Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

smile.gif Jaučiasi, kad nebedirbam rimtai... Pradinukės tampa kulinarėm, o mūsų skyrelis - kulinariniu... biggrin.gif

Gerai, kad sugebam atsipalaiduoti... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as jau irgi po visų švenčių mokykloje. Atrodo, viskas pavyko. Svarbiausia, kad vaikai visi buvo, nereikėjo nieko keisti. labai stengėsi;)
Dabar tikrai galėsiu atsipūsti, bent jau popierėlius susitvarkyti.
O mūsų kampelis jau tikrai darosi šventiškas, "pakvipo" kepiniais.
Skaičiau jūsų parašymus apie auditą. Man jis jau praeity. Per atostogas paieškosiu kas dar liko iš popierėlių, jei dar rasiu -įdėsiu paštan. Gal pravers.
Tikrai nemalonus dalykas, kalba jie gražiai, bet mokytojui savaitė išbraukta iš gyvenimo...Stresas nerealus. Mes net nežinojom, kad reikia vesti parodomąsias pamokas, vedėm parengtas dalykiškai, be jokių įmantrybių ir nieko. Jie ten prirašo visko. Bet kliūna beveik visiems , nebuvo tobulybių. Tad nusiraminkit, saugokit save, nieko nepakeisit. Kaip dirbot, taip ir dirbkit, tada ramiau jausitės kai stebi. O dabar ramių ateinančių švenčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonele: 20 gruodžio 2010 - 22:02
QUOTE(nonele @ 2010 12 20, 23:00)
Skaičiau jūsų parašymus apie auditą. Man jis jau praeity. Per atostogas paieškosiu kas dar liko iš popierėlių, jei dar rasiu -įdėsiu paštan. Gal pravers.
Tikrai nemalonus dalykas, kalba jie gražiai, bet mokytojui savaitė išbraukta iš gyvenimo...Stresas nerealus. Mes net nežinojom, kad reikia vesti parodomąsias pamokas, vedėm parengtas dalykiškai, be jokių įmantrybių ir nieko. Jie ten prirašo visko. Bet kliūna beveik visiems , nebuvo tobulybių. Tad nusiraminkit, saugokit save, nieko nepakeisit. Kaip dirbot, taip ir dirbkit, tada ramiau jausitės kai stebi. O dabar ramių ateinančių švenčių.

Labutis. Lauksiu siuntinuko pašte. Gera jausti jūsų visų buvimą greta. Ir jums gražių, ramių švenčių
Atsakyti
valio 4u.gif ir as jau galiu atsipusti - siandien atsventem 4u.gif Ryt dar dirbam, bet jau jauciusi atsipuuutuuuusiiiii thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nonele @ 2010 12 20, 23:00)
Sveikutes,
as jau irgi po visų švenčių mokykloje. Atrodo, viskas pavyko. Svarbiausia, kad vaikai visi buvo, nereikėjo nieko keisti. labai stengėsi;)
Dabar tikrai galėsiu atsipūsti, bent jau popierėlius susitvarkyti.
O mūsų kampelis jau tikrai darosi šventiškas, "pakvipo" kepiniais.

kelias pamokas stebejo? Ir ka jie priraso, ka labiausiai akcentuoja? Nu labai viskas rupi
Atsakyti
Ką tik išsikepiau su dukra pagal čia duotą receptą imbierinių sausainiukų, dekoravom kaip išmanėm, dabar džiūsta dekoras biggrin.gif
Patiko, kad gavosi minkšti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 gruodžio 2010 - 17:31
Nusiraminkit kolegės dėl audito. Nėra jau taip baisu, kaip atrodo. Aišku, pamokas stebės, po to įvertins pliusais ir minusais. Pas mane buvo 5-iose pamokose, bet viskas išgyvenama. Įdomiausia, tai vienoje pamokoje gal neturėjo ko pasakyti, tai užkliuvo, kad du vaikai liko neįvertinti už aktyvumą ir vieną žodį negerai sukirčiavau aiškindama naują temą. Ramiai laukite švenčių, o jei reikės pagalbos dėl audito, tai rašykit.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 21, 18:31)
Ką tik išsikepiau su dukra pagal čia duotą receptą imbierinių sausainiukų, dekoravom kaip išmanėm, dabar džiūsta dekoras biggrin.gif
Patiko, kad gavosi minkšti thumbup.gif

Tai tada reikės ir pačiai bandyt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, ačiū už šaunius receptus, tiek grožio pridėjot thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Ieškojau, kaip atrodo Ponomariovienės „Lietuvių kalbos užduočių knygelės“ viršelis, o radau PRADINUKIŲ forumą. Tai man pasisekė. Aš taip pat „pradinukė“ ir norėčiau paprašyti priimti į savo būrelį. Mokytojauju jau daugiau nei dešimt metų (nors dar dvidešimt nepraėjo). Šiuo metu mokau ketvirtokus. Turiu vaikų ir su spec. poreikiais. Dirbdama su jais naudoju žemesnių klasių vadovėlius ir pratybas. Labai jau norėčiau ir aš į tą paslaptingą lobių skrynelę gauti leidimą, bet kaip sakoma - reikia užsitarnauti. Šiuo metu aš ne tik dirbu, bet ir studijuoju - be galo esu užimta trūksta laiko. Tikiuosi, kad nesupyksite, kad kol kas šiais metais nebyliai bendrausiu. Turiu nemažai prisikaupusi skanuotų knygelių, pratybų sąsiuvinių. Jais galėsiu pasidalinti. Na autoriai šitų knygelių tikiuosi labai nesupyks, kad dalį jų duonos atimam, bet juk eilinis mokytojas kasmet negali sau leisti nupirkti tokios galybės besikeičiančių pratybų sąsiuvinių, juk ir ne visko jam reikia, tik dalies iš ten, dalies iš šen. blush2.gif
Na truputį autoriams ir pasiteisinsiu: galima mus mokytojus kartais ir kaip reklamos agentais pavadinti, nes renkamės pratybų sąsiuvinius ir prašome tėvų, kad juos nupirktų savo vaikams. Patikusius pratybų sąsiuvinius perkame gausiai.

Galėsiu darbų atsiųsti, bet pokalbiams nelabai turiu laiko. Tikiuosi supratimo. Kitais mokslo metais tikriausiai pasitaisysiu, jei sėkmingai baigsiu mokslus. 4u.gif
Papildyta:
Kažkuriame puslapyje mačiau, kad kolegės ieškojo pasakojimo apie 4 žvakes. Tai turiu net pateiktį. Nusiųsiu ir ją į nurodytą el. paštą: pradinukeirmama@gmail.com
Nežinau, turite jau tokią, ar ne - labai jau daug vartyti ir lėtai puslapiai verčiasi, o laikas akyse tirpsta. Jei pasikartosiu, tai galima bus ištrinti mano siuntinį.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2010 12 21, 23:05)
Labas vakaras. Ieškojau, kaip atrodo Ponomariovienės „Lietuvių kalbos užduočių knygelės“ viršelis, o radau PRADINUKIŲ forumą. Tai man pasisekė. Aš taip pat „pradinukė“ ir norėčiau paprašyti priimti į savo būrelį. Mokytojauju jau daugiau nei dešimt metų (nors dar dvidešimt nepraėjo). Šiuo metu mokau ketvirtokus. Turiu vaikų ir su spec. poreikiais. Dirbdama su jais naudoju žemesnių klasių vadovėlius ir pratybas. Labai jau norėčiau ir aš į tą paslaptingą lobių skrynelę gauti leidimą, bet kaip sakoma - reikia užsitarnauti. Šiuo metu aš ne tik dirbu, bet ir studijuoju - be galo esu užimta trūksta laiko. Tikiuosi, kad nesupyksite, kad kol kas šiais metais nebyliai bendrausiu. Turiu nemažai prisikaupusi skanuotų knygelių, pratybų sąsiuvinių. Jais galėsiu pasidalinti. Na autoriai šitų knygelių tikiuosi labai nesupyks, kad dalį jų duonos atimam, bet juk eilinis mokytojas kasmet negali sau leisti nupirkti tokios galybės besikeičiančių pratybų sąsiuvinių, juk ir ne visko jam reikia, tik dalies iš ten, dalies iš šen.   blush2.gif
Na truputį autoriams ir pasiteisinsiu: galima mus mokytojus kartais ir kaip reklamos agentais pavadinti, nes renkamės pratybų sąsiuvinius ir prašome tėvų, kad juos nupirktų savo vaikams. Patikusius pratybų sąsiuvinius perkame gausiai.

Galėsiu darbų atsiųsti, bet pokalbiams nelabai turiu laiko. Tikiuosi supratimo. Kitais mokslo metais tikriausiai pasitaisysiu, jei sėkmingai baigsiu mokslus.  4u.gif
Papildyta:
Kažkuriame puslapyje mačiau, kad kolegės ieškojo pasakojimo apie 4 žvakes. Tai turiu net pateiktį. Nusiųsiu ir ją į nurodytą el. paštą: pradinukeirmama@gmail.com
Nežinau, turite jau tokią, ar ne - labai jau daug vartyti ir lėtai puslapiai verčiasi, o laikas akyse tirpsta. Jei pasikartosiu, tai galima bus ištrinti mano siuntinį.

Labai šaunu Snaudale 4u.gif
Tik siųsti reikia adresu pradinukeirmama1@gmail.com

O mums tik rytoj paskutinė diena mokykloje su vaikais. Tai tik po darbo pradėsim kepti skanumynus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 21 gruodžio 2010 - 22:15
QUOTE(b.s @ 2010 12 22, 00:14)
Labai šaunu Snaudale 4u.gif
Tik siųsti reikia adresu pradinukeirmama1@gmail.com

O mums tik rytoj paskutinė diena mokykloje su vaikais. Tai tik po darbo pradėsim kepti skanumynus.

Ačiū, kad pataisėt, o tai būčiau ne ten nusiuntus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2010 12 22, 00:20)
Ačiū, kad pataisėt, o tai būčiau ne ten nusiuntus.  4u.gif

Na man taip pat dar rytoj renginys. Bandau kelti darbus į el. paštą, bet labai jau lėtai kelia verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2010 12 22, 00:45)
Na man taip pat dar rytoj renginys. Bandau kelti darbus į el. paštą, bet labai jau lėtai kelia  verysad.gif

Kad taip lėtai darbas vyksta, tai gailėdama laiko geriau prieš keldama atsiklausiu, ar tokių darbų reikia. Ar reikia matematikos pratybų sąsiuvinio „Riešutas“ 2 klasei Nr.1 ir Nr.2 ?
Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2010 12 22, 00:48)
Na man taip pat dar rytoj renginys. Bandau kelti darbus į el. paštą, bet labai jau lėtai kelia  verysad.gif

Papildyta:

Kad taip lėtai darbas vyksta, tai gailėdama laiko geriau prieš keldama atsiklausiu, ar tokių darbų reikia. Ar reikia matematikos pratybų sąsiuvinio „Riešutas“ 2 klasei Nr.1 ir Nr.2 ?

Įkėliau „Kalbos ugdymo pratybų sąsiuvinis“ 3 dalis (naudoju vaikams su spec. poreikiais)
Atsakyti