Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(linamog @ 2010 12 16, 17:56)
Sakyciau, ne. Jai ryskiai raudonus apatinius vilkeciau, gal vos atspalvis sviestusi, bet is esmes nepermatoma.

na o kokiu oru ja devit?nesalta su ja bus ziema?nes tokia plonyte atrodo
Atsakyti
QUOTE(obrikyte @ 2010 12 16, 17:12)
na o kokiu oru ja devit?nesalta su ja bus ziema?nes tokia plonyte atrodo

Velyva rudeni - ziema. Pas mane darbe silta, tai normaliai su ja. Dar turiu pilka megztuka is jcrew, priderinu prie jos. Nera ji stora, bet fainuole.
Atsakyti
sveiki noriu paklausti kaip suprasti situos ismatavimus kaip ismeta drabuziu lentele ,cia cm?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 12 16, 18:29)
Velyva rudeni - ziema. Pas mane darbe silta, tai normaliai su ja. Dar turiu pilka megztuka is jcrew, priderinu prie jos. Nera ji stora, bet fainuole.

ir po ja nieko nereikia detis po apacia? g.gif
Atsakyti
As nesidedu. Isryskes konturai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 12 16, 17:56)
Sakyciau, ne. Jai ryskiai raudonus apatinius vilkeciau, gal vos atspalvis sviestusi, bet is esmes nepermatoma.

nu bliamba, turejau chaki spalvos, ir viskas man svietesi, bet apatinuko neimanoma butu devet doh.gif Nejaugi ant tiek skirtingos partijos 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit tokia suknele? Kaip su dydziais ar atitinka? Mazdaug koks jos ilgis? Aciu!
user posted image
Papildyta:
QUOTE(migle111 @ 2010 12 13, 11:33)
http://www.victorias...name=vsdWrapper

Laukiu is VS ateinant sios grazutes...bet bijau kad eilini karta bus didelė unsure.gif

As irgi galvojau ja uzsusakyt smile.gif Koki dydi emei?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 12 16, 20:32)
nu bliamba, turejau chaki spalvos, ir viskas man svietesi, bet apatinuko neimanoma butu devet  doh.gif Nejaugi ant tiek skirtingos partijos  4u.gif

As turiu bordavai violetine, tai irgi nepersisviecia ir nereikia jokio apatinuko...
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2010 12 17, 11:14)
As turiu bordavai violetine, tai irgi nepersisviecia ir nereikia jokio apatinuko...

as gavau savo juoda.. viskas svievciasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(obrikyte @ 2010 12 17, 10:16)
as gavau savo juoda.. viskas svievciasi  schmoll.gif

Bandykit su kuno spalvos apatiniais. As tamsiai ruda ir pilka turiu - jokiu problemu.
Atsakyti
Linamog, koks jusus ugis? Nes pakankamai trumpa atrodo, galvojau kad ji daug ilgesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 12 17, 10:29)
Linamog, koks jusus ugis? Nes pakankamai trumpa atrodo, galvojau kad ji daug ilgesne  g.gif

172cm. Jau esam aptarusios, kad ilgis priklauso nuo spalvos.
Atsakyti