Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

Gražus smile.gif
Atsakyti
Pats gražiausias vardas pasaulyje.
Atsakyti
Man irgi labai grazus vardas thumbup.gif jeigu turesiu dukryte taip pat ketinu pavadinti Emute
Atsakyti
man sis vardas nuostabus thumbup.gif blush2.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Trumpas ir mielas thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas, Emilijos trumpinys. Bet kadangi jau keletą metų populiariausių vardų pimoje vietoje - tai man iš karto atkristų smile.gif
Atsakyti
smile.gif trumpas ,gražus vardas.Savo dukrai tikrai duočiau šį vardą. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražus, trumpas ir aiškus vardas thumbup.gif
Atsakyti
nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2011 02 08, 16:18)
Labai gražus vardas, Emilijos trumpinys. Bet kadangi jau keletą metų populiariausių vardų pimoje vietoje - tai man iš karto atkristų  smile.gif

kodel visi isitikine kad tai Emilijos trumpinys? man juokinga kai mano dukra kas Emilija pavadina doh.gif emilija tai vienas vardas, Ema kitas, idomu kodel niekas neteigia kad Ema tai Emanueles trumpinys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *amira*: 21 vasario 2011 - 13:30
QUOTE(grange @ 2007 01 04, 21:08)
Ema (06.27, 12.28) – trumpinys iš Emanuelė hebrajų (sen. žydų): „dievas su mumis“

wub.gif Šis vardas seniai mano širdutėjė gyvena, gražiai skamba tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, kas man yra labai aktualu.

Tiesiog įdomi nuomonė apie šį vardą  4u.gif  Kiek dažnas šis vardas yra, ir kiek daug žinote Emų ar Emanuelių?

Priimama tiek neigiama, tiek teigiama nuomonė  biggrin.gif

QUOTE(*amira* @ 2011 02 21, 14:27)
kodel visi isitikine kad tai Emilijos trumpinys? man juokinga kai mano dukra kas Emilija pavadina doh.gif emilija tai vienas vardas, Ema kitas, idomu kodel niekas neteigia kad Ema tai Emanueles trumpinys?

Teisingai, klausimas buvo dėl Emanuelės vardo trumpinimo. Kad nebūtų painiavos, visgi derėtų duoti pilną vardą.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 02 21, 13:57)
Teisingai, klausimas buvo dėl Emanuelės vardo trumpinimo. Kad nebūtų painiavos, visgi derėtų duoti pilną vardą.

jei vadovautumemes gyvenime tik yuo kas dera - vargu ar butu idomu ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti