QUOTE(ypač @ 2011 02 12, 20:22)
pagelbėkit, noriu panašaus tipo maudymuko, bet nežinau kaip su viršum, kokį dydį, gal kas patarsit?
šiaip 70 A - B nešioju (70/85). imti S ar XS viršų?
tokio tipo maudymukas
Kas tas 70/85?
Su 70A sakyciau XS dydis.
QUOTE(wife @ 2011 02 12, 21:20)
Gal kas gali sitas suknutes pakomentuoti kaip dydziai, su B krutine koki dydi imti?
Taigi tas B skirtingas buna - nuo 70B iki 90B, o ir ne tik pagal krutines ismatavimus suknele renkames
AS turiu pirma raudonos spalvos, sakyciau atitinka dydis, galbut puse dydzio didinta.
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2011 02 12, 23:38)
Mergytes,labas vakaras, labai reikia Jusu patarimo, ziauriai patinka sis maudymukas

gal kuri turi ir patars, koki imti dydi : mano klubai 91 cm, krutine 86 -87 (C dydis) cm, koki imti dydi?? jei kuri turi, ar realybej jis toks pat ryskus ir grazus ? (bet jau man

) aciuuuuu
ir dar ar visi maudymosi kostiumeliai vienodu dydziu, ar buna kad vienas padidintas, kitas pamazintas ?
Shoppingas turejo toki maudymuka, bet nepasiliko kiek pamenu, nes pas ja buvo negraziai sukarpyta liemenuko medziaga - vienas kauselis berods visas raudonais kvadraciukais buvo, o kitas atvirksciai - melynais, zodziu netolygiai.
As tokio maudymuko neturiu, bet turiu tos pacios firmos (Becca by Rebecca) kitus, tai man dydis atitiko. Bet kaip yra su siuo negaliu pasakyt