Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moterys ištvertų be dėmesio? 2

QUOTE(LandL84 @ 2010 12 01, 15:19)
Svarbiausia yra pagarba, va jei jos nebeliktų tada reiktų sunerimti.
Aš esu iš tų moterų, kurias visokie nužiūrinėjimai, komplimentai, sparno rėžimas ir pan. labai erzina, atbaido, gąsdina. Tad kuo jų mažiau, tuo mano gyvenimo kokybė geresnė  smile.gif

Na va, labai teisingai. o cia kai kurios jau sneka kad as cia visas moteris puolu lotuliukas.gif

Man tokios temos priemimas asmeniskai sako tik viena - vagie kepure dega.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 01, 16:15)
1. Ir siame forume daugg matome tokiu, kurios to demesio netroksta ir yra pakankamai jam abejingos.

2. i tai kodel jis tokia tema sukure, kam jam to reikia ir t. t. - ....
Papildyta:
3. Na ir sakyk, kurk tema, pabazarinsim, apsikeisim nuomonemis.

1. Na, problema kaip ir isspresta. Atsakimai rasti. Turite ka nors pridurti?

2. Visi nuo to is pradeda: "sukuriau sia tema, nes..... "

3. Kol kas neturiu man rupimu klausimu, bet aciu uz pasiulyma. prireikus - pasinaudosiu.
Atsakyti
sukūriau temą vien tam kad sukurti. nes jums, mielos kompleksuotos ponios, neturi rūpėti KAM aš ją sukūriau.. biggrin.gif
įdomu ir kam čia daugiau to dėmesio reikia... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man sioje temoje kazkodel labai truksta Blondino Nr ###. Praktiskai - pasigedau. Noreciau paskaityti ka jis mano apie visa tai.
Atsakyti
Ar atkreipet demesi i Gordon diskutavimo strategija? Uz ji diskutuoja Ledine ir Juze. Siaip is salies idomu tai stebeti, strategas.

O labiausiai patinka jo poza, neva jis gudruolis, specialiai kirsina. Ziauriai vaikiakas ejimas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 12 01, 11:21)

Zinai kaip manau... kai moteris yra uzimta, tai is svetimu vyru jai tas demesys net neidomus.

Kodėl neįdomus? Visai įdomus gali būti. Man patinka tas netiesioginis dėmesys, apie kurį kaip tik žino mano vyras ir kuris nėra man tiesiogiai išreikštas, kai pvz jo draugai ar bendradarbiai kalbasi tarpusavy: "tu matei jo žmoną? Ne? Daug praradai" ir panašūs. Na kas dar gali būt smagiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 01, 16:54)
Ar atkreipet demesi i Gordon diskutavimo strategija? Uz ji diskutuoja Ledine ir Juze. Siaip is salies idomu tai stebeti, strategas.

O labiausiai patinka jo poza, neva jis gudruolis, specialiai kirsina. Ziauriai vaikiakas ejimas.

Nu argi as kirsinu. Pacios duksta del normalios temos.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 01, 18:16)
Nu argi as kirsinu. Pacios duksta del normalios temos.

Gordonai, as tik atkartoju jusu teiginius.

Siaip, ar praejusioje temoje buvo kalbama i tema?. Ten daugiau Ledines gulbes giesme buvo skirta vienatvei.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 12 01, 18:13)
Kodėl neįdomus? Visai įdomus gali būti. Man patinka tas netiesioginis dėmesys, apie kurį kaip tik žino mano vyras ir kuris nėra man tiesiogiai išreikštas, kai pvz jo draugai ar bendradarbiai kalbasi tarpusavy: "tu matei jo žmoną? Ne? Daug praradai" ir panašūs. Na kas dar gali būt smagiau?  biggrin.gif

Gal ne taip issireiskiau. ne "neidomus", o gal labiau "nera tikimasi"... kazkas tokio.. na, man taip pat patinka, kai mano draugas pasakoja savo draugu ispudzius apie mane.. Smagu.. Bet man tai siourprizas, nes nei as laukiu, nei as akcentuoju demesi i tai..
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 01, 17:21)
Gordonai, as tik atkartoju jusu teiginius.

Siaip, ar praejusioje temoje buvo kalbama i tema?. Ten daugiau Ledines gulbes giesme buvo skirta vienatvei.

Tai kad pacios ja ir domejotes - kodel be draugu, kodel be draugu...
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 01, 18:27)
Tai kad pacios ja ir domejotes - kodel be draugu, kodel be draugu...

Cia vadinsi dometis g.gif
Humoristas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 01, 17:31)
Cia vadinsi dometis  g.gif
Humoristas.

Juk klausinejot be perstojo, kodel be draugu, taram param, pacios tuo ir eskaluodamos ta diskusija.
Atsakyti