame gausiai.
Galėsiu darbų atsiųsti, bet pokalbiams nelabai turiu laiko. Tikiuosi supratimo. Kitais mokslo metais tikriausiai pasitaisysiu, jei sėkmingai baigsiu mokslus.
Papildyta:Kažkuriame puslapyje mačiau, kad kolegės ieškojo pasakojimo apie 4 žvakes. Tai turiu net pateiktį. Nusiųsiu ir ją į nurodytą el. paštą: pradinukeirmama@gmail.com
Nežinau, turite jau tokią, ar ne - labai jau daug vartyti ir lėtai puslapiai verčiasi, o laikas akyse tirpsta. Jei pasikartosiu, tai galima bus ištrinti mano siuntinį.