Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

veterane, o kaip su tais risimo budais? Ar pavyksta graziai viska sutvarkyt?
Nes kartais nuotraukoje graziai atrodo, bet padaryti taip paciai itin sudetinga.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 12 09, 18:22)
veterane, o kaip su tais risimo budais? Ar pavyksta graziai viska sutvarkyt?
Nes kartais nuotraukoje graziai atrodo, bet padaryti taip paciai itin sudetinga.

reikia iprasti, viena syki dailiai susirisu, kita syki jau taip pat nebeiseina, taip tai nera labai sudetinga. youtube'j pasiziurejau kaip mazdaug reikia ristis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 12 07, 09:13)
Ar atitinka dydi sitas?
user posted image
jei nesioju s ar i xs itilpciau ax.gif

Kai siunciausi, man sake, kad pamazinti, todel emiau L, nors nesioju S-M, tai sakyciau, kad atitinka, reikejo imti M. Bet labai jau ner per didelis. Tik tiek, kad visas apatinis rastas persikreipe po skalbimo ir siek tiek kukuluojasi. Bet siaip siltas, mielas.
p.s. skalbiau tikrai gera temperatura.
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2010 12 09, 17:16)
Tik tiek, kad visas apatinis rastas persikreipe po skalbimo ir siek tiek kukuluojasi. Bet siaip siltas, mielas.
p.s. skalbiau tikrai gera temperatura.

Kaip idomiai, gal nuo spalvos ar partijos kokybe priklauso. Mano rudas, tai labai mielas, jokio burbulelio.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 12 01, 16:18)
Ar klostai sitos neissisedi?  g.gif
user posted image

Turiu tik pieno spalvos, klostai neisisedi, devejau gal keturis kartus. Bet jau po pirmo karto nusipupkavo ties krutine, alkunem. Bet turiu burbuliatoriu tai nebeda. Gal as cia tokia paranojike del kiekvieno pupko, bet negaliu pakest doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 12 09, 17:18)
Kaip idomiai, gal nuo spalvos ar partijos kokybe priklauso. Mano rudas, tai labai mielas, jokio burbulelio.

Tai va, kad kitos nemato, o blush2.gif man jau sitie dalykai nepraslysta
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 12 09, 16:58)
Veterane - labai gražiai ant Jūsų atrodo

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Aciu uz info del megztuko ir suknutes 4u.gif , manau vilna pasiburbuliuoja nuo devejimo kazkiek visada, as irgi turiu burbuliatoriu...kad ir ta pilkoji suknele su uztrauktuku per kakla irgi man pasiburbuliuoja...as noriu spalvos kaip foto golfytes, bet jei persikreipia apacia isskalbus g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 09 gruodžio 2010 - 19:47
QUOTE(veterane @ 2010 12 09, 16:36)
galiu pakomentuoti sia suknele
emiau xs dydi, tai tiks iki 90cm klubams. pats modelis labai fainas, galima daug risimo variaciju.

čia toji suknelė kur 10 būddų galima susirišti?
O kaip dėl liemenuko g.gif ar yra koks prilaikymas
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 12 10, 00:39)
čia toji suknelė kur 10 būddų galima susirišti?
O kaip dėl liemenuko  g.gif  ar yra koks prilaikymas

cia tu butu galima tikrai daugiau negu 10 susiristi. Del liemeneles, tai nieko nera, bet labai gerai apsispaudzia, tai galima buti ir be jos. O siaip yra tu silikoniniu liemeneliu, ar tiesiog paprastus idekliukus isidet, buvau radus youtubej kaip viena mergina rodo ka galima naudot, bet dabar neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 12 10, 01:12)
cia tu butu galima tikrai daugiau negu 10 susiristi. Del liemeneles, tai nieko nera, bet labai gerai apsispaudzia, tai galima buti ir be jos. O siaip yra tu silikoniniu liemeneliu, ar tiesiog paprastus idekliukus isidet, buvau radus youtubej kaip viena mergina rodo ka galima naudot, bet dabar neberandu  doh.gif

Užklausk Madmuazelle, ji man buvo atsiuntusi, tai tikrai žinos kur rasti mirksiukas.gif
Nes ir aš varvinau seilę į šią suknelę smile.gif tik aš jos nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 12 10, 10:58)
Užklausk Madmuazelle, ji man buvo atsiuntusi, tai tikrai žinos kur rasti  mirksiukas.gif
Nes ir aš varvinau seilę į šią suknelę  smile.gif tik aš jos nepirkau.

as pradzioj dvejojau del sios sukneles,nes ji ryski tokia, bet kuo toliau, tuo labiau man ji patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 12 08, 17:42)
mane irgi labai domona sita suknele ar dydis nepazintas ? kazin su 85-60-85 imti xs ?  g.gif

Tik XS 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. anksciau klausiau patarimu del kelnaiciu dydziu, tai padejot tinkamai issirinkti, tiko. 4u.gif
Dabar nusiziurejau maudymuka, bet nelabai turiu vaizduotes. idomu kaip atrodytu ant manes, gal dar ka pakomentuotumet. VS psl. praziurejau, nemaciau tokio g.gif Labai reiktu foto ant modelio ar pan., gal kuri turite ar zinote kur galiu rasti?

Cia forume mergina parduoda, idetos tik 2 realios foto:
user posted image
user posted image

Krutine isvis susitraukusi, sitas kaip supratau su normaliu pakietinimu, tai butu geras var. tik krutines lasta plaoka, peciai gan platus, ar ziuretusi idomu ar ne? g.gif
Atsakyti