Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

Grazus smile.gif
Atsakyti
Man tai jau nebegrazus,kai pirma karta isgirdau patiko,bet dabar jau nuo jo net pykina,kas trecia mergaite vos ne Ema... doh.gif Negi platesnio akiracio vardams nera... doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif neapsivemk tik jei pykina hihihi.gif

Asmeniškai AŠ geriau jau vadinčiau kad ir dažnu vardu, gi vaikas savas vienintelis ir nepakartojamas, nei kad kokiais raidžių kratiniais ar bendriniais žodžiais, kur šiais laikais pasitaiko cool.gif

kad ir tavosios.... vesta - pirma asociacija tik cigaretės, paskiau dar vakarai....o tik tada pagalvoji apie vardą wink.gif na bet kiekvienas gi pagal savo skonį renka manau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 15 kovo 2008 - 20:32
nelabai schmoll.gif
Atsakyti
man grazu, bet tikrai gaila, kad sis vardas labai ispopuliarejo,net nezinau ar vadinti siuo vardu savaja, jei gims mergaite......
Atsakyti
bet juk tavo dukrytė bus vienintelė ir nepakartojama mirksiukas.gif

jei kada turėsiu dukrą ir jei su tėveliu pavyks susitarti jis bus tik EMA, ir nesvarbu,kad šimtai aplink, na nebent jei matysim kad vardas jai tikrai netinka unsure.gif
Atsakyti
tikrai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
man grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 15, 21:31)

Asmeniškai AŠ geriau jau vadinčiau kad ir dažnu vardu, gi vaikas savas vienintelis ir nepakartojamas, nei kad  kokiais raidžių kratiniais ar bendriniais žodžiais, kur šiais laikais pasitaiko  cool.gif

kad ir tavosios.... vesta - pirma asociacija tik cigaretės, paskiau dar vakarai....o tik tada pagalvoji apie vardą wink.gif na bet kiekvienas gi pagal savo skonį renka manau wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien autobuse prie manęs atsisėdo mama su labai gražia mergaite mėlynom akim. Mamai sudrausminus išgirdau vardą Ema... wub.gif taip gražiai nuskambėjo blush2.gif
Atsakyti
Man tai vienas graziausiu vardu...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 15, 21:31)

Asmeniškai AŠ geriau jau vadinčiau kad ir dažnu vardu, gi vaikas savas vienintelis ir nepakartojamas, nei kad  kokiais raidžių kratiniais ar bendriniais žodžiais, kur šiais laikais pasitaiko  cool.gif

Tokiu cigareciu jau seniai nebera,o kai pati nerukau,tai man visiskai dzin biggrin.gif tongue.gif Kai zinai vardo reiksme,jokiu asociaciju man nekyla rolleyes.gif Beto vardas ne daznas ir manau,kad klaseje nebus kelios Vestos tongue.gif
Atsakyti