Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(Jojoskia @ 2010 12 06, 04:16)
pasiskaitau as cia karts nuo karto ir man keista,kad tax creditus tiek ilgai tvarko  :ohman  per 2 sav sutvarke  ax.gif  mes po atvaziavimo poros metu ju tik paprasem,nes kazkaip savigarba buvo didesne tada ir be vaiko pragyventi zymiai lengviau buvo  ax.gif o cia nespeja kojos ikelt arba sedi rura krapstydami ir dejuoda,kad neduoda  doh.gif  neplakit manes manes liezuviais,netaikau as cia jum visom  ax.gif

pagalvojant is anglu varpines- ar skaitet kiek raso apie benefitu scamus,kur easter european,cigonai ir etc dare...kiek simtu milijonu jie atidave apsimeteliams ir is kuriu ner sansu ju atgaut..todel jie daro viska,kad isitikintu,kad jus cia gyvenat,dirbat,mokescius mokat ir tt...

g.gif Na zinot visi tevai prasosi tai kas jiem priklauso,o jai nepriklauso tai jiems niekas ir nemokes,bet gerai kaip zmones be savo vaiku gali pragyventi du metus,ir tik vaika atsivezus prasyti pasalpu,as tesugebejau be vaiko pabuti du menesius,ir atsivezus vaika nepuoliau tvarkytis,zinojau kad yra pasalpos darbe visi klause ko as nesitvarkau? Bet visiems aisku kad kaip vaikas su tevais ir neina i mokykla ar nera galimybes sakmdytis aukles nes nera lesu,tai tikrai jos tam ir skyrtos kad padeti,o gal as kaip ziuriu butent tik savo gyvenima ir man neidomu aferistai tai as ir nekreipiu demesio,nes kas is to zino visi kad daug kas meluoja ir pinigus kaip Jus sakot dalina ,bet mes to nepakeisim ne mes nedalinam is savo pinigines aferistam pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 12 06, 15:04)
g.gif Na zinot visi tevai prasosi tai kas jiem priklauso,o jai nepriklauso tai jiems niekas ir nemokes,bet gerai kaip zmones be savo vaiku gali pragyventi du metus,ir tik vaika atsivezus prasyti pasalpu,as tesugebejau be vaiko pabuti du menesius,ir atsivezus vaika nepuoliau tvarkytis,zinojau kad yra pasalpos darbe visi klause ko as nesitvarkau? Bet visiems aisku kad kaip vaikas su tevais ir neina i mokykla ar nera galimybes sakmdytis aukles nes nera lesu,tai tikrai jos tam ir skyrtos kad padeti,o gal as kaip ziuriu butent tik savo gyvenima ir man neidomu aferistai tai as ir nekreipiu demesio,nes kas is to zino visi kad daug kas meluoja ir pinigus kaip Jus sakot dalina ,bet mes to nepakeisim ne mes nedalinam is savo pinigines aferistam pinigus smile.gif

tu mane ne taip supratai...arba as ne taip issireiskiau g.gif as vaika pagimdziau cia,po poros metuu..o iki to laiko gyvenom is savo varganu algeliu,kurios lb mazos buvo,bet net minties nebuvo prasyt wtc arb housing benefito...nes juk ir bevaikiam sitie dalykai priklauso...
dar negaliu atsistebet naglumu tautieciu,kai sedi lt ir skaiciuoja ka gautu jei i anglija vaziuotu gyvent unsure.gif doh.gif
b gink dieve as nemetau akmenu i darza tu,kurie saziningai dirba,mokescius moka...mes tokie patys...tax creditai yra pagalba dirbantiem zmonem,leiskit issireiks taip,del to kad jie dirba ir nesedi valstybeij ant uodegos...ir valstybe kazkiek damoka uz taip prie algos rolleyes.gif
o ne atvaziavus kukuot namie,stot i councilo housing list ir dejuot,kokie visi blogi,kad nieko neduoda man doh.gif ( kiek cia tokiu yra) o man sunku rura pakelt ir eit darbo ieskotis....

