Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

Intensyviai ruošiamės Kalėdoms, repetuojame, atliekame Advento nykštukų užduotėles. Šiandieną vaikus supažindinau su Kalėdų Senelio miestelio istorija, tai labai susidomėję žiūrėjo. Yra internetinis puslapis. Įmetu į paštą.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 12 01, 22:08)
Intensyviai ruošiamės Kalėdoms, repetuojame, atliekame Advento nykštukų užduotėles. Šiandieną vaikus supažindinau su Kalėdų Senelio miestelio istorija, tai labai susidomėję žiūrėjo. Yra internetinis puslapis. Įmetu į paštą.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kas gali paaiskinti man, nes as kai radau pradinukiu puslapi ir prisiregistravau. o tai kituose forumuose negalima jungtis pokalbiuose? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif As ka tik is darbo...... iudna, kad taip velai sad.gif. O smagu, nes siandien tevai susirinko ir laabai padejo papuosti klase biggrin.gif . Tikrai to nesitikejau prasydama ju pagalbos. Ryt ikelsiu kelias nuotraukas. Liko dar pabaigiamuju darbu, bet jau kaip nors su vaiku pagalba susisuksiu. O dabar reiks uzsiimt spektaklio repeticijom, vis kazkaip laiko nelikdavo.
Atsakyti
koleges, prasau , kas gali man paaiskinti, nes visiskai nieko nesuprantu. darosi neramu doh.gif
Atsakyti
taip seniai čia bebuvau, o jūs jau naują temą plepate biggrin.gif
Balbal, dideliausi sveikinimai 4u.gif Net pavydžiu tau. Tai gera buvo namie sėdėt su mažuoju, net 2 metus pagyvenau kaip žmogus, o ne kaip mokytoja lotuliukas.gif
Atitrūkau nuo pokalbių, nes kai įlindau į kolegių reklamuotus puslapius, taip ir visą savaitę neišlindau lotuliukas.gif Užtat idėjų kiek thumbup.gif
Jau turiu kuo langus puošt biggrin.gif Dar užduotį gavom - papuošt eglutę, tai su vaikais darom baltus kamuoliukus iš siūlų (ant baliono), bus gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 12 01, 20:18)

Ar nusikaltimas paklausti recepto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 12 01, 23:22)
Ar nusikaltimas paklausti recepto?  g.gif

AŠ TAI ČIA NENUSIMANAU, KUR ŠUO PAKASTAS blush2.gif BET TAS ĮSPĖJIMAS SKAMBĖJO KAŽKAIP blink.gif
NESUK SAU PLAUČIŲ GALBVOS JUK NENUSUKS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 01, 23:27)
AŠ TAI ČIA NENUSIMANAU, KUR ŠUO PAKASTAS blush2.gif BET TAS ĮSPĖJIMAS SKAMBĖJO KAŽKAIP  blink.gif 
NESUK SAU PLAUČIŲ GALBVOS JUK NENUSUKS mirksiukas.gif

kazkaip ir nebesinori ten uzsukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 12 01, 22:34)
kazkaip ir nebesinori ten uzsukti  verysad.gif

Nepergyvenk mirksiukas.gif

Ir nebeik ten mirksiukas.gif O kitą kartą būk atsargesnė- nežinai su kuo susiduri... Parašyk pirma, pasiklausk ar priims paplepėt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2010 12 01, 23:37)
Nepergyvenk  mirksiukas.gif

Ir nebeik ten  mirksiukas.gif  O kitą kartą būk atsargesnė- nežinai su kuo susiduri... Parašyk pirma, pasiklausk ar priims paplepėt...  ax.gif

aciu uz patarima, nes taip nuotaika sugedo, kad mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 12 01, 22:39)
aciu uz patarima, nes taip nuotaika sugedo, kad  mega_shok.gif

Juk ne visose temose yra bendraujama taip draugiškai kaip čia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti