Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

[quote=Ice tea,2010 12 20, 11:00]

Ojo joi kas per gražumas thumbup.gif wub.gif Kiek dau gražuolių pas Tave žydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 12 20, 10:07)
Kiek dau gražuolių pas Tave žydi thumbup.gif

Žydi tai jau TIK vienas ax.gif - Lilian vakar paskutinį žieduką nuskabiau verysad.gif Užtai Toscos antras žiedstiebis sirpsta thumbup.gif
Savo eilės sužydėti laukia dar septyni vazonai ax.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 20, 09:00)

Mmmmmmmm, gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 20, 12:12)
Žydi tai jau TIK vienas  ax.gif - Lilian vakar paskutinį žieduką nuskabiau verysad.gif Užtai Toscos antras žiedstiebis sirpsta  thumbup.gif
Savo eilės sužydėti laukia dar septyni vazonai  ax.gif  wub.gif  thumbup.gif

Smagu,mano jau keturi nosiukus iškišę,o nympha užsistabdžiavo visiškai verysad.gif ir kaip čia viena rašė pakrapštyt lukštą-nepadeda ir šviesiau pastačiau,nebežinau kuo dar galėčiau padėti,laistyt dar nenoriu,bijau,kad nesupūtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 20 gruodžio 2010 - 10:32
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 12 20, 10:31)
laistyt dar nenoriu,bijau,kad nesupūtų.

Tai po mažai paliek į lėkštutę rolleyes.gif
Atsakyti
Niu pasaka tokie ziedai kai uz lango taip sninga... thumbup.gif wub.gif
O mano dar tik palanges grozis snapiuka kisa, koks 0.5 cm... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 20, 12:32)
Tai po mažai paliek į lėkštutę  rolleyes.gif

Palieta šiltu vandenuku į lėkštutę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaiciukes,
neilgam atrodo buvau dingus, ogi ziuri, kad jau baigiat prirasyti ir nauja temute. Ne vienos valandeles reikejo perskaityti siai temutei... 4u.gif lotuliukas.gif
As irgi jau greitai dziaugsiuosi ziedeliais Mano Charisma isleido du ziedstiebius ir turetu neuzilgo zydeti tongue.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2010 12 20, 11:31)
nympha užsistabdžiavo visiškai verysad.gif ir kaip čia viena rašė pakrapštyt lukštą-nepadeda ir šviesiau pastačiau,nebežinau kuo dar galėčiau padėti,laistyt dar nenoriu,bijau,kad nesupūtų.

Mano Charisma irgi buvo uzsioziavusi. isleido keliu cm ziedkoti ir sustojo augti kokioms dviems-trims savaitems. Bet po to kai pradejo augti blink.gif
Ne valandom, o minutem. Faktiskai galima istisai i ja ziureti ir matai kaip ji stiebiasi i virsu. O jei ausi prikistum, tai turbut isgirstum kaip ji braska beaugdama lotuliukas.gif
As irgi saikingai po truputi laisciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 12 20, 14:01)
O jei ausi prikistum, tai turbut isgirstum kaip ji braska beaugdama  lotuliukas.gif
As irgi saikingai po truputi laisciau  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai jau tikrai greitai auga thumbup.gif
Atsakyti
gražūs žiedai thumbup.gif Aš "ant" Kalėdų laukiu vieno iš nežiniukų pražydint ir iki naujako Papilio turėtų prasiskleist biggrin.gif Lemon Lime antras stiebas žydės tiksliai kitais metais, Moonlight jau kiša snapą į šviesą. Visi kiti arba miega arba nei šen nei ten (nei miega, nei auga - stovi su 3-4 žaliais lapais bigsmile.gif )
P.S. Ice tea būk gera, iš mano sąrašo pašalink baltą amarilį (pavadinimo nepamenu)- neprigijo bjaurybė o aš taip cackinausi gun_bandana.gif

Biškį nelabai į temą: kaip suminkštint vandenį gėlėm laistyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 20 gruodžio 2010 - 18:31
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 12 20, 20:29)

Biškį nelabai į temą: kaip suminkštint vandenį gėlėm laistyt?

Nebandžiau minkštint vandenį, bet žiemą kai daug sniego, labai gerai jį ištirpinus laistyti. Kai kas sako, kad ištirpęs ledo ar sniego vanduo augalams kaip "gyvybės" vanduo
Atsakyti
Ice tea tavo ziedeliai nuostabus wub.gif

o cia mano red charm bandu zydeti blush2.gif

[URL=http://img96.imageshack.us/i/p1080911.jpg/]user posted image
Atsakyti