Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(svencele @ 2011 02 11, 11:28)
Gal kas turite sia suknele?Ar dydis atitinka?Nusipirkau ir abejoju del dydzio
user posted image

labai graži. bet įtariu labiau bus nešiojama kaip megstukas, ne kaip suknutė. žiūrint pagal VS ilgius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 12 vasario 2011 - 20:59
Kuo skiriasi sie? nes orginalios kainos skiriasi,bet vizualiai man jie tokie patys g.gif
http://www.victorias...name=vsdWrapper
ir sis
Atsakyti
As irgi skirtumo neiziuriu, sudetis ta pati.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 02 12, 22:10)
Kuo skiriasi sie? nes orginalios kainos skiriasi,bet vizualiai man jie tokie patys g.gif
ir sis

Spalva ir dydžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angel dreams @ 2011 02 12, 21:30)
Spalva ir dydžiu biggrin.gif

Dydziai yra pasirenkami. Ar ilgi turejot omeny?
Atsakyti
Mergytes,labas vakaras, labai reikia Jusu patarimo, ziauriai patinka sis maudymukas wub.gif gal kuri turi ir patars, koki imti dydi : mano klubai 91 cm, krutine 86 -87 (C dydis) cm, koki imti dydi?? jei kuri turi, ar realybej jis toks pat ryskus ir grazus ? (bet jau man biggrin.gif ) aciuuuuu 4u.gif
ir dar ar visi maudymosi kostiumeliai vienodu dydziu, ar buna kad vienas padidintas, kitas pamazintas ? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 02 12, 20:20)
Gal kas gali sitas suknutes pakomentuoti kaip dydziai, su B krutine koki dydi imti?
user posted image

Turiu šitą suknelę, L dydį 4u.gif Tiesa, taip ir nebuvau apsivilkusi, nes kol atėjo sukūdau blush2.gif
Šitas modeliukas, sakyčiau, nėra padidintas (gal net kiek į mažesnę pusę) ir tikrai neskirtas didelei krūtinei. L dydžiui tinka B, max C krūtinė, D jau turbūt liptų per viršų. Kaip su mažesniais dydžiais - nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 02 12, 22:38)
Mergytes,labas vakaras, labai reikia Jusu patarimo, ziauriai patinka sis maudymukas  wub.gif  gal kuri turi ir patars, koki imti dydi : mano klubai  91 cm, krutine 86 -87 (C dydis) cm, koki imti dydi?? jei kuri turi, ar realybej jis toks pat ryskus ir grazus  ? (bet jau man  biggrin.gif ) aciuuuuu  4u.gif
ir dar ar visi maudymosi kostiumeliai vienodu dydziu, ar buna kad vienas padidintas, kitas pamazintas ?  unsure.gif

Jei gerai pamenu, Kristela toki turi, dar lygtai shopingas siuntesi, bet nezinau, ar pasiliko.
Dydziai maudomeliu skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 12 vasario 2011 - 22:45
QUOTE(ypač @ 2011 02 12, 20:22)
pagelbėkit, noriu panašaus tipo maudymuko, bet nežinau kaip su viršum, kokį dydį, gal kas patarsit?
šiaip 70 A - B nešioju (70/85). imti S ar XS viršų?
tokio tipo maudymukas

Kas tas 70/85?
Su 70A sakyciau XS dydis.

QUOTE(wife @ 2011 02 12, 21:20)
Gal kas gali sitas suknutes pakomentuoti kaip dydziai, su B krutine koki dydi imti?
user posted image

Taigi tas B skirtingas buna - nuo 70B iki 90B, o ir ne tik pagal krutines ismatavimus suknele renkames biggrin.gif
AS turiu pirma raudonos spalvos, sakyciau atitinka dydis, galbut puse dydzio didinta.
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2011 02 12, 23:38)
Mergytes,labas vakaras, labai reikia Jusu patarimo, ziauriai patinka sis maudymukas  wub.gif  gal kuri turi ir patars, koki imti dydi : mano klubai  91 cm, krutine 86 -87 (C dydis) cm, koki imti dydi?? jei kuri turi, ar realybej jis toks pat ryskus ir grazus  ? (bet jau man  biggrin.gif ) aciuuuuu  4u.gif
ir dar ar visi maudymosi kostiumeliai vienodu dydziu, ar buna kad vienas padidintas, kitas pamazintas ?  unsure.gif

Shoppingas turejo toki maudymuka, bet nepasiliko kiek pamenu, nes pas ja buvo negraziai sukarpyta liemenuko medziaga - vienas kauselis berods visas raudonais kvadraciukais buvo, o kitas atvirksciai - melynais, zodziu netolygiai.

As tokio maudymuko neturiu, bet turiu tos pacios firmos (Becca by Rebecca) kitus, tai man dydis atitiko. Bet kaip yra su siuo negaliu pasakyt
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 02 12, 22:20)
user posted image

As turiu tokia zydra, sakyciau dydziu padidinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 02 12, 23:44)

Shoppingas turejo toki maudymuka, bet nepasiliko kiek pamenu, nes pas ja buvo negraziai sukarpyta liemenuko medziaga - vienas kauselis berods visas raudonais kvadraciukais buvo, o kitas atvirksciai - melynais, zodziu netolygiai.

As tokio maudymuko neturiu, bet turiu tos pacios firmos (Becca by Rebecca) kitus, tai man dydis atitiko. Bet kaip yra su siuo negaliu pasakyt

aga, atsake man Shopingas ta pati 4u.gif gaila realybej nera galiybes pamatyt jo, butu lengviau apsispresti.. doh.gif jauciu reikes ka kito ieskotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 02 12, 21:58)
labai graži. bet įtariu labiau bus nešiojama kaip megstukas, ne kaip suknutė. žiūrint pagal VS ilgius

Ir as tokia nusipirkau ir laukiu atkeliaujant smile.gif Jauciu bus trumpoka su 175 cm ugiu ax.gif
Atsakyti