Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 19, 22:19)
Labutis, pernai ir aš du pirkau iš EG, nei vienas neatitiko užsakytuosius  doh.gif

Man taip pat verysad.gif , panašiai ir su Shettelig doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 12 19, 22:26)
Man taip pat verysad.gif , panašiai ir su Shettelig doh.gif

Mergaitės,nu bet jie vistiek be galo gražūs 4u.gif Kartais būna,kad suklysta,bet čia kaip loterija doh.gif Parduotuvėse tai tikrai patys pirkėjai sumaišo,mačiau pati,paėmė iš vienos dėžutės pasižiūrėjo,įmetė į kitą,va ir ne tą kažkas nusipirks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rusneliukas @ 2010 12 19, 20:00)
Sveikos merginos,
mano MB uzsiprase kaledom balto amarilio. Apziurejau maximos siulomus svogunus, bet like tik keli, ir jau tokie varkseliai  doh.gif kad nekilo ranka pirkti. Gal zinote kur galeciau Vilniuje ju gauti  blush2.gif

Nu ir retas gi egzemplorius jusiskis...
ne, ne baltas amarilis, o MB lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 12 19, 22:07)
Nu ir retas gi egzemplorius jusiskis...
ne, ne baltas amarilis, o MB  lotuliukas.gif

ir aš norėčiau tokio ,,egzemplioriaus", o tai maniškiui ne gėlės, o salotos labiau patinka nes iš jų naudos daugiau ( čia jo nuomonė) lotuliukas.gif o tai visos palangės namuos vazonikais užstatytos, jau geriau būtų cibuliai stiklainiukuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 19 gruodžio 2010 - 22:10
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 20, 00:10)
ir aš norėčiau tokio ,,egzemplioriaus", o tai maniškiui ne gėlės, o salotos labiau patinka nes iš jų naudos daugiau ( čia jo nuomonė)  lotuliukas.gif o tai visos palangės namuos vazonikais užstatytos, jau geriau būtų cibuliai stiklainiukuos  biggrin.gif

Oi, prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 19, 23:10)
ir aš norėčiau tokio ,,egzemplioriaus", o tai maniškiui ne gėlės, o salotos labiau patinka nes iš jų naudos daugiau ( čia jo nuomonė)  lotuliukas.gif o tai visos palangės namuos vazonikais užstatytos, jau geriau būtų cibuliai stiklainiukuos  biggrin.gif

Aha, cibulius stiklainukuose ir maniskis labiau megsta. Ale kur dingsi. Namu jaukuma irgi vertina - a jeigu nebus geliu, bus boba pikta, nebus ir jaukumo...
Kaip viskas susije mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 12 20, 00:54)
Aha, cibulius stiklainukuose ir maniskis labiau megsta. Ale kur dingsi. Namu jaukuma irgi vertina - a jeigu nebus geliu, bus boba pikta, nebus ir jaukumo...
Kaip viskas susije mirksiukas.gif

Gerai Jūs čia. 4u.gif
Šiandien vėl patikrinau savo rūsio gyventojus, tai dar 3 svogūnus su žiedstiebiais radau. Viso bus 11. Tai po kokio menesio turėsiu "rūtų" darželį. biggrin.gif
Tik va bėda. Mano Pasadenos beveik visas dugnas išpuvo. Buvo toks sveikas didelis svogūnas. Ech gaila. Teko atlikti gelbėjimo opercija su zelionke. Dabar visas nugramdytas džiūsta prie radiatoriaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 19 gruodžio 2010 - 23:17
Na mano MB tikrai amariliu fanas blush2.gif tik nesiseka jam baltos spalvos gauti. viena pirko, tai ruzavas uzaugo lotuliukas.gif Matyt mano kad baltas vyrui labiau tinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai kur galima siuo metu nupirkti sio gerio, negi niekas nezino ?
Atsakyti
Sveikos,mielosios. Laba smagu skaityti,kad ne pas mane vieną Naujieiji bu spaipuošę. Mano 3 gražuoliai sparčiai kelia žiedpumpurius.Tikrai žinau,kad vienas iš jų yra "Intokasie". Todėl nusprendžiau visus kai žydės sužymėti smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Tosca
user posted image

Sweet Lilian
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 20, 11:00)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 20, 10:00)
Tosca

Sweet Lilian