no hard feelings....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jojoskia: 06 gruodžio 2010 - 13:24
QUOTE(Jojoskia @ 2010 12 06, 15:17)
tu mane ne taip supratai...arba as ne taip issireiskiau  g.gif as vaika pagimdziau cia,po poros metuu..o iki to laiko gyvenom is savo varganu algeliu,kurios lb mazos buvo,bet net minties nebuvo prasyt  wtc arb housing benefito...nes juk ir bevaikiam sitie dalykai priklauso...
dar negaliu atsistebet naglumu tautieciu,kai sedi lt ir skaiciuoja ka gautu jei i anglija vaziuotu gyvent  unsure.gif  doh.gif
b gink dieve as nemetau akmenu i darza tu,kurie saziningai dirba,mokescius moka...mes tokie patys...

Yra zmoniu kurie tik ir nori pasipelnyti,bet jai atvykus cia taip lengvai gauna tai valio,mes cia svarstydamos kam labiau reik niekuo vargsam nepadesim kuriem gal labiau reik nei mums ax.gif Bet jai yra galimybe kodel tau atsisakyti kas tau priklauso,lygiai kaip Jus,sakote kad jus nepraset bet alga vargana buvo,tai jau cia tik jus nebandet gerinti savo situacijos,kad Jus aukosites del kitu Jums vargu ar kas Aciu pasakys blush-anim-cl.gif2:na bet tema vadinasi Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai,tai cia renkames padeti pasiklausineti kas domina ir reik draugiskai sutrati mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 12 06, 11:26)
deja blogos pas tamsta zinios....sitie nedirbantiem priklauso...

...puikiai suprantam,kas už ką...o ir pačiai reikėtų nuleisti garą ir nerašinėti savo nesamonių...nes viena postas prieštarauja kitam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 12 06, 15:28)
Yra zmoniu kurie tik ir nori pasipelnyti,bet jai atvykus cia taip lengvai gauna tai valio,mes cia svarstydamos kam labiau reik niekuo vargsam nepadesim kuriem gal labiau reik nei mums ax.gif  Bet jai yra galimybe kodel tau atsisakyti kas tau priklauso,lygiai kaip Jus,sakote kad jus nepraset bet alga vargana buvo,tai jau cia tik jus nebandet gerinti savo situacijos,kad Jus aukosites del kitu Jums vargu ar kas Aciu pasakys blush-anim-cl.gif2:na bet tema vadinasi Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai,tai cia renkames padeti pasiklausineti kas domina ir reik draugiskai sutrati mirksiukas.gif  4u.gif

del to,kad mes buvom labai jauni ir pasiruose pasauli nuverst lotuliukas.gif

as nebandau pyktis,tiesiog pasakiau savo nuomone...

nes kai pasiskaitai kai kurias zinutes ir tokiu nuomoniu prisigaudai...

Papildyta:
ir visos asmeniskai ir karto prieme kad cia jas liecia...nu jeigu jus manot,kad jum liecia,ka as galiu padaryt..vadinas dar vienos scamininkes
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 12 06, 15:38)
del to,kad mes buvom labai jauni ir pasiruose pasauli nuverst  lotuliukas.gif

as nebandau pyktis,tiesiog pasakiau savo nuomone...

nes kai pasiskaitai kai kurias zinutes ir tokiu nuomoniu prisigaudai...

