Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(INEXS @ 2010 11 30, 21:19)
Tai matau nieks neturit scenarijaus apie snieguole ir nykstukus blush2.gif , gaila, taip tingisi rasyt ta scenariju smile.gif

TURIU TURIU
TIK VADINASI BALTUOLĖ IR SEPTYNI NYKŠTUKAI KNYGOJE T.LORENČIENĖS. MES VAIDINAME IR DEKLAMUOJAME
jei tiks , galiu nuskanuot ir atsiųst, bet nežinau slaptažodžio ar ko ten reikia
bet matau, kad čia jau rytdienai atidėsim. Būsiu tik vakare prie kompo
bye1.gif
Atsakyti
Mes savo mokinių socialine pedagoge negąsdiname. Einame pas ją arba kviečiamės ją į savo veiklas, kai reikia patarimo, pagalbos. Ji labai dažnai dalyvauja pamokose, stebi vaikus, jų elgesį, dalyvauja individualiuose pokalbiuose su tėvais, kai yra aptarinėjami mokinių ugdymo(si) pasiekimai. Žodžiu, vyksta glaudus bendradarbiavimas siekiant padėti vaikui. Kitaip ir būti negali, nes socialinis pedagogas - vaiko advokatas, kuris padeda.

mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 30 lapkričio 2010 - 22:40
QUOTE(auglina @ 2010 11 30, 22:36)
Mes savo mokinių socialine pedagoge negąsdiname. Einame pas ją arba  kviečiamės ją  į savo veiklas, kai reikia patarimo, pagalbos.  Ji labai dažnai dalyvauja pamokose, stebi vaikus, jų elgesį, dalyvauja  individualiuose pokalbiuose su tėvais, kai yra  aptarinėjami mokinių ugdymo(si) pasiekimai. Žodžiu, vyksta glaudus bendradarbiavimas siekiant padėti vaikui. Kitaip ir būti negali, nes  socialinis pedagogas - vaiko advokatas, kuris  padeda.

mastau.gif

O kas padės mokytojui huh.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2010 12 01, 00:39)

thumbup.gif Visi galvoja tik apie vaikus - kaip jiems padėti, akip juos užimti... O kaip man tada pasiruošti kitai pamokai, jeigu aš su jais būsiu pertraukų metu ( ta prasme, žaisiu su jais arba veiklą jiems galvosiu). Juk reikia kažką ir ant lentos užrašyti, ir atsinešti iš mokytojų kambario įvairias bendras mokyklai priemones doh.gif Tam turėtų būti (čia aišku iš fantazijos srities) žmogus, užimantis vaikus pertraukų metu. Nu čia prifantazavau, nors užsienio šalyse ne viena mokytoja dirba su vaikais. Mokytoja moko, kita organizuoja nepamokinę veiklą, renginius, kita vėl kažką daro... Žodžiu, mums toli iki tokių dalykų.
Atsakyti
Sveikos pradinukes,
noriu jusu patarimo, o gal ir jums padesiu apsispresti del kaledinio vaidinimo 4u.gif
Siemet mokytoja sugalvojo vaidinimo tema pasaka arba animaciniu filmuku herojai,o pasiruosti jam turi visa seima, vaidinimas ir prisistatymas turi trukti apie 3minutes. Tevams si mintis visai patiko, tik va koki sscenariju pasirinkti, kad butu toks trumputis. Gal patartumet,buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorettta @ 2010 12 01, 09:46)
Sveikos pradinukes,
noriu jusu patarimo, o gal ir jums padesiu apsispresti del kaledinio vaidinimo 4u.gif
Siemet mokytoja sugalvojo vaidinimo tema pasaka arba animaciniu filmuku herojai,o pasiruosti jam turi visa seima, vaidinimas ir prisistatymas turi trukti apie 3minutes. Tevams si mintis visai patiko, tik va koki sscenariju pasirinkti, kad butu toks trumputis. Gal patartumet,buciau dekinga 4u.gif

Imituokite kokią nors linksmą vaikišką dainelę arba parsisiųskite kokio nors animacinio filmuko videoklipą ir sušoksite thumbup.gif
Atsakyti
Maniškiai vieną kartą per tris mokslo mėnesius mane nustebino - atėjau į klasę, o jie per pertrauką visi iki vieno sėdi suoluose ir žaidžia stalo žaidimus bigsmile.gif Buvau pakerėta. Iš tos laimės visiems įklijavau už drausmę lipdukus. Tai buvo laimės ir jiems biggrin.gif

