Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos

mano dičkai merginai irgi cista doh.gif užkilo, sutino kaklas, pasmakrė baisiausiai, persigandom, pirmą kartą tokius vaizdus pamatėm doh.gif po poros mėn operuojamės jei daugiau neužkils iki to laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 06 08, 20:36)
mano dičkai merginai irgi cista  doh.gif užkilo, sutino kaklas, pasmakrė baisiausiai, persigandom, pirmą kartą tokius vaizdus pamatėm  doh.gif po poros mėn operuojamės jei daugiau neužkils iki to laiko  unsure.gif

ech, birželio pradžioj buvo pirmas kartas, tikėjomės išlaukt 2 mėn ir operuotis, bet..... liepos pradžioj antrą kart vėl užkilo doh.gif ir vėl ligoninė, ir vėl laukti....... Tai dabar laukimo terminą sumažino perpus - bent mėnuo turi praeiti nuo uždegimo ir operuos ...
Ir dar, chirurgas sakė, jog kiekvienas toks uždegimas apsunkins operacijos eigą, lieka buvusių uždegimų randai ir dėl to sunkiau pašalinti cistą g.gif
Parašykit kas susidūrėt su tokiom bėdom, kiek trunka operacija, po jos kiek laiko ligoninėje , ar labai skauda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 28 liepos 2010 - 09:03
sveikos smile.gif , mes ir patyreme ka reiskia kaklo cista, musu mazyliui beveik 3metuku.ja pirmadieni isoperavo, su visu poliezuviniu kaulu ir visais kitais dariniais kad daugiau neatsinaujintu, tai buvo per menesi laiko antra operacija pirmosios metu tik supuliavusia cistos dali pasalino, bet per 4 dienas vel puliu pilna buvo tai dvi savaites isgulejom ligonineje ir po savaites gydymo isoperavo.
o pati cista islindo mums visai netiketai toje vietoje kur adomo obuolys turetu buti. tiesiog per tris savaites pasidare putpeles dydzio guzas pradzioj dar nieko neitarem bet kaip taip padidejo tai issigande buvom. Mes operavomes Kauno klinikose, ir prieziura ir visi paaiskinimai buvo geri, viska iskarto supratom ir zinojom kas laukia. tik dabar tas kakliukas dar patines ir tas randas nemazas, tai truputi bijau kaip augant ar nesitemps labai tas randas, bet kaip tevelis sako vyrus randai puosia. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal kam teko susidurti su cista kojos kaule?
Atsakyti
Mums tai cista ant antakio verysad.gif O mano mažiukui dar tik šią savaitę 3mėnesiai sueis, sakė palūkėt iki 5mėn ir operuos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūnė* @ 2011 05 10, 15:15)
Mums tai cista ant antakio  verysad.gif O mano mažiukui dar tik šią savaitę 3mėnesiai sueis, sakė palūkėt iki 5mėn ir operuos  verysad.gif

laikykistes 4u.gif
mums cista buvo rade galvyteje, bet pranyko smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano maziukas gime su kefalo hematoma, kaip daktarai sake ispudingo dydzio, dar gimdymo namuose padare echoskopija ir galvyteje rado tarpeli. Hematoma issivaiksciojo per 2 - 3 men jau net nelabai atsimenu. O su tuo tarpeliu tai kazkaip neaiskiai, iki 6 men kiekviena menesi lankemes pas neurologa, kol pasake viskas gerai rezorbavosi. Jau buvau nusiraminusi, kad viskas gerai. Dabar suneliui 11 men, vel paprasiau siuntimo pas neurologa, kadangi dar neuzauges mamonelis, padare echoskopija, ir pasake kad yra maza cistele, bet nesijaudinti, kad jinai niekam nekenkia, raida gera. Bet jus man paaiskinkit kaip 6 men viskas buvo gerai, o dabar jau vel cista, tai ar kuri kazko nedamate ar nedasake. Net nezinau ar dar kazkur kreiptis ar tiesiog, kaip sake, nusiraminti ir pamirsti. Kazkaip labai man neramu...
Atsakyti
mums irgi rado cistute... sako nieko bloga, turi braeit, bet vistiek neramu, leliukui menuo, labai neramus, neramiai miega verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Siandien suzinojau, kad 1 men mano sunui cista ant galvos (ne galvoje) zirnio dydzio. Sake 3 -4 men teks operuot. Gal kas susiduret su sia operacija ar su cista ant galvos? labai prasau parasykit i a.z. Nes nebezinau kur detis... verysad.gif Labai aciu
Atsakyti
sveikos mamytes
na man operavo cysta kakle kai buvo 14metu na tikrai labai skaudejo gulejau kauno klynikose isoperavo ir dvi savaites gulejau ligoninej ir dvi savaites buvo kakle drenas kad valytusi....laikesi vis temperatura bet po menesio uzgijo ir daugiau neatsinaujino,beje 13 metu operavo man cysta priekiniu dantu dantenose irgi operavo bet ta pacia diena namo paleido po metu kakle bet jau kiek pamenu tai vajei kaip sutinus buvau siaubas....perisimo proceduros valymas labai skausmingas ir liko randas bet svarbiausia kad neatsinaujino
Atsakyti
Ups.. Cia, atrodo, kitokio pobudzio cistos.. Atsiprasau, istryniau klausima smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 31 sausio 2012 - 16:32
QUOTE(mamulioka @ 2012 01 31, 17:31)
Ups.. Cia, atrodo, kitokio pobudzio cistos.. Atsiprasau, istryniau klausima smile.gif  blush2.gif

sweikutes pas mano vyra rado galvoja cista tai nz ar jau cia nerimauti ar kas nes jam israse antibijotiku ir sake po ju ateiti vel pasitikrinti ir sake gali tekt operuotis ,tai biski neramu ka cia reiskia ta cista galvoje
verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti