Grazus

Asmeniškai AŠ geriau jau vadinčiau kad ir dažnu vardu, gi vaikas savas vienintelis ir nepakartojamas, nei kad kokiais raidžių kratiniais ar bendriniais žodžiais, kur šiais laikais pasitaiko

kad ir tavosios.... vesta - pirma asociacija tik cigaretės, paskiau dar vakarai....o tik tada pagalvoji apie vardą

man grazu, bet tikrai gaila, kad sis vardas labai ispopuliarejo,net nezinau ar vadinti siuo vardu savaja, jei gims mergaite......
bet juk tavo dukrytė bus vienintelė ir nepakartojama
jei kada turėsiu dukrą ir jei su tėveliu pavyks susitarti jis bus tik EMA, ir nesvarbu,kad šimtai aplink, na nebent jei matysim kad vardas jai tikrai netinka

jei kada turėsiu dukrą ir jei su tėveliu pavyks susitarti jis bus tik EMA, ir nesvarbu,kad šimtai aplink, na nebent jei matysim kad vardas jai tikrai netinka

tikrai grazus vardas

man grazus vardas

QUOTE(grange @ 2008 03 15, 21:31)

Asmeniškai AŠ geriau jau vadinčiau kad ir dažnu vardu, gi vaikas savas vienintelis ir nepakartojamas, nei kad kokiais raidžių kratiniais ar bendriniais žodžiais, kur šiais laikais pasitaiko

kad ir tavosios.... vesta - pirma asociacija tik cigaretės, paskiau dar vakarai....o tik tada pagalvoji apie vardą

Šiandien autobuse prie manęs atsisėdo mama su labai gražia mergaite mėlynom akim. Mamai sudrausminus išgirdau vardą Ema...
taip gražiai nuskambėjo

Man tai vienas graziausiu vardu...
QUOTE(grange @ 2008 03 15, 21:31)

Tokiu cigareciu jau seniai nebera,o kai pati nerukau,tai man visiskai dzin