O šiaip, mūsų maža mokykla, socialinio pedagogo nėra, verskis kaip išmanai. Kur pajudėt irgi vietos neperdaugiausia... Tai reikia kažką daryt, kad sutramdyt juos. Aš, kai pamatau, kad jau siuntai, tai sakau, "sėsk į suolą ir nusivalyk prakaitą". Pasėdi, pasėdi ir apsiramina. Tada susiranda ką veikti. Daugiau nebesiunta. Nes žino, kad kitas dar toks kartas ir neis į lauką cool.gif

Ai, tiesa, šiandien šoką man vienas įvarė. Išleidau į lauką. Jie ten bėgiojo, sušilo, suprakaitavo. Tai mano vienas bernužėlis kepurę nuo galvos nusiėmė, kad šlapią galvą pravėdint doh.gif Greit klasėn parsirado kai pamačiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 gruodžio 2010 - 15:53
QUOTE(agė-melagė @ 2010 11 30, 20:38)
kartais ekstremalioj situacijoj man praverčia tokia mintis "Aš - aptarnaujantis personalas"- tada giliai įkvepiu ir pasakau tooooooooookiai mamai Jūsų vaikas LABAI GERAS,  (pauzė, leidžiu suvirškint) bet jau charakteris , ar elgesys...
paskutinį kartą, tai tiko šitoks mano pabendravimas, bet nesu tikra, kad visada suveiks

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2010 12 01, 07:59)
thumbup.gif  Visi galvoja tik apie vaikus - kaip jiems padėti, akip juos užimti... O kaip man tada pasiruošti kitai pamokai, jeigu aš su jais būsiu pertraukų metu ( ta prasme, žaisiu su jais arba veiklą jiems galvosiu). Juk reikia kažką ir ant lentos užrašyti, ir atsinešti iš mokytojų kambario įvairias bendras mokyklai priemones  doh.gif  Tam turėtų būti (čia aišku iš fantazijos srities) žmogus, užimantis vaikus pertraukų metu. Nu čia prifantazavau, nors užsienio šalyse ne viena mokytoja dirba su vaikais. Mokytoja moko, kita organizuoja nepamokinę veiklą, renginius, kita vėl kažką daro... Žodžiu, mums toli iki tokių dalykų.

Visai nebūtina kartu su vaikais žaisti per pertraukas. Aš to tikrai nedarau. Vaikai patys sugeba organizuoti savo laisvalaikį. Reikia jiems tik šiek tiek padėti. Kiekvieną dieną mokiniai patys nusprendžia, ką jie veiks per pertrauką. Yra susitarimas, kad pasirinkta veikla vaikas užsiims visą pertrauką. Prieš pertrauką kiekvienas vaikas informuoja mane apie savo pasirinkimą ir tiek. Svarbu, kad kiekvienas būtų užsiėmęs kokia nors veikla. Šiandien per ilgąją pertrauką vieni žaidė kieme, kiti klasėje dėliojo dėliones, spalvino knygeles, žaidė stalo žaidimus, o aš bendravau su kolege. Taip organizuodama mokinių veiklą kiekvieną dieną ir aš turiu pertraukų. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2010 12 01, 00:39)

Pats sau turi padėti, nes niekas kitas to nepadarys. Ne todėl, kad nenorės, bet todėl, kad bus užsiėmęs padėdamas........ sau. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
gera vakara visoms cia dalyvaujancioms

kreipiuosi i b.s (09 15) - 4 klasė,nes suprantu ,kad ji dalyvauja sioje temoje
rasau viesai,be asmeniskumu,b.s,musu temoje tau jau uzdetas ignoras,todel prasau nesilankyti.turbut zinai,is kokios cia temos rasau

aatsiprasau kitu moteru uz trugdi
gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
schmoll.gif O čia tai geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssss
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 12 01, 19:28)
gera vakara visoms cia dalyvaujancioms

kreipiuosi i b.s (09 15) - 4 klasė,nes suprantu ,kad ji dalyvauja sioje temoje
rasau viesai,be asmeniskumu,b.s,musu temoje tau jau uzdetas ignoras,todel prasau nesilankyti.turbut zinai,is kokios cia temos rasau
aatsiprasau kitu moteru uz trugdi
gero vakaro visoms 4u.gif

joooooo unsure.gif nesupratau....
Atsakyti