Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

Gražus vardas ir trumpas vaikui pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytės vardas Ema. Trumpas ir gražus vardas. Visai nesvarbu, kad nelietuviškas, gal dar geriau, nes nereikia 10 kartų kartoti, kol užsieniečiai sugeba jį ištarti. ax.gif
Atsakyti
toks pusetinas g.gif
Atsakyti
Nerealus wub.gif Man jis super super thumbup.gif
Atsakyti
na anksciau sis vardas man patiko,bet dabar sesers suniuko toks vardas,tai man iskart su suniu ir asocijuojasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 02 16, 16:58)
na anksciau sis vardas man patiko,bet dabar sesers suniuko toks vardas,tai man iskart su suniu ir asocijuojasi blush2.gif

niekas nekaltas, kad sesuo nebeturi kitų variantų ir dėti žmonių vardus šuniui wink.gif
Atsakyti
labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus vardas wub.gif , puikiai tinkantis prie ilgos pavardes ar misrioje seimoje biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 04, 20:08)
Ema (06.27, 12.28) – trumpinys iš Emanuelė hebrajų (sen. žydų): „dievas su mumis“
Tiesiog įdomi nuomonė apie šį vardą  4u.gif  Kiek dažnas šis vardas yra, ir kiek daug žinote Emų ar Emanuelių?

man pirmiausia - asociasija su Emilija doh.gif

pažystu DVI Emas (joms po 3 ir 4 metukai)
Vienos iš jų mama - Emilija. tos manos pusseserė irgi Emilija doh.gif

o kitos Emos - Emilijos gero šeimos draugo dukra. Žmona norėjo Emilijos, o jis pasakė - arba Ema arba ne.

na gražus vardas.... tikrai nuostabus... bet jau siūlyčiau pailsėti blush2.gif
Atsakyti
Mano dukrytes vardas, man pats graziausias vardukas ir svarbiausia jai jis tinka wub.gif wub.gif wub.gif
ir nemaisykit su Emilija, nes cia visai kitas vardas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paduskele: 15 kovo 2008 - 14:13
man ir visai grazu ax.gif
Atsakyti
Labai grazus, svelnus vardas, pati noreciu uzdet savo dukrytei smile.gif
Atsakyti