Papildyta:
ir visos asmeniskai ir karto prieme kad cia jas liecia...nu jeigu jus manot,kad jum liecia,ka as galiu padaryt..vadinas dar vienos scamininkes

Apie tokius dalykus reiketu nauja tema uzvesti,oj kiek prisirinktu,bet tik padiskuoti ir nuomones pareiksti,bet nieko kito mes negalime padaryti,pelnosi tai pelnosi ka dabar darysi lotuliukas.gif Bet Jus kaip pasakote savo nuomone,reik tiketis ir to kad kazkas pasakys ir savaja bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jojoskia: 06 gruodžio 2010 - 13:55
QUOTE(Jojoskia @ 2010 12 06, 15:49)
tai tegu sako, as diskutuoti megstu....

baik mane vadint jus,as ne sena tarka  blush2.gif

norejau pridurt kai ka,bet jus mane vel ne taip suprasit,tai dingsiu  is akiu 4u.gif

sekmes tom,kurios laukia saziningai savo wtc,ctc ir ch  4u.gif

ir tikiuos prigaus visas kurios meluoja  lotuliukas.gif

Gerai kreipsiuosi TU lotuliukas.gif Nebek is cia gal kazkam kazka patarti galesi ka zinai mirksiukas.gif O MELO TRUMPOS KOJOS,anksciau ar veliau visada pagauna thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites patarkit, esu vaiko auginimo atostogose iki 3 metu, gaunu pasalpa is sodros Lietuvoje, vaikui 1 metai. Vyras siuo metu gyvena ir dirba UK jis tvarkosi pasalpas del child benefitu ir ten visas kitas, sakykite prasau jai paskirs UK pasalpas vaikui, ar man nenutrauks moketi musu sodra pasalpos? Is Lietuvos savivaldybes nieko negaunu tik is sodros. Aciu labai is anksto smile.gif
Atsakyti
laba diena mamytes,noreciau paprasyti jusu pagalbos,nes esu pasimetusi blush2.gif cia viskas del tu pasalpu.mes su draugu uk gyvename 6 men cia susilaukem vaikucio,draugas visa ta laika dirba,as ne,bet insurance turiu.dar turiu du vaikus is pirmos santuokos,jie gyvena su manim.tik atvyke susitvarkem child benefit ir child tax credit,bet dar iki siol nieko nemoka,be to girdejau,kad uzsienieciam is vis nebenori moketi.kaip cia yra?gal kuri galit padeti?is anksto dekoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2010 12 06, 09:58)
MAN ISKILO TOKS KLAUSIMELIS, JEI TURI viena vaika ar gali prasyti benefitu uz council tax?zinau jei yra du vaikai ar daugiau tai gali gauti kazkoki procenta uz tai pigiau berods 25% pigiau.na anksciau bent tai buvo , nes viena pazistama mokedavo pigiau , nes turejo du vaikus, o kaip dabar gal kas zino? idomu, kaip yra jei vienas vaikas seimoje .aciu 4u.gif

Council tax benefit'us kaip ir housing benefit'us moka berods nuo gaunamu pajamu,o ne nuo vaiku kiekio ax.gif
25% nuolaida gaunama tada,kai name registruotas tik vienas zmogus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mamyte1982 @ 2010 12 06, 14:51)
laba diena mamytes,noreciau paprasyti jusu pagalbos,nes esu pasimetusi blush2.gif cia viskas del tu pasalpu.mes su draugu uk gyvename 6 men cia susilaukem vaikucio,draugas visa ta laika dirba,as ne,bet insurance turiu.dar turiu du vaikus is pirmos santuokos,jie gyvena su manim.tik atvyke susitvarkem child benefit ir child tax credit,bet dar iki siol nieko nemoka,be to girdejau,kad uzsienieciam is vis nebenori moketi.kaip cia yra?gal kuri galit padeti?is anksto dekoju blush2.gif

Kiek laiko praejo nuo tada,kai issiuntet Tax credit'u ir chilb benefit'u formas?
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2010 12 06, 17:18)
Council tax benefit'us kaip ir housing benefit'us moka berods nuo gaunamu pajamu,o ne nuo vaiku kiekio  ax.gif
25% nuolaida gaunama tada,kai name registruotas tik vienas zmogus  ax.gif
Papildyta:

Kiek laiko praejo nuo tada,kai issiuntet Tax credit'u ir chilb benefit'u formas?

child benefit issiuntem pries 6 men o tax credit pries 4 men.
Atsakyti