Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas kruiziniuose laivuose

Ačiū 4u.gif
O į kokią vietą vietą jūs pretenduojat? 4u.gif pas mane anglų žinios, na kaip čia pasakius, buitinės biggrin.gif susišneku,bet netaisyklingai, tai tik į kokias kambarines ar valytojas ir galėčiau taikytis blush2.gif dar į duty free norėčiau,bet ten kiek skaičiau,per kitą agentūra reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 11 04, 22:54)
Ačiū 4u.gif
O į kokią vietą vietą jūs pretenduojat? 4u.gif pas mane anglų žinios, na kaip čia pasakius, buitinės biggrin.gif  susišneku,bet netaisyklingai, tai tik į kokias kambarines ar valytojas ir galėčiau taikytis blush2.gif  dar į duty free norėčiau,bet ten kiek skaičiau,per kitą agentūra reikia g.gif

Aš tai jau niekur nepretenduoju, jau mano karjera laivuose baigta bigsmile.gif

Duty Free reikia gerų anglų kalbos žinių ir patirties pardavimų srityje, ten atrankos gan rimtos, bet pozicija labai gera, nes nemažai laisvo laiko ir daug privalumų yra, alga gal nėra labai didelė, bet yra kitų privalumų, plius atostoginius moka thumbup.gif
Atsakyti
Ir kokie prisiminimai? turbūt patys geriausi? blush2.gif
O jei su anglų prasčiau,tai koks geriausias darbas būtų šiuo atveju? tikriausiai kambarinė g.gif
Papildyta:
O beje,kai žmonės eina dirbti beveik visai nemokėdami kalbos, kaip tada? kaip pokalbis? tikriausiai tokius ir atmeta kai yra geresnis pasirinkimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 11 05, 15:37)
Ir kokie prisiminimai? turbūt patys geriausi? blush2.gif
O jei su anglų prasčiau,tai koks geriausias darbas būtų šiuo atveju? tikriausiai kambarinė g.gif
Papildyta:
O beje,kai žmonės eina dirbti beveik visai nemokėdami kalbos, kaip tada? kaip pokalbis? tikriausiai tokius ir atmeta kai yra geresnis pasirinkimas g.gif

Dėl prisiminimų tikrai taip thumbup.gif Man labai patiko, galbūt todėl, kad turėjau nemažai laisvo laiko ir dienas leisdavau krante (dirbau barmene, vėliau parduotuvėse), tai galėjau leisti sau daug pramogų thumbup.gif

Taip, jei pozicija reikalaujanti gerų anglų kalbos žinių, o kandidatas kalba prastai, tai darbo negaus. Tiesiog tarpininkas (įmonė padedanti įsidarbinti) turi įvertinti jūsų anglų kalbos žinias ir patarti kokią poziciją rinktis. Kambarine sunku, tai fizinis darbas ir laisvo laiko nedaug, nes kai laivas bus krante teks dirbti - tvarkyti kambarius, taigi tos egzotikos maža. Su valytojais tas pats, sakė sunkus darbas ir mažai apmokamas, laisvo laiko mažoka.
Geriausios pozicijos padavėjai, baro padavėjai, barmenai, parduotuvės, kur ir algos geros ir laisvo laiko yra. Bet visos šios pozicijos bendravimas su klientais, taigi reikia suprasti ką jie sako ir sugebėti atsakyti. Plius į barą reikia išmanyti apie gėrimus, kokteilius. P
Šiaip dar nebloga pozicija į room service, nėra labai sunkus darbas ir arbatpinigių ten galima gauti, na panos nesiskųsdavo dirbusios šioje pozicijoje.

Jei turit kantrybės, tai galima vieną kontraktą važiuoti ir į žemesnę poziciją ir tuomet dirbti ir intensyviai mokintis kalbos - stengtis bendrauti su anglakalbiu personalu (britai, kanadiečiai, p. Afrika, austarlija ir t.t), o ne su tais kurie kalba prastai mirksiukas.gif Tokiu būdu kalbą galima išmokti greitai ir gerai, o tada jau pretenduoti į geresnę vietą 4u.gif
Atsakyti
Tai vat man pats didžiausias pliusas ir būtų kalbos tobulinimas, nes gyvenime labai jos prireikia. O jei labai viskas patiks,tai gal pavyktų jau sekantį kartą į geresnę poziciją 4u.gif
Ačiū jums labai už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 11 04, 22:54)
Ačiū 4u.gif
O į kokią vietą vietą jūs pretenduojat? 4u.gif pas mane anglų žinios, na kaip čia pasakius, buitinės biggrin.gif  susišneku,bet netaisyklingai, tai tik į kokias kambarines ar valytojas ir galėčiau taikytis blush2.gif  dar į duty free norėčiau,bet ten kiek skaičiau,per kitą agentūra reikia g.gif

Dėl kainos tai taip - įskaitant viską.

Aš tai pretenduoju į Jr. Assistant Waiter, nes neturiu patirties šioj sferoj.

Dėl kalbų, ypač šiuo metu - būtina. Kai kurios kruizų įmonės net nebesamdo zmoniu tik su anglų kalba. Prie anglų reikalinga ispanų, italų ar vokiečių ir pan. kalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OceanDeep: 12 lapkričio 2012 - 23:39
Sveikutes. Matau senei jau paskutinis pokalbis vyko o as tik dabar atsibudau ir labai susidomejau darbu kruiziniame laive. Gal patartumete kurios agenturos yra patikimos, kur galeciau kreiptis. Turiu patirties kaip waitress, anglu manau nebloga tikiuosi gauti bet koki darba, tiesiog norisi kazka pakeisti. Buciau labai dekinga
Atsakyti