Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

mergaites,o kaip tie marskinukai bodis ar patogus?
Atsakyti
Man nepatogus.
Atsakyti
QUOTE(Inguteliute @ 2010 12 26, 19:18)
Kuria patartumete imti?
Miraculous push-up bra

Ar

Very sexu push-up bra with gel-curve?

Jei krutine maza ir norite ja padidinti tai pirma, tik mano akimis ji kasdienai nelabai tinkama. O jei tiesiog kazkiek pakelti ir graziai sustatyti krutine tai antra.
Bet aisku daug kas priklauso nuo jusu krutines formos ir kt. dalyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2010 12 26, 17:53)
Reliose foto nera, o rusu k. nesuprantu  blush2.gif gal matet ar turit toki paltuka?
Man atrodo, jis kaip ir silciausias is VS esanciu  g.gif
user posted image
http://www.victorias...name=vsdWrapper

Esu macius si abieju spalvu (juoda ir balta) - siltas, bet nesutikciau del to, kad silciausias is VS esanciu, nes jo toks modeliukas, kad priekyje patrumpejes, susisega tik kabliukais, tai priekyje jei didesnis vejas manau prapustu per ta kailiuka. Dydis padidintas vienu dydziu. Baltas man grazesnis, detales labiau matosi, bet tikrai bus nepraktiskas, nes vos tik kad ir matysis, o valyt teks nest i valykla.... ax.gif

QUOTE(Inguteliute @ 2010 12 26, 21:22)
Dydis 80B, labiau reikėtų pakėlimo  g.gif arba suspaudimo.

Pirmas liemenukas padidina 2 dydziais - man su 80C jau nepatiko su juo vaizdas. As kaip tik rekomenduociau antraji - jis ir sukels/suspaus/sustatys krutine, bet nepadarys gigantiskos.
Atsakyti
Kazin, kaip su sitos suknytes dydziais reikalai, mm? smile.gif Man rodos, kazkas planavo pirkti, bet atsiliepimu taip ir nepamaciau.. sad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2010 12 27, 07:13)
Kazin, kaip su sitos suknytes dydziais reikalai, mm? smile.gif Man rodos, kazkas planavo pirkti, bet atsiliepimu taip ir nepamaciau.. sad.gif

sita man atrodo niekuo neipatinga, modelis kaip ilgo megztinio ir tiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 27, 01:29)
Esu macius si abieju spalvu (juoda ir balta) - siltas, bet nesutikciau del to, kad silciausias is VS esanciu, nes jo toks modeliukas, kad priekyje patrumpejes, susisega tik kabliukais, tai priekyje jei didesnis vejas manau prapustu per ta kailiuka. Dydis padidintas vienu dydziu. Baltas man grazesnis, detales labiau matosi, bet tikrai bus nepraktiskas, nes vos tik kad ir matysis, o valyt teks nest i valykla....  ax.gif

na jis toks kaip dėl grožio, šilumos tikrai ner daug iš jo
o del praktiškumo, taip atrodo, tepasi viskas
as turiu net pora baltų paltukų, vienas ilgas, ne taip jau ir tepasi, tiesiog labiau saugaisi visokių nešvarių automobiliųsmile.gif jei vairuoji
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 12 26, 22:18)
mergaites,o kaip tie marskinukai bodis ar patogus?

man patogu. tik jeigu m4gstat ne6ioti kelnes ar sijonus labai pazemintu juosmeniu - tada netiks, nes ta ale triusikiuku medziaga islysti gali. nors as prie auksteniu, bet kudute tai XS dydis man tinka i ilgi taip pat. nors daug kas kalbejo kad truksta ilgio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 27 gruodžio 2010 - 18:57
Gal galit parasyti i AZ kas perka is VS su 10 % buvau kazkur radus , bet dabar negaliu rasti doh.gif
Ir gal galit ideti nuoroda tapkiu, nu negaliu rasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 12 27, 19:30)
Ir gal galit ideti nuoroda tapkiu, nu negaliu rasti  doh.gif

slepeciu nuoroda smile.gif http://www.victorias...meAssoc=default
as jau vienas prigriebiau bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu thumbup.gif bigsmile.gif kokias pirkot? smile.gif
as noriu su padu tvirtesniu, ir jei nesioju 39 tai koki imti dydi M ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 27 gruodžio 2010 - 21:18
QUOTE(wife @ 2010 12 27, 21:16)
Aciu  thumbup.gif  bigsmile.gif kokias pirkot? smile.gif
as noriu su padu tvirtesniu, ir jei nesioju 39 tai koki imti dydi M ? g.gif

as emiau tas flannel slippers smile.gif jau antras tokias baigiu sunesioti ir visai nieko patinka bet jos tvirtumu nepasizymi doh.gif bet vistiek man mielos wub.gif
as nesioju 36 dydi tai imu S ir tinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 27 gruodžio 2010 - 23:04