Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moterys ištvertų be dėmesio? 2

As tai neistverciau be demesio.... biggrin.gif Man patinka man skirtas demesys ir ivairios jo israiskos wub.gif aisku tai turi buti kokybiskas "reikalas", ne siaip.... ir jokiu budu ne izeidzianciai... nes pasitaiko juk ir tokio demesio... doh.gif
Atsakyti
Istvertu, bet demesys pamalonina sirdi smile.gif
Atsakyti
istvercaiu bet butu labai blogai blush2.gif man jo reikai jai as jo kartas nuo karto negaunu bunu pikta ir nelaiminga doh.gif
Atsakyti
Uztenka to demesio, vieno zvilgsnio uztenka, o kai ju 100 jau labai daug. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 12 kovo 2011 - 17:37
neištverčiau trubūt..reikia man to dėmesio, reikia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 13, 20:46)
neištverčiau trubūt..reikia man to dėmesio, reikia... biggrin.gif

Manau visoms moterims reikia demesio,bet...nebandant kito zmogaus "dusinti"...kokybe geriau nei kiekybe... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 13 kovo 2011 - 21:08
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 13, 21:05)
Manau visoms moterims reikia demesio,bet...nebandant kito zmogaus "dusinti"...kokybe geriau nei kiekybe... mirksiukas.gif

niekas apie "dusinimus" ir nekalba biggrin.gif bet pagalvojus, kad iš vis nebegaučiau dėmesio ir taip kokį mėnesį...neeee, tikrai neištverčiau doh.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 13, 22:06)
niekas apie "dusinimus" ir nekalba biggrin.gif bet pagalvojus, kad iš vis nebegaučiau dėmesio ir taip kokį mėnesį...neeee, tikrai neištverčiau  doh.gif  blink.gif  biggrin.gif

Jei visai ne...tai nafik jis man reikalingas...kadangi gaunu jo pakankamai,tai problemu nerasta...bet per daug nenoreciau(tai ir vadinu "dusinimu")... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 13, 22:29)
Jei visai ne...tai nafik jis man reikalingas...kadangi gaunu jo pakankamai,tai problemu nerasta...bet per daug nenoreciau(tai ir vadinu "dusinimu")... mirksiukas.gif

taip, per daug irgi negerai smile.gif

puiku kad gaunat, gaukit ir toliau, aš tik į temos klausimą atsakiau biggrin.gif
Atsakyti
Zinoma istvertu. Klausimas kitas. Ar vyrai istvertu su moterim negavusiom demesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 14, 01:19)
Zinoma istvertu. Klausimas kitas. Ar vyrai istvertu su moterim negavusiom demesio ax.gif

...ir ar jie ištvertų neparodydami joms dėmesio... hihihi.gif
Atsakyti
Ne viena neistvertu. Tik apsimetinetu ,jog be rodomo demesio gali isgyventi. Ne tos mes prigimties, kad vegetuotume ,kaip darzoves.
Atsakyti