Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

Dabar labai jau ant bangos
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2011 02 21, 15:10)
jei vadovautumemes gyvenime tik yuo kas dera - vargu ar butu idomu ir t.t. mirksiukas.gif

Gyvenime - taip, bet ne visam gyvenimui...

Juk kasdien į darbą neiname vakariniu makijažu ir nesirengiame vakariniais drabužiais, nors ir kaip jie mums tiktų.

Tas pats taikytina ir vardui - per dieną į mus vardu kreipiasi daugybė žmonių (tėvai, mylimieji, giminės, draugai, bendradarbiai, viršininkai ir t.t.)

Dėl šios priežasties man ir nepatinka, kai vaikai pavadinami pusvardžiais, nes jiems visą gyvenimą teks naujai sutiktiems žmonėms aiškinti, kad vardas, kurie juo prisistato, yra jų vardas, o ne trumpinys...

Atsakyti
Gražus,trumpas ir aiškus.
Atsakyti
grazus,trumpas vardukas
Atsakyti
Gražus, bet jau per dažnai jį duoda.
Atsakyti
Laaaaaabai gražus vardas ir be galo mielas wub.gif. Mūsų krikšto dukrytė vardu Emutė - nuostabi mergytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai mielas vardas! Net sventajame raste yra vardas EMA,taip kad cia visai kitas vardas nei Emanuele,nors ir sis vardas man grazus,tik ilgas smile.gif
Atsakyti
Trumpas, aiskus vardas, ypac tinka jei pavarde ilga yra. Dar pliusas, kad sio vardo jau niekaip netrumpins niekas smile.gif
Atsakyti
Grazus grazus 4u.gif Pati esu Emanuela, bet trumpina Ema,Emukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 14 kovo 2011 - 19:23
Tiek Ema tiek Emilija grazus vardai wub.gif
Atsakyti
Nuostabus vardas thumbup.gif
Man dar labai patinka Eva.
Atsakyti
Gražus vardas thumbup.gif Man gražus tik trumpi vardai, nes mano ilgas ir sunkus doh.gif
Atsakyti